bebeğim kocam evim yemeğim süsüm püsüm ...

Ben iki yasina yaklasirken is yapmaya basladim. Iste diyorum konu sahibi böyleyse acaba ben ne yapiyordum o zamanlarda diye düsünmeye basladim simdi =)
Ben o uyudukca dinleniyorum yoksa uyandiginda keza gece kalkmalarinda bakacak halim kalmiyor o uyudukca uyurdum kucukken simdi bile uyuyom bezen yoksa halim olmuyor

Ben o uyudukca dinleniyorum yoksa uyandiginda keza gece kalkmalarinda bakacak halim kalmiyor o uyudukca uyurdum kucukken simdi bile uyuyom bezen yoksa halim olmuyor
Yani hele o ilk sene o ne zaman uyusa ben yemek yapmaya kalkardim, yerdim derken uyanirdi zaten. Uykuyu da sevmiyor zaten gündüz uykusunu da birakali cok oldu.
Ama simdi bunlari okuyunca ben mi abartmisim diyorum. Hatirlamiyorum gercekten ne yaptim. Ama zamanimin olmadigini bilirim bir tek.

Ayni arkadasim ayni bende suan o gunlerdeyim o uyuyunca onun yemegi bizim yemek uyaninca zaten yalniz birakamiyorum icimden gelsede yapmak temizlik yorgunluktan olmuyo simdi bile ev beni bekliyor ben kimi bekliyom bilmiyom yarin yaparim diye diye hahahah

Hem bebekli hem aşırı titiz anne
Valla Allah bana sizdeki azmin yarısını versin yeter

Bence kvnin evinde onların pis olduğunu gore gore bilinçaltınızda temizlik konusunu tavan yaptirmissiniz. Takıntı haline getirmeden yavaş yavaş uzaklasin bu durumdan. Bebekle birlikte bu kadar yorgunluga bünyeniz bir sure sonra tepki vermeye baslar.
Hastalanip yatağa düşmeden evvel hergun evi silip süpürme işlemine ara verin.
İki günde bir yapın.

Ben klozeti iki günde bir temizliyorum.
Evi üç günde bir süpürüyorum.
Yani iki kişiyiz ev o kadar pislenip kirlenmiyor.

Temiz olmak kotu degil ama senin ki takin ti aynisini yasiyorum surekli elimde paspas su damlasa.siliyorm bide benim evim sobali dusun.halimi saatte bir odanin tozunu aliyorm evet yoruluyorum ama benim.icin zevk haline geldi bazen de salladigim.olmuyor degil suan bulasklar beni bekliyor ama elimde telefon burdaki konulari okuyorum boylece biraz dinlenme zamnim oluyor ..:)

evet bugün bnde nefes aldım kk sayesinde mutfak beni bekliyo :) aynen su damlasa elimde bez özellikle benim saca alerjim oldu kendi saç telim düşse yerde muhakkak gözüme carpıyo alıyorum yani biriktirsem postişte yaparım hani saç teli görmeye tahammül edemiyorum ya , annemdeyim teyzemin gelini geldi oturmaya saçını şöyle bi karıştırdı düzeltti eline gelen saçları attı yere hemde benim bekar odamda dedim alırmısın yerden onları aldı ayıpmı ettim bilmiyorum ama çok sinir oluyorum böyle şeylere

Ben hiçböyle aktif olamıyorum valla. Benim oğluşum 14 aylık oldu hala temizlik vs. işleri tam tekmil halledemedim. Gerçi çalışıyorum da evde otursamda halledemezdim herhalde

Bence siz kayınvalidenizdeki pislik şartları gördükçe kendi evim olunca böyle böyle yapcam dedikçe böyle olmuşşsunuz.

Ben de aynıyım canım 1 buçuk aylık bi kızım 2 buçuk yaşında bi oğlum var sabah eşim işe gider ben onlarla ilgilenir uyuturum sonra işe koyulurum aksama kadar temizlik ama kötü bir şey değil temizlikten zarar gelmez hastalık haline getirme onun harici bence iyi bile yapıyorsun temizle her yeri

aynen en sinir.oldugum.sey ozellikle esimin bacak.tuyleri kivrik kivrik her yerde onun.bazen tuvalete gormesimo bile istemiyorum desem yeridir bide me zamn lavabolaro temizlesembtras olasi geliyor cildiriyorum ama olsun sevoyorum rezlik yapmayi :) bide su titiz misin programi ciktignda goreektin kafayi yemis gibiydim surekli hali silip aspirator temizler olmistm Allah tan kaldirdilar

Bu kadar helak etme kendini,sanirim kayinvalidenin evinden sebep takinti haline getirmissin psikolojik.gibi geldi bana :)

Not:klozeti haftada 3 gün temizlerim evimin diger odalarini dip kose yapamasamda mutfak ve banyo benim icin cok cok onemli

Bebek emdigi zamanlarda zaten yorgun olurdum ama bir sene emdi birakti ben de ancak birkac ayda kendimi toparladim. bebek annenin etinden sütünden faydalaniyor tabi yorgun oluyor insan. Simdi simsek gibiyim. Ancak atlattim lohusaligi, depresyonu falan. O dönemler her türlü zor geldi bana kolay degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…