- Konu Sahibi bebek-bebek
-
Canım öyle bir şey yok sen niye öyle bir şey dedin . Nazar 10 bebeği olan yine eder edecekse .Çocuğu olmayan kadınlar olarak yaşadıklarımız yetmiyor gibi "Evladımızı nazar ediyorlar" damgası da yiyoruz ne mutlu bize.
Yahu çocuğu bastırmaya çalışacağınıza siz biraz da sakının. Hem oğluma bit tuhaf haller oluyor diyorsunuz hem de çocuğu sakinleştirmeye çalışıyorum diyorsunuz. Gerekirse sakınılır hayır gereksiz koruyuculuk demiyorum ama bir sorun var görüyorsunuz kaynağı belli ama kendi bebeğinizi bastırmaya çalışıyorsunuz ilginç yapmayın sorun neyse ona göre önlem alın.
Öyle olmuyor işte. İlk görmüş o tanışmada olumsuz bir şey yaşamış ve onu hatırlıyor artık. Şu da olabilir. Onların yanında çocuğa mesafeli davraniyorsaniz onu bile fark etmiş o yüzden içleniyor olabilir.Alışması gerekiyor derken şunu kastettim yani bebekler ilk gördüklerini yadirgar ama sonra gördükçe alıştığı için ilk tepkileri vermez ya o yüzden öyle dedim .
Aslında evet ikisinin de gözlüğü var . Ama her gözlüklüye bu tepkileri vermiyor
Peki ya onlar istiyorsa ayy bir durun mu desem daha iyi artık böyle oldu insanlar bizim için değil bebek için geliyor bize :)Bebek hemen yeni gordugu yabancinin eline verilmez. Bunu anlamak icin de 10 ay gecmesi...
iyi ama herkes bilir bebeklerin yabancilari yadirgayacagini. Kapidan girer girmez sevilmez cocuk. Tanimadiklarina karsi 2,3,4 yasindakiler de boyle davranir. annesinin yanından ayrılmak istemez.Peki ya onlar istiyorsa ayy bir durun mu desem daha iyi artık böyle oldu insanlar bizim için değil bebek için geliyor bize :)
Ama artık bu konuda dikkat etmeye başladım .
Peki ya onlar istiyorsa ayy bir durun mu desem daha iyi artık böyle oldu insanlar bizim için değil bebek için geliyor bize :)
Ama artık bu konuda dikkat etmeye başladım .
İş arkadaşınızda bitiyor, görüşmemek çok saçma bir hareket olur açıkçası ve arkadaşınız bence daha çok üzülür. Ben kolay alışamayan bebek ya da çocukları uzaktan severim mesela sonra zamanla onlar yaklaşır. Zorla sevgi hiç kimseye verilmez buna bebek ve çocuklar da dahil:)Bunu söylemen çok iyi oldu . Ondan sakindigim için değil birtanem sadece acaba üzülüyor mu arkadaşım diye gorusmesem mi dedim.
Çünkü onun üzülmesini hiç istemiyorum . Sen de eve gidip aglamissin. Seni çok iyi anlıyorum. Ben arkadaşımın aglamasini hiç istemiyorum
Bu şekilde kendinizi denemeniz,farkindaliginizin olmasi ne kadar güzel.Ben nasıl beceriyorum bilmiyorum, elimde değil ama nazar değdirdiğime inanıyorum, çok örneğini yaşadım, o yüzden kimsenin yeni evine, çocuğuna arabasına çok odaklanmamaya çalışıyorum, çocuklara özellikle dua okurum, çok ilgilenmem.
Konuyu görünce bebeğe üzüldüm, uzak tutun sevmemiş kötü bişeyler hissettiği kesin
Bende yıldızı düşük diye bilinen kesimdenim, bende çekiyorum nazardan, ne zaman fotograf paylaşsam anında hayatımda bişey bozuluyor, eşimle fotografımsa onunla tartışıyorum - sonra güleceğimiz bir sebep oluyor-Bu şekilde kendinizi denemeniz,farkindaliginizin olmasi ne kadar güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?