bebegim ne zamana kadar elini emecek??

mehin23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
157
22
33
Azerbaycan
Ilk once herkesin Kurban Bayrami kutllu olsun.kizim 2gun.once 4 ayini doldurdu.2 aylikken elini emmeye basladi.son gunlerse elini agzindan cikarmiyor.ben cikardigimda da sinirlenip agliyor.onluk elbise dayanmiyor salyalarina.bu ne zamana kadar devam edicek?

Sağol canım seninde bayramın mübarek olsun . Benim kızımda o aylarda elini emiyodu hatta 5 parmağını birden emiyodu ben çekince de sinirleniyodu ama artık unuttu şimdi 9 aylık elini emmemesi için hiç boş bırakmıyorum ellerini salatalık havuç filan veriyrm , tabi seninki dha küçük ama merak etme unutur bi zaman sonra ..

Bende parmağı ağızında doğumuşum :) ilk okul 3 sınıfa kadar parmak emdim.. Sonra kendi kendime bıraktım.. :D

benim kızım da 4.5 aylık ve çok keyifle ellerini emiyo. ilk doğduğu anda ellerini emmeye başladı hala da devam ediyo ben de çektiğim zaman sinirleniyo sanırım biraz da dişleri kaşınıyo 3 gündür daha fazla emmeye başladı. 4 parmağını birden sokuyo ağzına midesi bulanıyo sonra da bi de ben yapmışım gibi sinirleniyo :-)

benim bir tanıdığımda kız 13 14 yaşlarına kadar parmak emiyordu...bunca yıl emdiği için baş parmakta kemik çıkıntısı oluştu...halende emiyordu..uyurkende parmakla uyuyormuş...kemik çıkıntısından ameliyat oldu...fakat daha sonra ne zaman emmeyi bıraktığını bilmiyorum...emzik bir şekilde bırakılıyor...ama parmağın yaşı yok....mümkünse emziğe alıştırın ama parmağı unutturun....

Kizim parmak emmiyor elini emiyor:)iki elini bir arada agsina saliyor.sonra oguyup sikariyor.emzik sadece uyuturken verebiliyorum.onu da cogu zaman cikariyor istemiyor.
benim bir tanıdığımda kız 13 14 yaşlarına kadar parmak emiyordu...bunca yıl emdiği için baş parmakta kemik çıkıntısı oluştu...halende emiyordu..uyurkende parmakla uyuyormuş...kemik çıkıntısından ameliyat oldu...fakat daha sonra ne zaman emmeyi bıraktığını bilmiyorum...emzik bir şekilde bırakılıyor...ama parmağın yaşı yok....mümkünse emziğe alıştırın ama parmağı unutturun....

Benim oğlan 6 aylik simdi parmak emiyor hem de ne zevkle bir gorsen .4 aylikken elini aynen seninki gibi emerdi büyüdükçe parmaklara dönüştü. Bende endiseliyim umarim unutur emzikte almiyor

Gercektenmi(((belki damagi kasiniyor?biturlu alistiramiyorum emzige.bu aylarda butun bebekler elini emermis.insAllah kalici olmaz bu durum
Benim oğlan 6 aylik simdi parmak emiyor hem de ne zevkle bir gorsen .4 aylikken elini aynen seninki gibi emerdi büyüdükçe parmaklara dönüştü. Bende endiseliyim umarim unutur emzikte almiyor

Mümkün olduğunca emmemesi için uğraşın. İlerde sıkıntı olabilir mesela parmağını emiyosa o parmağı incelebilir

Allahtannhepsininayri ayro çok sever hak geçirmez hiçbirinin hatri kalmaz.saka bi yana korkuyorum ama durduramiyoeum sapir supur
Mümkün olduğunca emmemesi için uğraşın. İlerde sıkıntı olabilir mesela parmağını emiyosa o parmağı incelebilir

emmesi onun iç dürtüsel hareketi annesi... engellemeyin... emzik verin.

Back
X