Bebeğim olacak mı?

Yarimm66

Sabırla bekledigim en güzel yarınımsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
3.420
En iyi cevaplar
1
10.317
208
32
1 yıl oldu korunmuyoruz. Ben çok istiyorum bebegimiz olsun.Ama olmuyor sorun yok esimde pkoluyum tedavi oluyorum 74 kiloyum zayıfla diyor hala doktor.zayiflayamiyorum folik asit kullanıyorum ama için acılar bebekli arkadaslarimi görünce cagresiz gibiyim esim arkamda hep olmasada olur diyor ama ben dusunmeyim diyorum hic aklımdan çıkmıyor anne olsam güzel bu yavrum olsa ona baksam koklasam gulse bana.Baba dese esim sevinseBiz çok mutluyuz bi yavrumuz eksik evimiz sessiz.üzülüyorum dua edin bize.Ne yapmalıyım sizce saolun şimdiden kimseye bişey diyemiyorum içimi döktüm burda k.b

Hayirlisiyla gelsin yuvaniza yanlis anlamayin ama tedavi icin zayiflamaniz gerekiyorsa zayiflayamiyorumu ben simariklik olarak goruyorum.Neden zayiflayamiyorsunuz.

Hayirlisiyla gelsin yuvaniza yanlis anlamayin ama tedavi icin zayiflamaniz gerekiyorsa zayiflayamiyorumu ben simariklik olarak goruyorum.Neden zayiflayamiyorsunuz.
Guatir var bide ben hep bu kilodayim adet olmadım hiç hayatın boyunca kilo ile hamile kalanlarda biliyorum ve sinirimden daha cok hırsından yemek yemek istiyorum çok üzülüyorum sonra

Bi durun daha 1 yıl olmuş. Bebeksiz de hayatı güzel görün. Olmuyorsa da çok düşünmeyin, demekki zamanı değil. Umarım hayırlısıyla olur ve çaba gösterin. Kilo veremiyorum demeyin.
Bir şeyler istiyorsak bir şeylerden de vazgeçebilmeliyiz bence.

Daha çok erken evet ama ben adet problemim olduğu için hiç bebegim olmucakmis gibi geliyor hep ve kendimi eksik hissediyorum vazgeçiyorum ama guatir olduğu için 1 ayda 2 kilo bile veremiyorum

Inşallah Allah versin canım.Daha yaşın çok genç.Olur elbet üzme kendini.Ama mademki zayıflaman gerekiyor elinden geleni yap.Güzel bir diyet düzenli spor eminim işe yarar.Allah isteğine kavuştursun inşallah.

Guatir var bide ben hep bu kilodayim adet olmadım hiç hayatın boyunca kilo ile hamile kalanlarda biliyorum ve sinirimden daha cok hırsından yemek yemek istiyorum çok üzülüyorum sonra
Yapmayin ama diyetisyen size uygun diyeti verir hatta protein agirlikli diyetler hamile kalmanizi kolaylastirir.
Elbette kilolu hamile kalanlar var ama cogu hem kendi hemde bebeklerinin sagliklariyla oynuyorlar.

Emin olun hayatımız çok guzel esim ile ama esime bi yavru vermek onu daha mutlu etmek istiyorum

Yapmayin ama diyetisyen size uygun diyeti verir hatta protein agirlikli diyetler hamile kalmanizi kolaylastirir.
Elbette kilolu hamile kalanlar var ama cogu hem kendi hemde bebeklerinin sagliklariyla oynuyorlar.
Bu yüzden zayiflayip hamile kalmak istiyorum bebegim için ama ya olmasa soruları hep aklimda

Inşallah Allah versin canım.Daha yaşın çok genç.Olur elbet üzme kendini.Ama mademki zayıflaman gerekiyor elinden geleni yap.Güzel bir diyet düzenli spor eminim işe yarar.Allah isteğine kavuştursun inşallah.
Amin bide esim tsk da çalışıyor 1 yıllık evliyiz 6 ay yoktu yanimda ve çok seviyorum çocuklara bakınca icim gidiyor eksiklik allahım hayirlica nasip etse

Daha çok erken evet ama ben adet problemim olduğu için hiç bebegim olmucakmis gibi geliyor hep ve kendimi eksik hissediyorum vazgeçiyorum ama guatir olduğu için 1 ayda 2 kilo bile veremiyorum

Emin olun hayatımız çok guzel esim ile ama esime bi yavru vermek onu daha mutlu etmek istiyorum
Geçmiş olsun öncelikle. Siz ne kadar isterseniz isteyin, ne kadar kendinizi kahrederseniz edin İnan'ın Allah nasip etmeyince olmuyor. Tabiki tedavinizi görün, elinizden gelen her şeyi yapın ama demek istediğim olmuyorsa olmuyordur maalesef. ( bunu size tecrübeli biri olarak diyorum )
O yüzden kendinizi üzmeyin, strese girmeyin, güzel olan hayatınızın tadını çıkarın.

Her Nasip Vaktine esirdir. Hayirlisini dile
Her zaman hayirlisini istemişimdir ve istiyorum nasipeten öte yol yok ama gönlüm nasibi dinlerken susmuyor tabi rabbim bilir iyisini

Pkoda tedaviyle çok çabuk başarı elde edilebiliyor, doktorlar zayıfla diyorsa doğal yoldan olma şansını artırmak için söylüyor. Öyle aman aman verilmeyecek bir kilon yok ki. 78den 63 e inmiş biri olarak söylüyorum bunu 6 ayda atarsın bütün fazlanı, güzel bir beslenme ve sporla. Yapamam deme yap , 6 ayda ver sonra hala olmadıysa takiplere , yumurtlama uyarıcı ilaçlara başlarsın. Yine olmadıysa aşılama tüp vs aşamasına geçersin. Daha yolun başında bu kadar karamsar yaklaşma.

Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatları olsun isteyen hepimizin

Haklısınız keşke düşünmeden yapabilsem yatinca bu çocuk görünce benim neden olmuyor sorusu peşimi birakmiyor

Amin bide esim tsk da çalışıyor 1 yıllık evliyiz 6 ay yoktu yanimda ve çok seviyorum çocuklara bakınca icim gidiyor eksiklik allahım hayirlica nasip etse
Dayaklik uye zaten kocan yokmus yaninda nasil hamile kalcan.Doktora bile gitmen gereken zaman ne biliyormusun bir yil boyunca duzenli iliski yani iki gunde bir falan onun sonunda hamile kalamadim denir.

Siz doktorun verdigi adimlari atin gerisi gelir daha erken umutsuzluk icin emin ol doktor cocugunuz olmasa soylerdi.
Çok şükür olmaz demedi ben hemen tup bebek bile dedim ama esim çok aceleci davraniyorsun üzülme elbet olcak dedi doktoru da gerek görmedi erken diye

Eşinize yavruyu siz değil Allah verecek. Pco ile hiç tedavi görmeden hamile kalan milyarlarca insan var. Nasip olunca oluyor. Bu düşünce sizi yıpratır , çıkın bu düşünceden.

Amin rabbim her isteyene nasip etsin benim sinavimda bu mi diyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…