Bebeğim olacak mı?

Derdinize sukredin. Bir tanidigim var hamileydi dogumda bazi seyler ters gitmis ve bebegi kuveze alindi rahmini almak zorunda kaldilar ayrintili soramadim acilari buyuk cunku birdaha cocugu asla olmayacak ve yawrusu yogun bakimda. Sukredin rahminiz var ve tip cok ilerledi klomen catlama ignesi asilama bunlardamiolmadi tup bebek hic olmadi evlat edinirsiniz siz buyuttukten sonra sizin cocugunuz illa dogurmaniz sart deil. Herkes farklisinanir. Size en buyuk ilac sukretmek ve hayirlisiyla istemek dualarimiz bize hayir getircek sekilde kabul olur 11 yil cocuk hasreti cekip12.yilda bebeginikucagina alan komsum bu sayede ev sahibi oldu. Iyi dusunun iyi olsun

Çok şükür olmaz demedi ben hemen tup bebek bile dedim ama esim çok aceleci davraniyorsun üzülme elbet olcak dedi doktoru da gerek görmedi erken diye
6 ay boyunca oldu ilişki ve doktor olur hemen demişti sonra pko dedi ben çok zuldum hep kafama takiyorum Ondan da olmuyor olabilir mi

Emin olun sukrediyorum her animiza rabbim devasi olmayanlara sabır versin sukrum çok büyük ama bu istekte geçmiyor ışte insan ogluyuz ne masa o isteniyor

6 ay boyunca oldu ilişki ve doktor olur hemen demişti sonra pko dedi ben çok zuldum hep kafama takiyorum Ondan da olmuyor olabilir mi
Hicbir doktor hemen hamile kalirsin demez dememeli.
Hic cevrende duymadinmi aklimdan sildigim an hamile kaldin diueni beyin yonetiyor vucudumuzu ona soz gecirmek lazim.

Eşinize yavruyu siz değil Allah verecek. Pco ile hiç tedavi görmeden hamile kalan milyarlarca insan var. Nasip olunca oluyor. Bu düşünce sizi yıpratır , çıkın bu düşünceden.
tabi rabbim vercek benim ne demek istedigimi anladınız lütfen başka yere çekmeyin ben esi olarak ona bu duyguyu yazdırmak istiyorum dedim sadece yoksane haddime

Pkolu bir bayanim ben ve evlenmeden once cocuk konusunda zorlanabilirsiniz kisir dongu dedi doktorum. Tek artim zayif olmamdi. 6ayda bir adet goruyordum bazen 3 ayda bir ama pes pese adet gormezdim evlendim ve evlendigim ay hamile kaldim doktor bile cok sasirdi. Yaptigim tek birsey vardi yeni evliydim zaten cocugum olmaz korunmaya gerek yok diyip cocuk dusunmedigimden cok rahattim. Rahat olun ins kisa surede bebeginiz olur

Hicbir doktor hemen hamile kalirsin demez dememeli.
Hic cevrende duymadinmi aklimdan sildigim an hamile kaldin diueni beyin yonetiyor vucudumuzu ona soz gecirmek lazim.
Evet duydum bu yakinimiz var 10 yıl sonra oldu 10 yıl sonunda tedavi istemiyorum olmasın dediği an ama beynime nasıl anlatacağım bunu

Rabbim uzun omur versin bebeginize insallah olur hayırlı bu evladimiz

Insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bir bebeginiz olurw canim. Bak adet duzensizligini kafana takma cunku bizim ust komsumuz ilaclarla adet oluyo ve 1 tane kizlari var. Ol derse olur. Sen doktorun dediklerini yapmak için elinden geleni yap gerisi ona kalmiş. Spora git daha hizli kilo verirsin

Rabbim ol derse tasa bile can verir ben sadece dusunce den kurtulup kilo verip anneliğe hazır olmak istiyorum kafam hep bebegim olsun soruları ile dolu yanlış ama ne yapsam olmuyor

tabi rabbim vercek benim ne demek istedigimi anladınız lütfen başka yere çekmeyin ben esi olarak ona bu duyguyu yazdırmak istiyorum dedim sadece yoksane haddime
E ben de sana bunu diyorum işte eşi olarak bu duyguyu yaşatmak senin elinde olan birşey değil , elinden geleni yap tabi, doktor kilo ver demiş ordan başla. Kilonu ver sonra doktor aşama aşama ne derse devam edin. Eşin gitti mi ürolojiye? Sperm testi yapıldı mı? Bunlar da var.

6 ay eşin yanında yokmuş zaten , 1 senedir değil 6 aydır olmuyor o zaman. zayıflamaya odaklanman çocuk konusundaki stresini de biraz azaltır hem

Ins. Rabbim ikiz versin size biri kiz biri erkek
Aminn hep ikizlerim olsun istemişimdir 1 tane olmazken ben iki istiyorum ama rabbim isteyin ne dilerseniz duanizi edin buyurmus belki benim dua da kabul olur hayirlica

Gitti evet bu sıkıntı yokmuş zayifladim hemen olacakmış gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…