Amin sizinde olur ben bu bir yılda evlatlık bile düşündüm çok üzücü sizinkiler olursa mucize bebek olur belki ikimizinkide ama derdi veren rabbim dermsnsiz birakmasinCanım çok yeni inşallah hayırlısıyla olur bebisiniz biz 5 yıl denedik yok olmayınca da olmuyor işte. İnşallah siz okadar beklemezsiniz tez vakitte olur.
Amin inşallah bizimki nedensiz bende evlatlık düşünüyorum bu son senemiz 5 yıldan sonra başvuru yapılıyor falan filan herşeyin hayırlısı.Amin sizinde olur ben bu bir yılda evlatlık bile düşündüm çok üzücü sizinkiler olursa mucize bebek olur belki ikimizinkide ama derdi veren rabbim dermsnsiz birakmasin
5 yıl uzun süre ama rabbimde umudunu kesme er yada gec gelen herşey güzeldir ben şimdi daha iyi anladım seni 5 yıl uzun geldi bana düşüncem değişti gibi galiba çok erken mi umutsuz oldum ben bilmiyorumAmin inşallah bizimki nedensiz bende evlatlık düşünüyorum bu son senemiz 5 yıldan sonra başvuru yapılıyor falan filan herşeyin hayırlısı.
Bende 3 yıl istemeyip sonra isteyipte hemen olan arkadaşımı kiskandim galiba benim istediğim beşiği almışlar bebek gelince koca bi aile olmular kiskanma değil imrenme bence bu ama kiskanma denmeside uzuyor beniÇok zor seni çok iyi anlıyorum benden sonra evlenenlerin hamile kalmasına bile bozuluyordum. İnsan bi süre sonra hamile haberi almamak için bebek görmemek için kendini eve kapatıyor ben öyle oldum yani.
Gittim yPiyorum da ama faydası olmucak gibi bilmiyorum kafam dolu tek düşüncem bebek oldu bazen karnima dokunup olmaSan diyorum o derece arkadaş yazdı 5 sene dedi aklım allak bullak oldu sizin de uzun süre evliliğimiz yoprancak mi bu kadar uzun sürerse korkusu olustuCanım seni çok iyi anlıyorum..ben de pko luyum tiroid var altı sene sonra çocuğum oldu şimdi iki kızim var..umudunu kaybetme yaşama sevincin daima olsun..ben de 20 kilo verince hamile kaldım..bir kilonun bile çok önemi var mutlaka endokrin ve diyetisyene git sonra tedaviye başla yoksa emekler biraz boşa gidiyor gibi..
Esim çok şükür hiç bi sıkıntı çıkarmıyor ben olmuyor dedikçe sen üzülme olmasada olur ben seni bebek için istemedim diyor tv de olanları izleyince bi suru bebek var sen üzülme onlarda anne baba istiyor bizde evlat istiyoruz onlara sahip çıkarız diyor bazen ben eşimi hak etmiyorum bile diyorum düşünün o kadar iyi elhamdulillahEşin eğer anlayışli ise aksine daha da kenetleniyorsunuz ve bir çaba için birlikte yol katediyorsunuz..bizde bir sorun olmadı inşallah sizde de olmaz zaten sorun yapan eşleri hiç anlayamadım bu güne kadar..bira deneyin olmadi en son tüp bebek yaptırirsiniz şimdi başarı orani oldukca yüksek..
O zaman iş sana düşuyor..güzelce kilonu ver ve doktorun dediklerinden çıkmaEsim çok şükür hiç bi sıkıntı çıkarmıyor ben olmuyor dedikçe sen üzülme olmasada olur ben seni bebek için istemedim diyor tv de olanları izleyince bi suru bebek var sen üzülme onlarda anne baba istiyor bizde evlat istiyoruz onlara sahip çıkarız diyor bazen ben eşimi hak etmiyorum bile diyorum düşünün o kadar iyi elhamdulillah
Çok şükür halimizederiz hep imkansız olacak bişey değil ama düşünceler yıpratıyor isteCanım ya çok çabuk panik olmuşsun, bir yıl nedir ki,bir yılı hiç önemseme bile. Ben altı yıldır bekliyorum, insan beklemeye bile alışıyor. Zaman geçtikçe artık normal gelmeye başlıyor, inan bu duyguya hemen sahip olamayan her kadın aynı düşünceleri geçiriyor aklından. Ama Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış, sen elinden geleni yap gerisini allaha havale et, Allah çok büyük, olmaz diye bişey yok.
Aminnnn bi suru aminnnnnnO zaman iş sana düşuyor..güzelce kilonu ver ve doktorun dediklerinden çıkmaRabbim kucağını tez zamanda doldursun inşallah
Canım benimde 1 yıl olmadı bebeğim kesinlikle herşey psikolojik böyle düşünürsen stres yaparsan daha da geç olur inan senin gibi bende kafama takıyordum adetim iyice duzensizlesmisti sonradan zamana bıraktım ve oldu şimdi 10 aylık maşallah birde guatir yazmışsın bir yakinimin uzun süre çocuğu olmamıştı sebep guatirdi ilaçlarını saati saatine içmesi gerekiyor muş bilmiyormuş öyle dikkat edince hamile kaldı şuan iki çocuğu var Allah'ım sanada nasip eder inşallah içini ferah tut herşeyin bir zamanı vardır vakti gelince rabbim nasip eder1 yıl oldu korunmuyoruz. Ben çok istiyorum bebegimiz olsun.Ama olmuyor sorun yok esimde pkoluyum tedavi oluyorum 74 kiloyum zayıfla diyor hala doktor.zayiflayamiyorum folik asit kullanıyorum ama için acılar bebekli arkadaslarimi görünce cagresiz gibiyim esim arkamda hep olmasada olur diyor ama ben dusunmeyim diyorum hic aklımdan çıkmıyor anne olsam güzel bu yavrum olsa ona baksam koklasam gulse bana.Baba dese esim sevinseBiz çok mutluyuz bi yavrumuz eksik evimiz sessiz.üzülüyorum dua edin bize.Ne yapmalıyım sizce saolun şimdiden kimseye bişey diyemiyorum içimi döktüm burda k.b
Inşallah olur hayirlica onuda kullanıyorum dikkat etmeye çalışıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım benimde 1 yıl olmadı bebeğim kesinlikle herşey psikolojik böyle düşünürsen stres yaparsan daha da geç olur inan senin gibi bende kafama takıyordum adetim iyice duzensizlesmisti sonradan zamana bıraktım ve oldu şimdi 10 aylık maşallah birde guatir yazmışsın bir yakinimin uzun süre çocuğu olmamıştı sebep guatirdi ilaçlarını saati saatine içmesi gerekiyor muş bilmiyormuş öyle dikkat edince hamile kaldı şuan iki çocuğu var Allah'ım sanada nasip eder inşallah içini ferah tut herşeyin bir zamanı vardır vakti gelince rabbim nasip eder
Ilacla oluyorum adet y umurtlamam yavasmis onun icinde ilaç kullanıyorum tup bebek için erken dedi doktor ve en son carre dediHic adet olamuyor musunuz? İlacla filan.
Eger adet olma durumu yoksa yumurtlama olmuyor demektir. Bundan dolayi da dr tup bebege yonlendirmeli sizi. Gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?