Diyetisyene gidin. Sizi her hafta tartacak. Ona mahcup olmamak için mecbur listeye uyacaksiniz. Yürüyüş de yapın, her gün 1 saat. Ben az kilo fazlalığım olmasına rağmen, o şekilde verdim. Siz daha çabuk verirsiniz. Kilolu hamile kalmayın, çok zor ve sağlıksız olur. Yeme düzeniniz oluşunca hamileyken de kilo almazsınız. Hem de sağlıklı beslenmeye devam edersiniz.
Canim kilonu ver saglikli beslen spor yap herseyden once pozitif ol. Emin ol ki zamani var bebegin onu bekliyor. Ben 2 yil bekledim cok istedim cok agladim imkansiz dediler tuplerim kapaliydi ikikez ameliyat histereskopi neler neler. Esimle asiktik birbirimize . Sonra aman dedim olmayacak.. 3 ay bekleyelim gezelim tozalim sonra tup.bebek dedik .. ve tedavi olacagim ay hamile kaldim su anda kollarımda :) ama ne oldu biliyor musun.. dogumdan sonra esimle koptuk ne ask kaldi ne sevgi.. cok sorun yasadik . Cok uzattım ama demm o ki Rabbim hayirli zamanda versin bebegini ve esinle olan sevginizi daha da guclendirsin. Sen rahatlamaya bak sadece :)
Moral verdigin için çok saol canim haklisiniz ama düşünceler peşimi bırakmıyor insallah esinle çok iyi olursun ben esimle öyleyim kimsenin sevgisi bitmesin bebegimizde bize gelsin hayirlica
Moral verdigin için çok saol canim haklisiniz ama düşünceler peşimi bırakmıyor insallah esinle çok iyi olursun ben esimle öyleyim kimsenin sevgisi bitmesin bebegimizde bize gelsin hayirlica