Bebeğim olacak mı?

Diyetisyene gidin. Sizi her hafta tartacak. Ona mahcup olmamak için mecbur listeye uyacaksiniz. Yürüyüş de yapın, her gün 1 saat. Ben az kilo fazlalığım olmasına rağmen, o şekilde verdim. Siz daha çabuk verirsiniz. Kilolu hamile kalmayın, çok zor ve sağlıksız olur. Yeme düzeniniz oluşunca hamileyken de kilo almazsınız. Hem de sağlıklı beslenmeye devam edersiniz.

Moral verdigin için çok saol canim haklisiniz ama düşünceler peşimi bırakmıyor insallah esinle çok iyi olursun ben esimle öyleyim kimsenin sevgisi bitmesin bebegimizde bize gelsin hayirlica

Moral verdigin için çok saol canim haklisiniz ama düşünceler peşimi bırakmıyor insallah esinle çok iyi olursun ben esimle öyleyim kimsenin sevgisi bitmesin bebegimizde bize gelsin hayirlica
Amin cnim insallah. Çok klise bir soz bana derlerdi kizardim. Bebeği aklindan cikar olacak derlerdi. Denemeye deger :)) insallah guzel haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…