- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
İnşallah canım üzme kendiniValla canim iki senedir doktorlar hic bir saglik sorununuz yok diyorlardin etrafta ki tanidiklar sunu ic bunu ic diyorlardi herseyide denedim gene olmuyordu. Taki son regl olduktan iki gün sonra 10 gün sogan kürü yapip ictim bu arada folik asit icmeye devam ediyordum ve o ay hamile kaldim.ama uzun zamandir beklenen sevincin acisida o kadar agir oldubebisim 10 haftasinda terk etti beni. Allah büyüktür canim.en önemlisi stres yapma Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin.hasretle bekledigimiz meleklerimiz bize gelecekler insallah
Ben bi gün bebişim gelcegine inanıyorumKızlar lütfen bir gün hamile kalacağınıza inanın ve vücudunuzu inandırın buna,lütfen...hele de hiç bir sorun bulunmadıysa Allah'a dua edin yalvararak emin olun geri çevirmiyor.çok zorlu bi süreç beklemek biliyorum ama ben de öyleydim.bu arada soğan kürü bende yaptım o ay iğrençti tadı ama yirmi gün flan içtim.o ay kaldım zaten.belki o da işe yaramıştır bilemiyor insan.
Canım morelini bozma bende 2 senedir nedensiz olmuyor 8 ay önce bi düşük yaşadım ona sığınıyorum en azından hamile kalabiliyorum diyebiliyorum.Yine yalnızım
Eşim çalışıyor şuan evde yalnızım keşke bebişim olsa
bes yildir evliyim maalesef benimde bir bebegim olmadi dört gebelik yasadim oysa nasip degilmis Allah büyük elbet bize de nasip olacak. üzülme insallah en kisa sürede hayirli saglikli bir evladin olurYine yalnızım
Eşim çalışıyor şuan evde yalnızım keşke bebişim olsa
En azından hamile kalabilmissin canım üzme kendini tekrar olur hayırlısıyla inşallahCanım morelini bozma bende 2 senedir nedensiz olmuyor 8 ay önce bi düşük yaşadım ona sığınıyorum en azından hamile kalabiliyorum diyebiliyorum.
Bende şuan doktora gidiyorum klomen kullandım geçen ay olumsuz sonuçlandı rabbimin gönlüne ümitsizliğe bende kapılıyorum artık yaş 31 oldu ileri ki dönemlerde daha zor olucak biliyorum
Üzme kendini canımm tekrar hamiş kalırsın inşallah saglıklıca kucagına alırsınbes yildir evliyim maalesef benimde bir bebegim olmadi dört gebelik yasadim oysa nasip degilmis Allah büyük elbet bize de nasip olacak. üzülme insallah en kisa sürede hayirli saglikli bir evladin olur
Amin inşallah canım dondurulmuş transferi için adeti bekliyorum hayırlısı olur inşallahÜzme kendini canımm tekrar hamiş kalırsın inşallah saglıklıca kucagına alırsın
Zaten bu yıpratıyor insanı ne kadar artık umursamıyorum desen de olmuyor işte adete yakın yine başlıyorsun bebek fikrineEn azından hamile kalabilmissin canım üzme kendini tekrar olur hayırlısıyla inşallah
Ben artık olsa da kabulüm olmasa da
Düşünmek yoruyo insanı
Sizin ne kadar oldu deneyeli? Hiç umutsuz olmayın bence ben de öyleydim ama olduHala bi gelişme yok
“Anne” kelimesini hiç duyamayacagım galiba .,.
Ne sorunu var tam olarakHala bi gelişme yok
Canımm evleneli 18 ay oldu bi kez dahi hamile kalamadım :/Sizin ne kadar oldu deneyeli? Hiç umutsuz olmayın bence ben de öyleydim ama oldu
Canım gerekli tahliller yapıldı bişey bulunamadı denedik olmadıNe sorunu var tam olarak
Belki Eşinde sorun var .o gerekli tahlilleri yaptırdı mı ?Canım gerekli tahliller yapıldı bişey bulunamadı denedik olmadı
Evleneli 18 ay oldu daha hamile kalamadım bi kez de aşılamam var
Sperm testi ve kan verdi canım normal çıktı yani doktora göre gebeliğe engel hiçbişeyimiz yok ama niye olmuyo acabaBelki Eşinde sorun var .o gerekli tahlilleri yaptırdı mı ?
Bu da çağımızın hastalığı sanırım . Hiç engel yok ama olmuyor diyorlar . Yaslarınız kaç ?Sperm testi ve kan verdi canım normal çıktı yani doktora göre gebeliğe engel hiçbişeyimiz yok ama niye olmuyo acaba
bnde 3 gün önce negatif sonuç aldım aşılamadan o kadar yumurtam oldu spermler yıkanıyor değerler iyi yok olmuyor kafayı yicem tüm gün ağladım gözlerim şişti o gün.doktora da gitmiştim o gün o kadar umutlandım ki rahim kalınlaşmış gebelik var gibi git kan testi ver dedi resmen uçacaktım sonunda yüzüme güldü galiba diye ama sonuç hüsran çok zor bir duygu yaşamayan anlamaz..inşallah anne kelimesini bize de diyen meleklerimiz olacak belki tüple olur o kadar insana çare oluyor tıpAşılamada belki dedik hani bir umut yani yumurta büyütülüyo çatlatılıyo sperm yıkanıyo filan ama yine olmadı
Sizde sorun neydi canım??Hala bi gelişme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?