Bebeğim olmayacak mı acaba :(

İnşallah canım üzme kendini

Ben bi gün bebişim gelcegine inanıyorum
Ama zaman geçtikce de umut azalıyor gibi dua et bizlere

Yine yalnızım
Eşim çalışıyor şuan evde yalnızım keşke bebişim olsa
Canım morelini bozma bende 2 senedir nedensiz olmuyor 8 ay önce bi düşük yaşadım ona sığınıyorum en azından hamile kalabiliyorum diyebiliyorum.
Bende şuan doktora gidiyorum klomen kullandım geçen ay olumsuz sonuçlandı rabbimin gönlüne ümitsizliğe bende kapılıyorum artık yaş 31 oldu ileri ki dönemlerde daha zor olucak biliyorum

Yine yalnızım
Eşim çalışıyor şuan evde yalnızım keşke bebişim olsa
bes yildir evliyim maalesef benimde bir bebegim olmadi dört gebelik yasadim oysa nasip degilmis Allah büyük elbet bize de nasip olacak. üzülme insallah en kisa sürede hayirli saglikli bir evladin olur

En azından hamile kalabilmissin canım üzme kendini tekrar olur hayırlısıyla inşallah
Ben artık olsa da kabulüm olmasa da
Düşünmek yoruyo insanı

bes yildir evliyim maalesef benimde bir bebegim olmadi dört gebelik yasadim oysa nasip degilmis Allah büyük elbet bize de nasip olacak. üzülme insallah en kisa sürede hayirli saglikli bir evladin olur
Üzme kendini canımm tekrar hamiş kalırsın inşallah saglıklıca kucagına alırsın

En azından hamile kalabilmissin canım üzme kendini tekrar olur hayırlısıyla inşallah
Ben artık olsa da kabulüm olmasa da
Düşünmek yoruyo insanı
Zaten bu yıpratıyor insanı ne kadar artık umursamıyorum desen de olmuyor işte adete yakın yine başlıyorsun bebek fikrine
Bişey demiyorum artık ben bıktım çünkü
5 gün önce kahve akıntım geldi az bişey sonrasında bişey yoktu bugün test yaptım belki yerleşmedir diye negatif

Aşılamada belki dedik hani bir umut yani yumurta büyütülüyo çatlatılıyo sperm yıkanıyo filan ama yine olmadı

Sperm testi ve kan verdi canım normal çıktı yani doktora göre gebeliğe engel hiçbişeyimiz yok ama niye olmuyo acaba
Bu da çağımızın hastalığı sanırım . Hiç engel yok ama olmuyor diyorlar . Yaslarınız kaç ?
Ben hiç bebek denemedim ama benimde olmaz büyük ihtimal

Aşılamada belki dedik hani bir umut yani yumurta büyütülüyo çatlatılıyo sperm yıkanıyo filan ama yine olmadı
bnde 3 gün önce negatif sonuç aldım aşılamadan o kadar yumurtam oldu spermler yıkanıyor değerler iyi yok olmuyor kafayı yicem tüm gün ağladım gözlerim şişti o gün.doktora da gitmiştim o gün o kadar umutlandım ki rahim kalınlaşmış gebelik var gibi git kan testi ver dedi resmen uçacaktım sonunda yüzüme güldü galiba diye ama sonuç hüsran çok zor bir duygu yaşamayan anlamaz..inşallah anne kelimesini bize de diyen meleklerimiz olacak belki tüple olur o kadar insana çare oluyor tıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…