- 1 Eylül 2014
- 26.206
- 30.535
- 798
- 36
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Sorun yokmuş ikisinde deSizde sorun neydi canım??
Ben 29 eşim 30 canımBu da çağımızın hastalığı sanırım . Hiç engel yok ama olmuyor diyorlar . Yaslarınız kaç ?
Ben hiç bebek denemedim ama benimde olmaz büyük ihtimal
G goncammm48 canım çok üzüldümbnde 3 gün önce negatif sonuç aldım aşılamadan o kadar yumurtam oldu spermler yıkanıyor değerler iyi yok olmuyor kafayı yicem tüm gün ağladım gözlerim şişti o gün.doktora da gitmiştim o gün o kadar umutlandım ki rahim kalınlaşmış gebelik var gibi git kan testi ver dedi resmen uçacaktım sonunda yüzüme güldü galiba diye ama sonuç hüsran çok zor bir duygu yaşamayan anlamaz..inşallah anne kelimesini bize de diyen meleklerimiz olacak belki tüple olur o kadar insana çare oluyor tıp
P Papabolunka canım sizde sorun neydi nasıl hamile kaldın anlat bize de umut olsunSizin ne kadar oldu deneyeli? Hiç umutsuz olmayın bence ben de öyleydim ama oldu
Tahlillerde bişey cıkmadı canımSizde sorun neydi canım??
Bebde senle aynı yaştayım 28 yaşındayım . Hiç denemedim şu ana kadar ama etrafımda o kadar çok sebepsiz yere olmayan var ki büyük ihtimal bende de olmaz diye düşünüyorum .Ben 29 eşim 30 canım
Valla çoğu kişinin sebepsiz interfilite
Ben de anlamıyorum eskiden ninelerimiz annelerimiz hemencecik hamile kalmış peşer peşer üstelik..
Biz bi tane istiyoruz o da olmuyo
Sen niye olmaz diye düşünüyosun canım ??
Canım benim bi arkadaşımda erken menepoz vardı..Tahlillerde bişey cıkmadı canım
Bi kez aşılama yaptırdım o da tutmadı hatta test günümden baya önce adet oldum
4.5 yıl mı ? Doktora gittiniz mi peki ?Canım benim bi arkadaşımda erken menepoz vardı..
5 ay da bir adet olurdu..
En sonki adeti 15.ci gün oldu gelecek ay hamile olduğunu öğrendi..
Yani düzensizlik olurmuş hamilelik öncesi..
Ama arkadaşım doğru beslenerek hamile kaldı ananas ceviz kivi bide bitki çayları var yumurtaları geliştirmek için onları düzenli olarak tüketti..
Sende bi sorun yokmuş ama çok erken pes ediyorsun..
Benimde 4.5 yıldır hiç korunmamamıza rağmen olmuyor..
Senin kadar umutsuz değilim...
Bu ay adet olursam çörek otu bal tarçın deneyeceğim bakalım inşallah olur...
Bence de organik şeyler yemiyoruz hayatımız yeterince zor belki ondandırBebde senle aynı yaştayım 28 yaşındayım . Hiç denemedim şu ana kadar ama etrafımda o kadar çok sebepsiz yere olmayan var ki büyük ihtimal bende de olmaz diye düşünüyorum .
Yediğimiz içtiğimiz Şeyler etkili bence hersey organik yapay ve hormonlu ve de stres tabi eskiden hersey daha doğalmış
Sizin sorun neydi peki doktora gittin miCanım benim bi arkadaşımda erken menepoz vardı..
5 ay da bir adet olurdu..
En sonki adeti 15.ci gün oldu gelecek ay hamile olduğunu öğrendi..
Yani düzensizlik olurmuş hamilelik öncesi..
Ama arkadaşım doğru beslenerek hamile kaldı ananas ceviz kivi bide bitki çayları var yumurtaları geliştirmek için onları düzenli olarak tüketti..
Sende bi sorun yokmuş ama çok erken pes ediyorsun..
Benimde 4.5 yıldır hiç korunmamamıza rağmen olmuyor..
Senin kadar umutsuz değilim...
Bu ay adet olursam çörek otu bal tarçın deneyeceğim bakalım inşallah olur...
Sanmıyorum hemen olacağını bir de kendimi şartladım ya şimdi olmayacak diye olmaz yani olacağı varsa bileBence de organik şeyler yemiyoruz hayatımız yeterince zor belki ondandır
Ama sen önce bi dene bakalım daha hiç denememissin senin hemen oluverir bakarsın
ben resmen zehir ettim kendime o kadar kahroldum ki.geç kalmış hissediyorum sen gibiyim ben 29 eşim 30 yaşındaG goncammm48 canım çok üzüldüm
Elimizden bişey gelmiyo işte insan ümitleniyo benim de aynı aşılamadan önce bi ton yumurtam olmuştu kocamanlardı doktorum üç kez çok güzel yumurtaların çok umutluyum dedi!
Ee eşimin spermi de yıkandı neden tutmadı ozamanbiz de çok üzüldük eşimle birbirimize belli etmedik
Yok canım gidip tahlillerini yaptır gerisi zamanla gelir inşallah sen benim gibi beklemezsin hemen hamile kalırsınSanmıyorum hemen olacağını bir de kendimi şartladım ya şimdi olmayacak diye olmaz yani olacağı varsa bile
Aynıyız desene :/ şimdi napcaksın peki canım doktora devam mı?ben resmen zehir ettim kendime o kadar kahroldum ki.geç kalmış hissediyorum sen gibiyim ben 29 eşim 30 yaşında
Ne tahlili istiyorlar ? Kadın doğum muayenesi mi ? Hormon testi bir de değil mi ?Yok canım gidip tahlillerini yaptır gerisi zamanla gelir inşallah sen benim gibi beklemezsin hemen hamile kalırsın
4.5 yıl mı ? Doktora gittiniz mi peki ?
Pko var kızlar bende.. ama adetlerim düzenlidir nasıl oluyor anlamadım..Sizin sorun neydi peki doktora gittin mi
Gecmiş olsun canım . Bşy soracağım pko nasıl Teşhis ediyorlar ?Pko var kızlar bende.. ama adetlerim düzenlidir nasıl oluyor anlamadım..
Sebepsiz olmuyordu 20ay falan denedik.rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı.eşim de zar zor ikna ederek sperm testi yaptırdı normaldi her şey.ama hiç tedavi olmadık biz normal diye. Sonra bir gün adetimin 12.günü kalkıp hiç gitmediğim bi doktora gittim yakın diye o gün okulum da yoktu. O günü hiç unutmuyorum hava fırtına berbat bir havada kalkıp gittim.doktor bana baktı baktı alla alla dedi yumurta çok iyi kaliteli bence tamamen psikolojik dedi. Sonra bana o gün çatlama iğnesi vurdurdu.çatlamasa kist olur sende kist de YÖK demekki çatlıyor yumurtan dedi ama yine de her ihtimale karşı yapalım dedi yaptı.1 hafta ilişki dedi.ama biz sadece o gece ilişkiye girdik.eşim yoğundu.ben oturup ağladım adetin 14.günü bu ay da çöpe gitti diye eşime sarılıp ağladım. Ama o günkü ilişkiyle kalmışım.inofolic de kullandım doktora gittiğim o günden itibaren bir ay.onun da belki faydası oldu diye düşünüyorum. Adetim 1 hafta geçti umrumda değildi hiç beklemiyorum kan testi yapayım artık dedim sonucu bile üzgün halde bekliyorum yine ağlıcam diye üzülüyorum.sonuç 3500 hiç unutmam düşüp bayılıcaktım şükürler olsun şimdi 4 aylık oğlum var size de inanıyorum bu duyguyu tadıcaksınız sabredin nolur vazgeçmeyin onun yazılı bir zamanı var ..P Papabolunka canım sizde sorun neydi nasıl hamile kaldın anlat bize de umut olsun
Hatta amuda kalkmadığım kaldı bi o denediĞimiz zamanlar.. o gece hiç bişey yapmadım yattım uyudum yorgundum... işte oldu mu hiç bişey yapmasan da oluyor olmadımı da naprsan yp olmuyor. Çatlama iğnesinin çok etkilediğini düşünüyorum bayahareketliydi karnım o gün..az ağrı da yapıyor iğne. Bide ben eşiniz afedersiniz ilişkiden hemen sonra çıkmasın biraz beklesin çok özür diliyorum açık oldu amaP Papabolunka canım sizde sorun neydi nasıl hamile kaldın anlat bize de umut olsun
Allah bağışlasın canımSebepsiz olmuyordu 20ay falan denedik.rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı.eşim de zar zor ikna ederek sperm testi yaptırdı normaldi her şey.ama hiç tedavi olmadık biz normal diye. Sonra bir gün adetimin 12.günü kalkıp hiç gitmediğim bi doktora gittim yakın diye o gün okulum da yoktu. O günü hiç unutmuyorum hava fırtına berbat bir havada kalkıp gittim.doktor bana baktı baktı alla alla dedi yumurta çok iyi kaliteli bence tamamen psikolojik dedi. Sonra bana o gün çatlama iğnesi vurdurdu.çatlamasa kist olur sende kist de YÖK demekki çatlıyor yumurtan dedi ama yine de her ihtimale karşı yapalım dedi yaptı.1 hafta ilişki dedi.ama biz sadece o gece ilişkiye girdik.eşim yoğundu.ben oturup ağladım adetin 14.günü bu ay da çöpe gitti diye eşime sarılıp ağladım. Ama o günkü ilişkiyle kalmışım.inofolic de kullandım doktora gittiğim o günden itibaren bir ay.onun da belki faydası oldu diye düşünüyorum. Adetim 1 hafta geçti umrumda değildi hiç beklemiyorum kan testi yapayım artık dedim sonucu bile üzgün halde bekliyorum yine ağlıcam diye üzülüyorum.sonuç 3500 hiç unutmam düşüp bayılıcaktım şükürler olsun şimdi 4 aylık oğlum var size de inanıyorum bu duyguyu tadıcaksınız sabredin nolur vazgeçmeyin onun yazılı bir zamanı var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?