Bebeğim olmayacak mı acaba :(

Bu durum birazda psikolojik olabiliyor, sürekli olmamasına kendinizi endekslemeyin biraz akışına bırakın ummadığınız anda olabilir...

Evlendim ve prezervatife alerjimden dolayı korunmayı bıraktığımız ilk ilişkilerden birinde hamile kaldığımı öğrendim meğer ne kolaymış hamile kalmak insanlar o kadar uğraşıyor, bize hemen nasip oldu derken...

Kalp atışını dinlemeye diye gittiğimizde bebeğin oluşmadığını ve bu gebeliğin anormal olduğunu öğrendim yinede belki vardır diye bir kaç hafta bekledim ve 8 haftada hala rahimde bir bebek ve bebeğe dair yolk sac kesesi hiç bir şey yoktu sadece beslenme çantası oluşmuş...

Neyse kürtaj olmak zorunda kaldım ve kese alındı, benim için çok ağrılı sancılı ve berbat bir geceydi...

Bu sebeple dua edin nasipte varsa Allah sağlıklısını versin ümitlenipte hayal kırıklığına uğramak çok acı...

Hacamat ne canım bıde nasııl çektırdın belını

Belimi bardakla cekti .hacamatta yine belimden cok az kesip pis kani cekiyor.netten arastirirsan gorursun

Biz 15ay denedik tiroid yüksekti biraz o düşsün bu arada denemeye devam edin dedi doktor 2 ay ilaç kullandım.adeti beklerken hamile kaldığımı öğrendim buay ve bu ayda olmasaydı tedavi başlatacaktı doktor çok şükür gerek olmadı sende öncelikle pozitif düşün canım eşinden spermiogram testi isteyecekler 4 5 gün cinsel perhiz gerekiyor bilginiz olsun.seninde önce cihazla rahim e bakar,daha sonra adetin 2.3.günü gibi gidip hormon için kan vermeni ister.bazı doktorlar zaman kaybı olmasın diye hemen rahim filmi istiyor bazılarıda bunlar bi sonuçlansın deyip hersey normalse öyle istiyor hepsine hazırlıklı ol diye anlattım canım doktora giderken adetin 2.günü gidersen bide eşin 4 5 günlük bi cinsel perhizle giderse sperm testi için geri çevirmezler biran önce halledersiniz işinizi

herhangi bir saglık sorununuz yoksa sıkıntı yapmayın. tekrar kontrole gidin düşünmemeye çalışın allah ne zmn nasip ederse o zmn oluyor sonuçta

Sen veya eşin sigara kullanıyor musunuz? O da çok etkiliyor diye okudum erkeklerin sperm kalitesini düşürüyormuş kadınların döllenmesini bayağı bi etkiliyormuş falan.

biz nereden bilelim doktor muyuz yettiniz berr

valla ben benim çocuğum olmayacağını düşünüyorum
6 seneye yakın evlilik, ondan öncesi de var, risk aldığımız çok sefer oldu herhalde bi kaza kurşunu olurdu bu kadar zamanda
ama olmadığına göre...

sizin 1 sene normal bence, her şey yolundayken bile denk gelmeme olasılığı var.

olu ya neden olmasın ıfak sorunlar olabilir oda tedaviyle geçer üzülme neden olmasın ki.

Aynen canım bence de düşünmediğimiz anda gelivercek galiba..
Amin inşallah canım tabiki haberleri burda paylaşırım ama sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor nedense
Sen ne yaptırdın tedavide

Canım benim
Üzme kendini bence bu kadar stres yapma olur elbet onun da zamanı gelir..doktor ne dedi bu konuda

Hmm genelde bir sene sonunda mı hamile kalınıyor,?
Allah bagıslasın canım
Ben de folik asit içiyorum

Hayırlısı olsun canım benim ya neden böyle oluyor anlamıyorım ki eskiden pat pat peşpeşe nasıl hamile kalıyolardı??
Bence zamane hayatın stresi günümüz şartları hormonlu beslenme vs sanırım bunlardan kalamıyoruz

Geçmiş olsun canım peki nasıl bi tedavi uyguluyosun ve nasıl teşhis kondu?
Elbette bi gün bebiş gelicek bence üzme kendini düşünmemeye çalış tamam düşünmeden edemiyo insan ben de düşünmeye başladım ama çevreyi takma konusur susarlar
Bu yaz memlekete gittimizde başlar millet artık konuşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…