- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Hacamat ne canım bıde nasııl çektırdın belınıBen bes yillik evliyim dort yil hic korunmadik tup bebekte yaptirdik olmadi simdi kendim hamlie kaldm .Rabbim simdi nasip etti .Her yolu denedim yapmadigim kurler bitkisel ilaclar .en son belimi cektirdim ve hacamat yaptirdim belkide o vesile oldu .pes etmeyin her yolu deneyin .Rabbim ol demeyince olmuyor .cok dua edin.Rabbim isteyen herkese hayirlisini versin
Hormon tahlili icin adetin 3. gunu gidin. En dogru sonuc o zaman cikiyor. Rahim filmini hemen isteyecegiji sanmiyorum ben.Ultrason dan baktı hormon testi henüz yapmadı canım bu ay ister belki ama rahim filminden ben de korkuyorum..eşim test yaptırmıştı bi kaç ay önce
Biz 15ay denedik tiroid yüksekti biraz o düşsün bu arada denemeye devam edin dedi doktor 2 ay ilaç kullandım.adeti beklerken hamile kaldığımı öğrendim buay ve bu ayda olmasaydı tedavi başlatacaktı doktor çok şükür gerek olmadı sende öncelikle pozitif düşün canım eşinden spermiogram testi isteyecekler 4 5 gün cinsel perhiz gerekiyor bilginiz olsun.seninde önce cihazla rahim e bakar,daha sonra adetin 2.3.günü gibi gidip hormon için kan vermeni ister.bazı doktorlar zaman kaybı olmasın diye hemen rahim filmi istiyor bazılarıda bunlar bi sonuçlansın deyip hersey normalse öyle istiyor hepsine hazırlıklı ol diye anlattım canım doktora giderken adetin 2.günü gidersen bide eşin 4 5 günlük bi cinsel perhizle giderse sperm testi için geri çevirmezler biran önce halledersiniz işiniziKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
biz nereden bilelim doktor muyuz yettiniz berrKızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Bu ay çok ümitlenmiştim adetim gecikince ama yine olmadıevimde günlerim genelde yalnız geçiyo yanıma arkadaş olurdu bebeğim olsaydı onunla uğraşırdım ne güzel..
olu ya neden olmasın ıfak sorunlar olabilir oda tedaviyle geçer üzülme neden olmasın ki.Kızlar aranızda 1 sene evli olup ta hamile kalamayan var mı?
Aynen canım bence de düşünmediğimiz anda gelivercek galiba..Canım bir arkadaşımın bir buçuk sene diğerinin dört sene uğraştıktan sonra oldu hiç bir sorun olmadığı halde... çok kafaya taktın mı da olmuyor bence . ama en iyisini doktor bilir sen eşinle bir görünün doktora eğer bir problem yoksa tamamen psikolojiktir dikkatini başka işlere verirsin olursa olur diye düşünürsün Yen'i hobiler meşgaleler edinirsin çünkü ben biraz arkadaşlarıma sormuştum mesela hep en ummadıkları zamanda olmuş çok istediklerinde olmamış psikoloji baya etkiliyor ama üzülme hiç olmayacak diye onla ilgisi yok ... Ben dört yıldır evliyim bak ilk defa geçen ay denemeye başladık korunmasız daha yeni cesaret ettik çocuk olayına inşallah benim de olur senin de daha bir yıllık evlisin üzülme canım
Bu arada hamile kaldığında mutlu haberi bizlerle de paylaş olur mu
Gittik canım bekleyelim dedi bir sene dolsun dedi3 sene bitti kalamayan ben varım
Eşinle birlikte dr a gittin mi?
Canım benimÖncelikle bu mubarek ramazan ayinda anne olmaya can atan herkesin dualari Kabul olur insallah.bende hic bir sorun olmadigi halde iki senedir hamile olmayi bekliyorum her ay hüsrana ugramaktan daha birseyin yokmu sorusundan biktim. Görümcem dogum yapti Allah bagislasin deyip seviniyorken kaynanasi bana dönüp senle ayni zamanda evlenenlerin cocuklari oldu senin ne zaman olacak dedi.bende icimden senle ayni zamanda doganlari mezarlara gömdük sen ne zaman gidecen diyesim geldi.icimi öyle acitiki aklıma her geldiginde oturup agliyorum.cok sükür bana destek olan bir esim var.
Hmm genelde bir sene sonunda mı hamile kalınıyor,?Bende 1yıl 2 ay sonra hamile kalmıştım sımdı oglum ıkı yasına girecek bende cocugum olmaz dıye dusunuyodum dra giderdim ılac kullanırdım olmazdı en son gittim Dr folk asit verdı yeme alıskanlıgımıda degıstırdım saglıklı beslenmdım bıde kuru incir cok yedım :) olur seninde ıns
Hayırlısı olsun canım benim ya neden böyle oluyor anlamıyorım ki eskiden pat pat peşpeşe nasıl hamile kalıyolardı??2 yıl olacak nerdeyse benim 8 aydır deniyoruz doktorada gidiyorum ne eşimde ne bende hiçbir sorun yok ama bebişde yok :)
Rabbimin işine karışılmaz bir zamanı var demek ki diyorum , etrafımda o kadar çook hamileler doğum yapanlar varki insan ne yapacağını şaşırıyor
Geçmiş olsun canım peki nasıl bi tedavi uyguluyosun ve nasıl teşhis kondu?1.5 yıldır evliyim 3 aydır deniyoruz bizde. Benimde olmadı çikolata kisti hastasıyım eylülde doktora gidicem bende. Evet çok zor bizim acımız bize yetmez gibi bide etraftaki zevzek insanların bebiş yok mu daha ne bekliyosun cümleleri insanı dahada yıpratıyor üzüyor bu sebepten dolayı insan içine çıkmamaya başlıyorum ve bu beni dahada yıpratıyor. Bir girdabın içindeyim adeta. Ama umut fakirin ekmeğidir durumu mevcut işte her ay yeni umutlar yeni başlanggıçlar.. elbet bir gün bizimde olacak buradan bizde paylaşıcaz güzel haberleri... allah isteyen herkese hyırlı evlatlar nasip etsin ..
Bazı şeyler düzelmeye oturmaya başladı ayrıca yaşım da geçiyor istiyorum ben de herkes gibi anne olmayıya kusura bakmayın da b.. gibi bir evliliğiniz var ama hala çocuk düşünüyorsunuz
bazı kadınlarda akıl yok gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?