bebeğim olsun istiyorum artıkkk :(

merhaba kızlar bende geçen ay 6 gün gonal f kullandım 2 tane çok güzel yumurtam oldu ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ama malesef hamile kalamadım. hastalanınca doktorum kontrole çağırdı. iğneden sonra bi sürü yumurtam olmuş büyümüş hepsi iyiki hastalanmışsın dedi yoksa dördüz beşiz olma ihtimali varmış dedi. şimdi doğum kontrol hapı verdi bu ay ara verdik hapla yumurtalarımı küçültecekmiş normale inmesi lazım dedi kafam karışık çok üzgünüm napıcam bilmiyorum

Merhaba yaş kaç ?
Bence öncelikli olarak testeredişli Aslanpençe içmelisin ( bunu soğan kürü yaptıktan sonra denersen daha güzel olur )
Önceliğin fsh düşürmek o yüzden öncelikle testere dişli Aslanpençesi kullan , hayır tohumu genel olarak kadın hormonlarını ve yumurtayı düzenliyor fsh üzerine etkisini bilmiyorum ama ben pko luyum ve hayıt tohumu sayesinde 2 kere hamile kaldım.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ( bana da) amin

amin inşallah :dua: ben 31 yaşındayım
inşallah fsh değerimi düşürebilirim

amin inşallah :dua: ben 31 yaşındayım
inşallah fsh değerimi düşürebilirim
İnternetten araştırıp testere dişli aslanpençesi içermisin . O düşürür Bi süre kullan ben inanıyorum ki iyi gelecek sana . Fsh direk etkileyen o .
Allahım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder . Zaman kaybetme lütfen hemen araştır al ve içmeye başla . Biraz yüksek fsh ın bu moralini bozmasın . Şifa olsun sana inşallah .

merhaba kızlar bende geçen ay 6 gün gonal f kullandım 2 tane çok güzel yumurtam oldu ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ama malesef hamile kalamadım. hastalanınca doktorum kontrole çağırdı. iğneden sonra bi sürü yumurtam olmuş büyümüş hepsi iyiki hastalanmışsın dedi yoksa dördüz beşiz olma ihtimali varmış dedi. şimdi doğum kontrol hapı verdi bu ay ara verdik hapla yumurtalarımı küçültecekmiş normale inmesi lazım dedi kafam karışık çok üzgünüm napıcam bilmiyorum
Doğum kontrol hapı bitip adet olduğunda 3. Gün hayıt otu tohumu kullanmaya başla yumurtlama zamanına kadar günde 2-3 kere iç ,yumurtlama döneminde bırak . İnşallah sana da şifa olur .

şuan adetliyim ve adetin 2. günü başlattı cnm doğum kontrol hapını bu durumda ne zmn kullanmalıyım

Doğum kontrol hapı bitip adet olduğunda 3. Gün hayıt otu tohumu kullanmaya başla yumurtlama zamanına kadar günde 2-3 kere iç ,yumurtlama döneminde bırak . İnşallah sana da şifa olur .

şuan adetliyim ve adetin 2. günü başlattı cnm doğum kontrol hapını bu durumda ne zmn kullanmalıyım

İnternetten araştırıp testere dişli aslanpençesi içermisin . O düşürür Bi süre kullan ben inanıyorum ki iyi gelecek sana . Fsh direk etkileyen o .
Allahım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder . Zaman kaybetme lütfen hemen araştır al ve içmeye başla . Biraz yüksek fsh ın bu moralini bozmasın . Şifa olsun sana inşallah .

saraçoğlunun sitesinden siparişimi verdim. değerlerime göre testere dişli aslanpençesi, hayıt tohumu, cp nap skant ve çörek otu yağı verdiler. Bakalım cuma günü elimde olacak. birde soğan kürünü söylediler. Bunlarla beraber soğan kürünü de yapacakmışım. 2,5 ay sürecekmiş hepsi
2,5 ay sonra tekrar tahlil yaptırıcam. İnşallah faydalı olur

Rabbim isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin

merhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyo :KK43: maddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin :KK43:
Amin canm cumlmize insllh bende 1 evladım var ama 1 buçuk yıldır ne yaptıysam hamile kalmadım 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi Son çare pazartesi rahim filmi cekildim ve sorun tuplerimde hafif yapisiklik çıktı şükür açıldı doktorum 3 ay içinde hamile kalcak sin dedi inşallah bidaha ki aya hamile olarak giderim doktorumun yanina

Benim anlamadığım adet olunca zaten oluşan yumurtalar adet kanı ile gidiyor. adet olduktan sonra doktor Nasıl birçok yumurta büyümüş dediki yani adetle giden yumurtaları Nasıl gördü ? Çok aklıma yatmadı . Adet olduğun gün gittiysen belki görmüştür ama bilemedim şimdi.yumurta oluştuysa neden hamile kalamadın ki.
Bunun 1 sebebi olabilir spermlerin Oray'a Gitmesinde bir engel var . Rahim filmi çelikmiş miydin hiç ?

Amin canm cumlmize insllh bende 1 evladım var ama 1 buçuk yıldır ne yaptıysam hamile kalmadım 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi Son çare pazartesi rahim filmi cekildim ve sorun tuplerimde hafif yapisiklik çıktı şükür açıldı doktorum 3 ay içinde hamile kalcak sin dedi inşallah bidaha ki aya hamile olarak giderim doktorumun yanina
inşallahhh cnmmm alllah yardımcımız olsun herkese nasip etsin yaradanım

saraçoğlunun sitesinden siparişimi verdim. değerlerime göre testere dişli aslanpençesi, hayıt tohumu, cp nap skant ve çörek otu yağı verdiler. Bakalım cuma günü elimde olacak. birde soğan kürünü söylediler. Bunlarla beraber soğan kürünü de yapacakmışım. 2,5 ay sürecekmiş hepsi
2,5 ay sonra tekrar tahlil yaptırıcam. İnşallah faydalı olur

Rabbim isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah. Ben aktardan alıp içiyordum testeredişli Aslanpençesi ve civanperçemi . Benim adet olabilmek düzene sokmak ve hormonları düzene sokmak için . Bi süre kullandım. Sonra boş verdim sonra hayıt tohumunu duydum içtim sonra çok güzel adet oldum 10 gün daha içtim ve hamile kaldım . Ama malesef dış gebelik oldu. Benim normal yolla hamile kalmamam gerekiyor

evet bir ay ara verelim yumurtaların normale dönsün dedi 1 hafta kullanıp kontrole gidicem cuma yeterli yada devam et diyecek sanırım hap için
Canım o zaman doktorunu dinle onla bir daha tedavi dene ya da doktorunla görüş düzelmiş dedikten sonra tedaviye başlayacak olursa bira ara vermek istiyorum de hayıt otu tohumu iç. Karar senin doktor ara verelim demiş ama 1 ay sonra tedaviye devam edecek olarak gözüküyor . Karar senin ama dk hapı içerken hayıt tohumu içmenin bir faydası olmayacak onu biliyorum . İçersen hap bitikten sonra içmelisin

Canım o zaman doktorunu dinle onla bir daha tedavi dene ya da doktorunla görüş düzelmiş dedikten sonra tedaviye başlayacak olursa bira ara vermek istiyorum de hayıt otu tohumu iç. Karar senin doktor ara verelim demiş ama 1 ay sonra tedaviye devam edecek olarak gözüküyor . Karar senin ama dk hapı içerken hayıt tohumu içmenin bir faydası olmayacak onu biliyorum . İçersen hap bitikten sonra içmelisin
nasıl içiyotuz cnm ölçüler falan hazırlama

Benim anlamadığım adet olunca zaten oluşan yumurtalar adet kanı ile gidiyor. adet olduktan sonra doktor Nasıl birçok yumurta büyümüş dediki yani adetle giden yumurtaları Nasıl gördü ? Çok aklıma yatmadı . Adet olduğun gün gittiysen belki görmüştür ama bilemedim şimdi.yumurta oluştuysa neden hamile kalamadın ki.
Bunun 1 sebebi olabilir spermlerin Oray'a Gitmesinde bir engel var . Rahim filmi çelikmiş miydin hiç ?
adetimin 2. günü gittim kontrole evet rahim filmi çekildim sorun yok cnm sperm testide normal eyterli bizim için dedi

Amin, insallah olur da..
Cocugu bu kadar , kendinizi paralayacak kadar neden hayatin merkezine koyuyorsunuz ki? Olmazsa o da Allah'tan.

nasıl içiyotuz cnm ölçüler falan hazırlama
1-1,5 çay kaşığı tohumu hafif ez( toz haline getirme çok acı tad oluyor) kaynamış suyu 1 su bardağına dök içine ezdirin hayıt tohumu koy üstünü bir şeyle kapat 10 dk 15 dk demlensin süz ve iç .günde 2-3 defa içebilirsin tadı çok güzel değil ama şifa niyetine iç :)

Amin, insallah olur da..
Cocugu bu kadar , kendinizi paralayacak kadar neden hayatin merkezine koyuyorsunuz ki? Olmazsa o da Allah'tan.
Evlat öyle birseyki yeri gelir kendi caniniortaya koyar onun tırnağina zarar gelmesin diye evlat deniz suyu gibidir ne içilir ne vazgecilir evlat bambaşka tarifi yoktur o olmazsa nefes yok hayat yok ben böyle biliyorum yani kısacası diyosunuzya neden hayatınızın merkezine koyuyosunuz paraliyosunuz diye evlat in tarifi yoktur bigün anne olunca anlarsiniz diğer konudada evet rabbimden gelenler basimizin üstüne ama allah derki isteyin vereyim istemesini bilin

Back
X