- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablamda polikistik overdi. Doktor asla çocuğun olmaz dedi. Ama 3 çocuğu oldu. Şimdi de 3 ünüde alıp o doktora el öpmeye götürücem der esprisine. Bende de var ve bana da olmaz diyo doktor. Bence herşeyin bi tedavisi var dert veren de şifa veren de Allah. Sıkmayın canınızımerhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyomaddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin
![]()
Aminnn tatlım aminnnnRabbim kucaklarinizi bebislerle doldursun inş.
Amin inşallah. Ben aktardan alıp içiyordum testeredişli Aslanpençesi ve civanperçemi . Benim adet olabilmek düzene sokmak ve hormonları düzene sokmak için . Bi süre kullandım. Sonra boş verdim sonra hayıt tohumunu duydum içtim sonra çok güzel adet oldum 10 gün daha içtim ve hamile kaldım . Ama malesef dış gebelik oldu. Benim normal yolla hamile kalmamam gerekiyor
Benim için doktor artık hamile kalmamalısın diyor . Doğal yolla hamile kalmam yasak çünkü hep dış gebelik oldum tüplerin 1 İ alışı diğeri hasarlı ( yine dış gebeliğe sebep olacak)bakalım bende bunları kullandıktan sonra adet olabilecekmiyim. Çünkü adet olamıyorum
canım allah hepimizin gönlüne göre versin. senin için doktor ne diyor?
Benim için doktor artık hamile kalmamalısın diyor . Doğal yolla hamile kalmam yasak çünkü hep dış gebelik oldum tüplerin 1 İ alışı diğeri hasarlı ( yine dış gebeliğe sebep olacak)
Şuan iyice korunmam gerek yani benim tek şansım tüp bebek ama onda da dış gebelik riskim var malesef ( içerisi olduğum ameliyatlardan dolayı çok yapışıklık var temizleyemediler , o da dış gebelik riskini arttırıyor )
Allah isteyen herkese nasip taşmış inşallah .
Merhaba hayıt tohumu ac karnına mı tok karna mi içtiniz acaba bende kulanmaya baslayacagimda??Merhaba yaş kaç ?
Bence öncelikli olarak testeredişli Aslanpençe içmelisin ( bunu soğan kürü yaptıktan sonra denersen daha güzel olur )
Önceliğin fsh düşürmek o yüzden öncelikle testere dişli Aslanpençesi kullan , hayır tohumu genel olarak kadın hormonlarını ve yumurtayı düzenliyor fsh üzerine etkisini bilmiyorum ama ben pko luyum ve hayıt tohumu sayesinde 2 kere hamile kaldım.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ( bana da) amin
formda genelde aç karnına diyorlar bende bazen aç bazen tok içiyorumMerhaba hayıt tohumu ac karnına mı tok karna mi içtiniz acaba bende kulanmaya baslayacagimda??
6 yıl sonra bebek sahibi oldum
Sabret canım benim başka yolun yok
Stres daha da zorlaştırıyor emin ol
Eşimin sperm kalıtesınde sorun vardıSizin sorun neydi acaba
Teşekkür ederimformda genelde aç karnına diyorlar bende bazen aç bazen tok içiyorum
Eşimin sperm kalıtesınde sorun vardı
Ve sayı 25 mılyondu
İki kere hamıle kaldım ama onlarda 3 4 yıl sonra oldu
İlk gebeliğim besıncı ayda düşük sonucu sonlandı
Diğerıde 8 haftalıktı
6. Yılda oldu sonjnda
merhabalar,
1 senedir bebek istiyoruz ama malesef olmuyor polikistik overliyim ve bir türlü yumurtalarım büyümüyomaddi manevi yıpranmış durumdayım çok etkiliyor ruhen beni nolur bana dua edin allahım banada hayırlı bir evlat nasip eylesin
![]()
Alışmayın herşeyin bi çaresi vardır olur. Üzülmeyin ama vazgeçmeyinŞimdi hesapladım da bizim de 16 aydır olmuyormuş zaman hem çok çabuk hem de çok zor geçiyor. Bazen çok üzülüyorum ama alıştım sanki .. Benim dışımda çevremde her isteyenin ilk denemesinde hamile kalmaları beni ayrıca düşündürüyor. Ben de mi bir problem var da nasip olmuyor diye ..
Çok ama çok zor bir sınav . Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Merhaba hayıt tohumu ac karnına mı tok karna mi içtiniz acaba bende kulanmaya baslayacagimda??
Bende ac karnına iciyorum simdi dün basladımBen tok içmiştim aç tok farketmiyor diye biliyorum . Tadı kötü aç karnına mideni bulandırıyordu.