Çocuk Hastalıkları Bebeğim sarilik. Nasil düşürebilirim? Tecrübeli anneler yardim, lütfen.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Valla bizim cocuk doktoru prof. da bir cay kasigi sekerli su verin demisti ben de sasirmistim.
Evet bana da hastane de ebe demişti bende ona istinaden vermiştim. Yani konu sahibi vermek zorunda değil doktoruyla görüşsün.

Bir çay kaşığından birşey olmaz lafınız hangi tıbbi gerçeğe dayanıyor? Siz çocuğunuza verdiniz birşey olmadı diye diğer çocuklara da birşey olmayacağının garantisini nasıl verebiliyorsunuz? Ne cesaret! Sizin verdiğiniz tavsiyeyle bir bebeğin sağlığına canına zarar gelse telafi edebilecek misiniz?
Bunu tavsiye eden doktorlar var ama önce çocuğu muayene ediyorlar, bedenini inceliyorlar, kar zarar hesabı yapıyorlar
Ben kendi tecrübemi yazdım bana da hastanede ebe demişti. Konu sahibi vermek zorunda değil neyse uzatmaya gerek yok zaten.

Konu sahibi @curious32 siz benim yöntemimi dikkate almayınız bende yaradı diye sizin bebeğinizde yarayacak diye bir şey yok en iyisi kendi doktorunuzla görüşmeniz, bende tekrar tekrar açıklama yapmak istemiyorum. İyi geceler.

Guneslendirin oldukça iyi gelir. Ben hurma da yalatmiştim ne yalan söyleyeyim.🙈 çok cok azıcık su da vermiştim. Kimi dr Tavsiye etmiyor su hurma falan ama sarıliktan kurtulmak için yapmıştım. Bol bol emzırdum geçmişti. Mamadan daha masum geldi bana bunları yapmak . Fakat asla abartmadim bunları verirken. Mideleri kiraz çekirdeği kadar zaten.

Valla bizim cocuk doktoru prof. da bir cay kasigi sekerli su verin demisti ben de sasirmistim.
Aksini soyleyen binlerce doktor mevcut. Ve aksinin sebebide cok acik yenidoganin bagisrsagi midesi henuz daha hazmetmeye hazir degil. Her doktor ayni olmuyor malesef bana kesinlikle yanlis geliyor cunku ne gibi tehlikelere yol actigini yerli yabanci bir cok yerde okudum.

Gün kurusu hoşafı kaynatın bir kaç çay kaşığı içirin bebeğe sizde için tabiki sütten ona geçsin bir kaç çay kaşığı şekerli şunda verebilirsin ara ara
Direk ek gıdaya da başlasın 👀 yapma gözünü seveyim ya...

Saat başı ne yap ne et emzir... Altını aç yüzünü yıka bol bol emsin seni başka türlü geçmez...

Kızlar bebeğim 15 günlük. Bebeğimin kani ile benim kanım farklı olduğu için sarılık yaşıyorum. 15 gündür geçmedi. ilk 3 ~5 günlük fototerapi aldik. Şuan 7.3 değeri. Sürekli uyku hali yaşıyor özellikle gündüzleri. 2 saatte bir 15 dakika bir mememi emziriyorum geçsin diye. Hâlâ düzelmedi. Siz neler yaptınız geçmesi icin? Ne kadar sürmüştü. Çok endişeliyim. Lütfen desteklerinizi bekliyorum.
Merhabalar şuan aynı durumu yaşıyorum son durumunuz nedir?

Back
X