Bebeğim sürekli agliyo

dilek4488

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
439
108
123
1oglum var 15 aylik hic uyumuyo gece saat basi kalkiyorm çok yoruldum artk kimsemde yok denemediğim cay ivir zivir kalmadi artık dr gittik birşey cikmadi doğduğundan beri boyleyiz neden böyledir ne zmn uyur gece iki kez kalkmasina raziyim yatiyirm 10dk geçmeden bagira bagira agliyo

Ah ah böyle bir konu gördüğümde atlıyorum hemen.benim oglum 3 sene gece boyu bağıra bağıra ağladı.kac kere Dr a gittik birşey çıkmadı.en son 3 yaşında tıpa gittik ve süt alerjisi olduğu çıktı ortaya.meger çocuk süt ürünü tukettikce huzursuz oluyormuş.bu zamana kadar çıkmadı ya o mahvetti bizi.cok geç kalındı ama neyse ki rahatız şimdi.ona da bir baktır derim

Mama yiyor oğlum sut kullanmiyorz bunda da olabilir mi

Bebekler için beşik müzikleri falan var ondan assan beşiğine ağlayınca assan dinleyip uyumuyor mu veya tavana gökyüzü yansıtanları da var dene bir Can'ım istersen ama büyümüş de artık benim kızıma doğduğundan beri dinletirim çok sever ben hiç ağladığın da duymadım kızımın çok akıllıdır orası ayrı tabi ama dişleri falan belki ağrıyor zorluyordur

Mama yiyor oğlum sut kullanmiyorz bunda da olabilir mi
Olur ya birşeye alerjisi vardır bilemezsin.tabi başka şey de olabilir.sebepsiz bu kadar ağlamaz bir cocuk.ama hiç tıp fakültesine gittiniz mi.ben çok gittim Dr a bu ağlamalar yüzünden ama hep özel hastaneye.anladim ki özel hastaneler bir işe yaramıyor.tip fakültesine sırf bu aglamalar için gitmenizi tavsiye ederim çok güzel araştırıyorlar ve buluyorlar sonunda.

Tam emziriyorsanız memeye uyanır sbha kdr anne kucagında uyumak ister diyecektim ki.. mama yiyor demişsiniz.ben yasadıgınız durumu memeden kesene kadar çektim çok zorlu bi süreçti.acaba mamayı değiştirseniz mi.birde ben sabah akşam muhakkak yürüyüş park temiz hava alsın yorulsun diye dışarı çıkartırdım.ki inanın şimdide çıkarıyorum ki gece uyusun.umarım tez zmnda sorununuz çözülür

Eskiden uyuyordu şimdi ses duysun direk uyaniyo gece sağdan sola dönemez oldum bilmiyorum neden boyle bagira bagira agliyo bende korkuyorm

15 aylık bu kadar ağlaması normal değil, arkadasın dediği gibi ya üniversite hastanesine yada eğitim araştırma hast. Ne götürün
Eğer fiziksel bişey çıkmazsa belki bi çocuk psikoloğuna gösterebilirsiniz, yazık rahatsız eden bişey var demek ki

ya o kadar çok şey olabilir ki Allah korusun hepsinden alerjisi olabilir ; birileri rahatsız ediyor olabilir ; bezi sıkıntı yaratabilir ; sessiz ortamdan korkuyor, odada ışık yoksa ondan korkuyor olabilir ...

sessiz ortamdan korkuyorsa eğer şunu deneyebilirsiniz elektrik süpürgesi sesi bebeğin anne karnında sürekli duyduğu ses eş değer bir ses

Aptamil kullaniyodum iki hafta olacak bebelac a gectm eşim usuyodur dedi uyku tulumu aldm hani ne terliyo ne usuyo gibi yanina aliyorum uyuyo yanmda bazen de uymuyor

Götürdükleri kanina idrarina baktilar hic bi şey cikmadi ama yine götürücem mutlaka

çizgifilm dene, harika kanatlar mesela sakinleştiriyo ayrıca klasik müzikle terapi iyi gelebilir ya da bir dışarı gezmesi

Yeni doğusun da kolik bebekti sürekli ses te uyuyordu şimdi öyle değil ses istemiyo bielmiyorm artk

Besin alerjisi veya gizli idrar yolu enfeksiyonu olabilir, taş kum vs düşürüyor olabilir, yada gün içinde çok yoruluyor kaliteli uykuya mı geçemiyor acaba,

Bak sen gerçekten tıp a götürmeyi ihmal etme.o aglamnin nasıl birşey olduğunu bilirim.benim ömrümden omur gitti.keske önceden gitseydim.herkes emzirme bitince biter dedi ne fayda.ne biterse de bu aglama bitmedi.uykusuzluktan yaslandim neredeyse.1 sene değil 2 sene değil 3 sene sürdü .şimdi surda 3-4 aydır uyuyorum ,nasıl alistiysa bunyem sürekli uyanmaya,daha deliksiz uyumaya uyum saglayamadim basım agriyor uyanınca.bence çöz bunu bir an önce.bir derdi varsa çocuğun şimdiden ogren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…