Bebegim sürekli dövdü dövdü diyor

Kesinlikle görmüş. Ya televizyonda, ya parkta, ya camdan bakarken , bir şekilde görmüş. Bir süre takılıp sonra unutuyorlar merak etme 😊 Dışarda söylerse falan hiç panik yapma nereden gördü bilmiyorum de yeter. Benimki 4 yaş 3 aylık dün bana "benim kocam çalışmıyor, 5 çocuğumuz var, çocuklar aç aç" dedi 🤣🤣 Annemle Esra Erol izlediler herhalde 🤭
Ay aman Allahım 😂😂😂😂

benimki 3.5 yaşında hayali arkadaşı var, onunla sohbet ederken biliyor musun benim bebeğim vardı ama öldü, onu annem ve babam öldürdü diye derdini anlatıyordu :/
bundan 1 sene önce bana gelip “babam bana vurdu” diyip “buraya vurdu” diye kolunu gösteriyordu.

geçen bana geldi diyor ki sen çok kötü bir annesin hep bana kızıyorsun. beni hiç sevmiyorsun.
mesela ne zaman kızdım sana dedim
bana parmağını asansörün kapısına sokma dedin diyor. bunu kızmak ve onu sevmemek olarak algılıyor

Benim oğlum 2.5 yaşında ve babasının ona çimdik attığını iddia ediyor 😂😂

Televizyonda ya da dışarıda gördüğü bir olayı dillendiriyor canlandırıyor olabilir. Allah bağışlasın. 🌸🤍

Ben küçükken biri beni sevdiğinden saçımı okşadığımda vs kendimi yerden yere atıp beni dövdü diye ağlarmışım. Bir kere halama yapmışım o zamanlr genç tabi çok üzülmüş hala anlatır . Çocukluk işte :)

21 aylik kızım var şimdiye kadar normal olarak ne ben ne babasi haliyle siddet uygulamadik hatta bir parça nazli büyüttük.Siddet uygulanan ortamda bulunmadı hiç.Ama 4 gündür anne baba diyip dizine vurarak eh eh diyip dövdü diyor aglıyor gibi yapiyor yanına gidiyoruz cee diyor .Gecen gün babamla görüntülü konusurken kızim eline kolonya sişesi aldı kapagını icmeye calışti babam da kızar gibi yaptı hııı bırak onu det dedi.Kızım sürekli hüüp det dedi dede diyor evin icinde bebegine vurarak eh eh yapıp dolanıyor bazen ciddi ciddi agliyor bazen bizi kandiriyor 1 aydır sakinleşti cocuk duruldu artık diyordum o gitti yerine baska cocuk geldi 2 yas sendromuna merhaba mı ? 😅
Benim.oglumda bir gün anaokulunda öğretmeninin yaninda anne dun beni dövdünya demisti. Ki ona hiç vurmadim bile hayatımda . Oyle kalakalmistim ve yerin dibine girsem.demistim Aklıma o geldi. Çocukların bazen izledikleri gerçekmiş gibi gelebiliyor.

Oğlum yeni konuşmaya başlayınca anneme "babaanne dövdü", kayınvalideme "anane dövdü" diyordu 😄 Biliyorum ikisi de kıyamaz asla. Büyük bir krizin eşiğinden döndük beyefendi yüzünden

Diyolar ya hemde nasıl güzel yutturuyolar.
Bizim cadıda dün bişey kırdı. Babasi annenmi kırdı diye soruyor. evet annem kırdı diyor 😂
Ben kırmadım sen kırdın diyorum. Abi kırdı diyor bu sefer. Halbuki gözümün önünde kırdı.

Aynı zamanlarında benim kızım da bir gün ananesinden geldi, dayı beni döödü dedi. Kendi de ühü ühüüü diye ağlamış. Ananesi de dayısına parmağını sallayarak kızmış sonra da dayısı ühühühü diye ağlamış. Öyle bi canlandırma ki yerlere yattım gülmekten. Başka bir gün de ananem bana acı çooba içirdi, dedi. Beğenmediği şeylere acı diyordu. Peynir koymuş annem çorbaya 😂 Duyduklarını, oyunları birleştirip hayal gücüyle harmanlıyorlar bazen 😂😂😂

Bir yere çarptığı zaman çarptığı yeri döven var mi? :)
Mesela benim kv öyle olduğunda çarptığı yere vururdu çok kızardım .
Ve yanında izlediğiniz şeyler çok önemli
Haber heleki hic izlenmemeli . Siz degil ama babaannesi ya da ananesı izliyor olabilir.
Heleki gündüz kuşağı kadın programları da dahil buna

Back
X