Tamam ailenle yaşa ama işine de git,evde oturdukca kafanda türlü türlü şeyler kurarsin yapma bunu kendine. Fikrimizi sormuştun benim fikrim o adam bile diyemeyecegim şahıstan uzak dur,kizin da kendisini görmek isterse ilerde görebilir ama şimdi kesinlikle göstermezdim ben olsaydım çünkü aklından neler geçiyo bilemeyiz,ya gerçekten kızını da alırsa senden o zaman napacaksin? Bence hiç düşünmek bile istemezsin,işte o zaman bitersin. Bunu hiç şansa birakma derim,karşına seni sevio sayacak biri elbet çıkacaktır ama beklemediğin bi anda. Şimdilik kocaymis aşkmış düşünme bunları kizinla ilgilen ve işe gir sosyal ortamlara katıl,insanlarin arasına karış,bekarlığın tadını çıkar :)
bu arada ben de yaşlı kadınlar gibi konuşmaya başladım aman Allahım,halbu ki daha yaşım 27 :) ama inan ben de zor günler geçirdim ve bu yüzden erken olgunlaştım, ailem benimle aylarca konusmayinca,hep onlara yasattigimi başıma kakinca. Inan bana hiç kimse için aileni karşına almak istemezsin hele de sizi ortada bırakıp giden elin oğlu için, sonra vicdan azabından duramazsin yine olan size olur