- Konu Sahibi cantanem1907
Kizlar oncelikle herkese hayirli ramazanlar derdim cok buyuk sadece derdimi dokmek istedim uzun olursa yazım smdiden kusura bakmayin. 2 yil once evlendim, evlenir evlenmez hamile kaldim. Esim yanima geldi (yurtdisinda yasiyorum) her neyse sıkıntımız coktu yalan soyleyemem ben hamile olduugm icin ona cok ters davrandigim zamanlar oldu. Neyse boyle boyle dogum yaptm bebegim 3 haftalikken esim turkiyeye döndu ( kavga etmistik evi terk etti) aylarca bebegi ve beni aramadi sormadi. Ailem hep destek bana a dan z ye cocuguma herseyi aldilar cocugum prensesler gibi desem yalan olmaz bana da cok destekler ve bosanmamiz icn ellerinden geleni yaptilar ve bosandik. Bosandiktan sonra esimle bi sekilde iletisime gectik ( cocugum yanlis hatirlamiyorsam 6 aylikken esimle baristim) ama o buraya gelemicegini turkiyede kalmak istedigini bizim oraya gelmemiz gerektigini soyledi. Ailem buna tamamen karsi. Cok karisik anlatiyo olabilirm nolur kusura bakmayin. Neyse esimle bi plan yaptik bu yaz tatile gelcez biz geldigimizde esim ailesini alip gelicek ve ailemle konuscaklar. Ama ailem hayatta izin vermez beni bilmiyorum da imkansiz yani ben esimin ismini alamiyorum evde agzima ailem sildi bende ailemden cok korkuyorum. Bu arada tatile turkiyeye gitme durumu daha tam belli degil. Offf cikmazdayim kizlar bi yanda ailem bi yanda yeni evlendigim esim kizim 1 yasinda ne yapicam ailem turkiyede yasamami istemiyo diye esimden ayrilmak istemiyorum daha anlatmadigim atladigim seyler olabilir sorulariniz olursa cevaplarim kusura bakmayin uzun oldu..
yani canım aklım almıyo üç haftalık bebegini bi insan nasıl bırakır ve aylarca aramaz..
tamam sen esısın sana cok kızabılır senı sılebılır sonra gerı barısırsınız vs vs ama bebek söz konusu ve bu ınsan o masumun babası !! hıc mı merak etmez yasıyo mu sıkıntısı var mı dıye. senı sormazsa sormasındı ama bebegı sormaması cok dusundurucu. nasıl bı kın nasıl bı kızgınlıkmış bu. kusura bakma ama esın resmen merhamet yoksunu...
anladıgım kadarıyla sen bı kez daha denemeyı kafana koymussun. ama sunu unutma bı kere yapan bı kere daha yapar. bence esıne sart koş barışırsanda kesınlıkle burada yasıycaz ben tr ye donemem önce guvenımı kazanman lazım de. sonra sartlara bakarsınız illa ki dönmenız gerkiyor esın sana o güveni veriyorsa beraber dönersiniz. ama bu sekilde aileni silip dönmüş olacaksın ve esinin ve ailesinin de sana olan tavrını neyle karşılasıcagını bılmıyorsun..
ALLAH yardımcın olsun