- 19 Temmuz 2013
- 99
- 51
- 18
- Konu Sahibi cantanem1907
Biz aramizda yorumlastigimiz yazilari konu sahibi sanirim ustun koru okuyor..
Dun de bir kac yorumda bu mevzu gecti,
ben kendisini direk alintilayip yazinca aa ben bi avukatima sorayim dedi, oncesinde gormemis yani..
Bir de konu sahibi biz onceden de gittik geldik ailemle bir sorun olmadi o zaman da eski esimle irtibattaydik zaten dedi..
Biraz bu onu rahatlatiyor.
Ama ailesi cocugu gostermek istemiyor ve konu sahibine mesaj attirmamislar sanirim.
Bana oyle geliyor ki bu adam maraz cikarmak istese her turlu cikarirdi,
adam biliyor ki bunlar zaten tatil icin illa yilin bir vakti giris yapacaklar,
avini bekleyen avci gibi islemleri baslatir hic konu sahibinin ruhu bile duymazdi,
ki konu sahibi gidip gelmisler kac kez..
Bu hikayede bazi seyler cok havada kaliyor sanki..
Konu sahibi diyor ben esimi cok ezdim kabul ediyorum fln..
Ama ne sekil ezmis ne demis ne yapmis demedi..
Adamin tr de isi gucu varken konu sahibi ve ailesi nisanliyken zorla adama buraya gel diye diretiyorlar ve nitekim istemeye istemeye gidiyor..
Koca orada tek ama konu sahibi benim arkam saglam anam babam burda diyip kocasini ezmis de olabilir e yasi da zaten 20-21 mis..
Bana konu sahibinin ailesi evliliklerine cok karismis gibi geliyor inanilmaz bir baski var ve bu goruldugu gibi hala da devam ediyor..
Bunlar tabi el kadar yavrusunu hic sormamasinin bahanesi olamaz..
Ha bu adam simdi kisasa kisas yapip aile oyle karismaz boyle karisir deyip konu sahibini kv yaninda yasatmak istiyor da olabilir...
Valla cok karmasik bir durum konu sahibinin yerinde olmak istemezdim..
Tez vakit gonlu ferahlar insAllah.
Aynen Allah yardımcısı olsun, belki bizim başımıza gelmediği için rahatlıkla ahkam kesiyoruz akıl vermeye çalışıyoruz falan ama başına gelmeden bilemez insan. Allah her iki tarafa da doğru yolu göstersin inşallah,hele de bu mübarek günde.