Neden mi çünkü eşin seni dövse şikayetçi olsan akşama evine dönersin ya da gidecek yrrin olmaz polis de hadi kızım güle güle der. Yurtdışında ise eşin gözetim altına alınır.
Orada herkes bebeğine ve sana SAYGI duyar burada hikayeni bilmedikleri halde uydurur dedikodu yaparlar. Bebek odası bile bulamazsın. Herkes her şeye burnunu sokar. Bebeğinin alacağı eğitimi kıyaslamıyorum bile ve iki dil olacakken..
Ileride kavgalı bi evde büyümektense keşke ananemde yurtdışında yaşasaydım diyebilir.. Her şey süper olsa bile sen yalnız olacaksın. Ailenle Yaptığın kahvaltıları bile özleyeceksin
Madem eşiniz Yurtdışına gelmek istemiyor madem pişman en azından kendisi adım atmalı ve sizi inandırmalı ailenizi inandırmalı onlarla kendi konuşmalı ailesiyle tabiki..
Sizin yerinizde olsam bebek olmasa barışır denerdim kızdı gitti diyr kendimi kandırırdım ama bebekliyken asla bu tuzağa düşmezdim. Büyük sözüme Tövbe..
Bebeği alabilir ve el kadarken bırakıp giden bir adam var en zor Zamanımızda uykusuz gecelerimizde vs vs doğuma bile saygısı olmamış bu adamın bebeğinize olmamış..