- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.209
- 158
öyle diyoruz zaten elden gelen bir şey olmuyor cnmGeçmiş olsun size inşallah sağ sağlim bebeğinizi alırsınız kucağınıza
6 yıl bitti benimde aynı şeyi söyledim vardır bir hayır bir hikmet Inşallah diyelim
Utanmak ne demek çok şaşırdım size!Şu elalem ne der kafasını bi bırakamıyo insanlar!!Olmuşa bitmişe çare yok ve bence iki bebek üst üstüste elbette çok zorlanacaksınız ama sona çok rahat edersiniz.Herkezden utaniyorum elimde olmadan utaniyorum acaba biz istedik desem birlikte buyusunler diye cunku illa sasiracaklar belki yadirgayacaklar
Bi umut dis gebelik olsa.....tek duam bu onca isteyen insanlar var Allahm onlara nasip et yanip tutusan evlat icin
Yahu Evli barklı kadınsınız ikinciye çocuğunuz olcakmış gayri meşru değil. Bunun nesi ayıp. Bırakın 10u, Arkadaşım 6aylıkken hamile kaldı şuan oğlu 1aylık kızı 16aylık gayet de mutlular.. Ben de bunu istemezdim ama olduktan sonra da yapacak bir şey yokİyi geceler kk üyleri..
Allah ım nasil bir sıkıntıdır bu.Çok utaniyorum 2 yıl dolmayan evlilikte 1 bebek 1 hamilelik daha bebegim 10 aylık az önce test yaptim pozitif cikti eminiz ama nasil oldu orasina hic giremicem.Surpriz bebek diyebilirim.Daha sezeryanla dogum yaptim cok zordu birde bebegim daha yurumuyor bile cok kucuk nasil bakicam ben napicam aldirsam cok mu gunah bunu atamam aldirirsam psikolojim çokucek.Kendimi her turlu suclu hissediyorum bebegime haksizlik ettim gibi agliyorum surekli.Esim takma kafana olan olmus o hic dogurmadi rahat tabi isin kotusu gebelik muhtemelen 8-9 falan diye tahmin ediyoruz cunku cok uzun zaman adet gormedm cok kilo verdgim icin normaldir diye dusundum Siz olsaniz ne yapardiniz?
Daha doğana kadar zaman var 2ay sonra yaşına gircek bebeğin yürür zatenİyi de bebegm kucakta nasil bakicam nasil ilgilenicem onunla hep ilgi istiyor
Ya çok olumsuz konuşuyosun karnındakini suçluyosun rasmen bebeğim ilgi istiyo daha falan diyosun dış hebelik olsun diye dua ediyosun yalnız oda senin canın onun da ilgiye sevgine ihtiyacı var sen nerdeyse düşsün diye hğraşacak gibi halin varBi umut dis gebelik olsa.....tek duam bu onca isteyen insanlar var Allahm onlara nasip et yanip tutusan evlat icin
Vallahi bu konu uzarsa Ben burada banlanırım yorumları okudukça Tüylerim ürperiyor Kalbi atan bir canlı için aldırılabilir demek Allah'ımYa çok olumsuz konuşuyosun karnındakini suçluyosun rasmen bebeğim ilgi istiyo daha falan diyosun dış hebelik olsun diye dua ediyosun yalnız oda senin canın onun da ilgiye sevgine ihtiyacı var sen nerdeyse düşsün diye hğraşacak gibi halin var
Aynen bende..Vallahi bu konu uzarsa Ben burada banlanırım yorumları okudukça Tüylerim ürperiyor Kalbi atan bir canlı için aldırılabilir demek Allah'ım
hayırla gelsin inşallah..o doğuncaya kadar diğeri yürür zaten beraber büyürler işte ne güzel :) insanlara da beraber büyüsün diye arka arkaya olsun istedik dersin..bebek sahibi olamayanlara da duayı unutmayalım :)İyi geceler kk üyleri..
Allah ım nasil bir sıkıntıdır bu.Çok utaniyorum 2 yıl dolmayan evlilikte 1 bebek 1 hamilelik daha bebegim 10 aylık az önce test yaptim pozitif cikti eminiz ama nasil oldu orasina hic giremicem.Surpriz bebek diyebilirim.Daha sezeryanla dogum yaptim cok zordu birde bebegim daha yurumuyor bile cok kucuk nasil bakicam ben napicam aldirsam cok mu gunah bunu atamam aldirirsam psikolojim çokucek.Kendimi her turlu suclu hissediyorum bebegime haksizlik ettim gibi agliyorum surekli.Esim takma kafana olan olmus o hic dogurmadi rahat tabi isin kotusu gebelik muhtemelen 8-9 falan diye tahmin ediyoruz cunku cok uzun zaman adet gormedm cok kilo verdgim icin normaldir diye dusundum Siz olsaniz ne yapardiniz?
Allah size ikinci kez bu mucizeyi layik gordugu icin oturun sukredin bence. Hormonlariniz duzelmemis olabilir ama anne olmakda boyle bisey zaten imkansizliklardan imkan yaratmak sakin aldirmayi dusunmeyin derim sizin aldirmayi dusunrugunuz o cocuk icn ne kdr cok ugrasan insan var biride benim. Allahin mucizesi diyip gonlunuzu acin ve olumlu dusunun ikisi ayni anda buyur tup bebekle bile anne olamadim bunun icin ne kdr cok ugrsan insan var ve boyle yazilari gorunce ben kndi adima cok sinirleniyorum tek derdiniz bu olsun Allah size iki evlat nasip etmis oturun silkelenin ve kndinize gelip sukredin lutfennn hersey daha guzel olucak diye dusunun 2 minnosda yazik etmeyin.İyi geceler kk üyleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?