Arka arkaya oldumu biraz zorluk çekersin elbette fakat azıcık büyüdüklerinde bütün sorunların biter biraz dişini sıkman gerek . Bugün sen karnındaki bebege kıyarsan yarın birgün kucagındaki bebegede ya bişe olursa. Herşeyi iyi düşünmen lazım kürtaj ile alınan bebeklerin rahim içinde alınırken çırpındıgını okumuştum biryerde. Günahı vebali büyük iyi düşünmen lazım adırırsanda aldırma diye kimse diyemez. Allahım yardımcın olsun canım.İyi de bebegm kucakta nasil bakicam nasil ilgilenicem onunla hep ilgi istiyor
evet evet o da var duygusallıktanAynen bende..
En iyisi uzaklaşmak bide sen hamilesin ya etkilenip üzülüyosun
Ohoo benim bir oğlum var ki.İyi de bebegm kucakta nasil bakicam nasil ilgilenicem onunla hep ilgi istiyor
Bende iki kız peşpeşe oldu senin gibi yavrum uyurken yüzüne baktım baktım ağladım ına haksızlık ettim vay yavrum yazık ettim diye ama şimdi biri 9 aylık büyük 24 aylık zorlaniyosun evet ama imkansız değil cok yoğun olmaya alisinca ve planlı olunca bütün işlerini bile kendin yapacaksın benim kızımda geç yürüdü 11 aylık emekledi hep nere gitsem kucaktaydi erken doğum riski bile atlattim hatta hamileyken emzirdim bile hala emiyor. Diyeceğim o oki kendini bunaltma boynuz koca ağır gelmez derler eğer istersen hepsinin altından kalkarsin allah in izniyle esin eşinde yardım etmiyorsa biraz fazla yipranirsin ama ilerde rahat edersin ikisini elinden tutup parka çıkacağınız günler gelince unutulacak çektiğin sıkıntılar.İyi de bebegm kucakta nasil bakicam nasil ilgilenicem onunla hep ilgi istiyor
Hamileyken kucağa bebek alınmaz diye bir şey yok ki ben 9 ay taşıdım hamileyken kendini bilirsin sıkıntı olacak bi durumda hissedersin onu kaldırmak yerine sen yanına oturacaksin yeri gelecek onu kucağa almamak için bütün oyunu ayağına tasiyacaksin ben çok sancim olunca oyuncakları yanına boşaltır yere uzanirdm oturduğu yerden oyun kurardik usluydu da onlarla yetindi bi süre yardım edecek birileri de olursa gebelik daha kolay geçebilir doğumdan sonrası akıp gidecek zaten yardıma falan gerek kalmazİyi de bebegm kucakta nasil bakicam nasil ilgilenicem onunla hep ilgi istiyor
ne olur demeyin böyle evladınız çok küçük olduğu için üzülüyorsunuz anlıyorum ama o da çocuğunuz tabii ki seveceksiniz onu da. sağlıklı olsun diye dua edin lütfen artık olan olmuş hata filan demeyin.Mumkun degil sevemem boyle gibi geliyor sanki bi kabus yasiyorum.cok buyuk bi hata
bu cumlenın hıc bı tarafını mantıgım almadıCok ayip birseymis gibi insan icine cikmaya utaniyorum ayip mi millet demez mi bu ne hiz
Sen iyisin canım benim kuzenim bebeği 2 aylıktı diğerine hamile kaldı o doğana kadar diğeri yasına girdi bile zorlandı tabi ama ikiz gibi büyüdüler seninki daha yeni çocuğun 2 ay sonra 1 yasına girecek diğeri doğana kadar 1 buçuk yasına gelir sorun olmaz benceİyi geceler kk üyleri..
Allah ım nasil bir sıkıntıdır bu.Çok utaniyorum 2 yıl dolmayan evlilikte 1 bebek 1 hamilelik daha bebegim 10 aylık az önce test yaptim pozitif cikti eminiz ama nasil oldu orasina hic giremicem.Surpriz bebek diyebilirim.Daha sezeryanla dogum yaptim cok zordu birde bebegim daha yurumuyor bile cok kucuk nasil bakicam ben napicam aldirsam cok mu gunah bunu atamam aldirirsam psikolojim çokucek.Kendimi her turlu suclu hissediyorum bebegime haksizlik ettim gibi agliyorum surekli.Esim takma kafana olan olmus o hic dogurmadi rahat tabi isin kotusu gebelik muhtemelen 8-9 falan diye tahmin ediyoruz cunku cok uzun zaman adet gormedm cok kilo verdgim icin normaldir diye dusundum Siz olsaniz ne yapardiniz?
İyi geceler kk üyleri..
Allah ım nasil bir sıkıntıdır bu.Çok utaniyorum 2 yıl dolmayan evlilikte 1 bebek 1 hamilelik daha bebegim 10 aylık az önce test yaptim pozitif cikti eminiz ama nasil oldu orasina hic giremicem.Surpriz bebek diyebilirim.Daha sezeryanla dogum yaptim cok zordu birde bebegim daha yurumuyor bile cok kucuk nasil bakicam ben napicam aldirsam cok mu gunah bunu atamam aldirirsam psikolojim çokucek.Kendimi her turlu suclu hissediyorum bebegime haksizlik ettim gibi agliyorum surekli.Esim takma kafana olan olmus o hic dogurmadi rahat tabi isin kotusu gebelik muhtemelen 8-9 falan diye tahmin ediyoruz cunku cok uzun zaman adet gormedm cok kilo verdgim icin normaldir diye dusundum Siz olsaniz ne yapardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?