Bebegim varken bebegim oldu

Canım bende şimdi hamileyim ilkini bile bakıp büyütmekten korkuyorum Allah yardımcımız olsun.
Her böyle acılan konuya yazıyorum.
Abim 8 aylıkken annem bana hamile kalmış.
Babam işsizmiş ben 3.yüm.
İstememiş beni aldır demiş anneme .
Doktorun kapısından dönmüşüm düşün.

Şu an abimle ikiz gibiyim onun sevgisi çok daha başka en iyi arkadasım .

Keşke bende böyle bi cesaret gösterip yapabilsem araları azken 2..
O kardeşlik duygusunu yasamayan bilemez.
Bebeğiniz çok şanslı.
Kimseyi kafanıza takmayın isteyerek yaptık diyin .
İkisi aradan çıksın birlikte büyüsün istedik diyin kime ne.

Sezeryandan sonra vucudun kendini toplayip yaralarin iyilesmesi icin en az 2 yil gerekir bence kendi sagligin ve suandaki bebegin icin aldirman en iyisi diye dusunuyorum tabi sen bilirsin ama yine sezeryan olacaksın ve tamamen kendini onarmamis olan rahim tekrar kesilecek

Dusunduk yazdigim gibi zaten ama imkansiz denilebilecek bir sey oldu hala aklimiz almiyor
Bende yasadım aynı şeyi ne ben ne eşim ikinci bir bebek istemiyorduk kızım ufaktı , herseyı düşündük son karar benimdi ve aldırdım hiç pişman değilim çünkü doğurduktan sonrası önemli olan bence.. günahı sevabı ona girmeyeceğim orası benim sorunum ... Ama sizin eşiniz istekli,sizdeki de sadece yetememe korkusu iki tarafta istiyorsa ben olsam doğururdum ama tercih sizin..

Lohusalık biter bitmez hamile kalanda var. Neyi ayıp onu anlayamadım. Evli insanlar birlikte olur, korunmazsa da çocukları olabilir. Bunu çoluk çocuk herkes biliyor değil mi?

10 aylık olan diğeri doğana kadar zaten yürüyecek. 1.5 yaşında oluyor, gayet iyi. Böyle çocuğu olan çok tanıdığım var. İlk 5-6 ay zorlandılar, şuan çok memnunlar. Negatife odaklanmayın. Hamilelik çook uzun bi süreç. Psikolojinizde hazırlanacak.

Bi umut dis gebelik olsa.....tek duam bu onca isteyen insanlar var Allahm onlara nasip et yanip tutusan evlat icin

Şu yorumu yazan size, yorumu beğenenlere ve amin diye dua edenlere hayret ediyorum. Dış gebelik iyi bir şey mi? Riskli bir durum ve cerrahi müdahale gerektirir. Bu kadar bilincsizlige pes doğrusu.

neyınden utancan .bebek doğana kadar 19 aylık olacak.sonra ıyıkı dıceksın.belkıde bunları suan düşündüğün için pişmanlık duyacaksın ılerde.sıkma canını.

Umutsuzluga kapilmayin dunyada sadece sizin basiniza gelmiyo benim annemin basinada geldi gorumceminde (ustelik herseyle sadece kendileri ilgileniyordu) ikiside ayni anda buyudu. Allah illa kolayligini veriyo. Gorumcemin ilk cocugu cok ilgi isteyen bi cocuk hatta ikinciden daha fazla, ikinci ise o kadar nazlim o kadar sakin bi bebekki hic zorlugu olmuyo. Ikiz ucuz doguranlar napsin :) umutsuz olmayin...

Ilerde iki kardes için de sizin için de çok iyi olur .
Hayırlı uğurlu olsun .
Allah rızkını da verir.

Saçma sapan konuşma nereden anlıyorsan artık ne dediğimde seni ilgilendirmez sana açıklama yapmak zorunda değilim

ben de bebeğim 9 aylıkken hamile kaldığımı öğrendim aynı duyguları hissettim diğerine haksızlık ettim millet ne dicek diye aldırmayı düşğnmedim tabi ki bi süre sonra da çok üzüldüm allah ceza olarak bebeğime herhangi bir eksiklik verir mi benim yüzümden diye düşündüm sonuç iki tane sağlıklı çocuğum var şükür küçük 2.buçuk yaşına geldi bile :) böyle şeyler hissetmen normal zamanla geçer sezeryanda da sıkıntı olmadı

Herkezden utaniyorum elimde olmadan utaniyorum acaba biz istedik desem birlikte buyusunler diye cunku illa sasiracaklar belki yadirgayacaklar
insanların yadırgaması değil de bu bebeği kabullenip sevmeye başlayınca istenmeyen bebek gibi gösterdiğin için üzüleceksin tavsiyem kimseye üzüldüğünü söyleme ya da söyle duygularını yaşa sonuçta o bebek doğunca öyle bi seveceksin ki bu düşüncelerini unutacaksın

Geçmiş olsun size inşallah sağ sağlim bebeğinizi alırsınız kucağınıza
Şu sürprizler 5 senede bir beni bulmadı.

Çok şaşkınım
6 yıl bitti benimde aynı şeyi söyledim vardır bir hayır bir hikmet Inşallah diyelim

Cok ayip birseymis gibi insan icine cikmaya utaniyorum ayip mi millet demez mi bu ne hiz
Millete ne ? Bnm cocuklarimin araso 2.5 yas.ilk ogluma 2. Senemde klomenle hamile kaldim cok sukur 2. Bebegimi Rabbim aratmadi.simdi 2 tane paşam var yuzunu gorunce bu dediklerine pisman olup uzulursun.Rabbim hayorlisini versin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…