- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Aminnnnnn Keşke ben bu ay müjdeli haberi alsam eşime babalar günü hediyesi olsa ne olur sankiBi umut dis gebelik olsa.....tek duam bu onca isteyen insanlar var Allahm onlara nasip et yanip tutusan evlat icin
Niye ayıp olsun canım sizin hayatınız kimi ilgilendirir. Bi arkadasımın annesi bebek 1 aylıkken hamile kalmışCok ayip birseymis gibi insan icine cikmaya utaniyorum ayip mi millet demez mi bu ne hiz
Bende yasadım aynı şeyi ne ben ne eşim ikinci bir bebek istemiyorduk kızım ufaktı , herseyı düşündük son karar benimdi ve aldırdım hiç pişman değilim çünkü doğurduktan sonrası önemli olan bence.. günahı sevabı ona girmeyeceğim orası benim sorunum ... Ama sizin eşiniz istekli,sizdeki de sadece yetememe korkusu iki tarafta istiyorsa ben olsam doğururdum ama tercih sizin..Dusunduk yazdigim gibi zaten ama imkansiz denilebilecek bir sey oldu hala aklimiz almiyor
Bi umut dis gebelik olsa.....tek duam bu onca isteyen insanlar var Allahm onlara nasip et yanip tutusan evlat icin
Amin rabbim olmayanlara versin ama yanlış dua etmeyin dış gebelik çok zor bir şey.hayirlisini isteyinBi umut dis gebelik olsa.....tek duam bu onca isteyen insanlar var Allahm onlara nasip et yanip tutusan evlat icin
Saçma sapan konuşma nereden anlıyorsan artık ne dediğimde seni ilgilendirmez sana açıklama yapmak zorunda değilimBu ne suçlayıcı bi yorum böyle çok ayıp. Bir insan gelmiş size içini açmış siz suçlayarak ve psikolojik baskı kurarak cevap veriyorsunuz. İnsanlarla iletişim konusunda kendinizi geliştirseniz iyi edersiniz
ben de bebeğim 9 aylıkken hamile kaldığımı öğrendim aynı duyguları hissettim diğerine haksızlık ettim millet ne dicek diye aldırmayı düşğnmedim tabi ki bi süre sonra da çok üzüldüm allah ceza olarak bebeğime herhangi bir eksiklik verir mi benim yüzümden diye düşündüm sonuç iki tane sağlıklı çocuğum var şükür küçük 2.buçuk yaşına geldi bile :) böyle şeyler hissetmen normal zamanla geçer sezeryanda da sıkıntı olmadıİyi geceler kk üyleri..
Allah ım nasil bir sıkıntıdır bu.Çok utaniyorum 2 yıl dolmayan evlilikte 1 bebek 1 hamilelik daha bebegim 10 aylık az önce test yaptim pozitif cikti eminiz ama nasil oldu orasina hic giremicem.Surpriz bebek diyebilirim.Daha sezeryanla dogum yaptim cok zordu birde bebegim daha yurumuyor bile cok kucuk nasil bakicam ben napicam aldirsam cok mu gunah bunu atamam aldirirsam psikolojim çokucek.Kendimi her turlu suclu hissediyorum bebegime haksizlik ettim gibi agliyorum surekli.Esim takma kafana olan olmus o hic dogurmadi rahat tabi isin kotusu gebelik muhtemelen 8-9 falan diye tahmin ediyoruz cunku cok uzun zaman adet gormedm cok kilo verdgim icin normaldir diye dusundum Siz olsaniz ne yapardiniz?
Buyur burdan yak. Terbiyesiz çirkefSaçma sapan konuşma nereden anlıyorsan artık ne dediğimde seni ilgilendirmez sana açıklama yapmak zorunda değilim
Aynı senin gibi...Buyur burdan yak. Terbiyesiz çirkef
insanların yadırgaması değil de bu bebeği kabullenip sevmeye başlayınca istenmeyen bebek gibi gösterdiğin için üzüleceksin tavsiyem kimseye üzüldüğünü söyleme ya da söyle duygularını yaşa sonuçta o bebek doğunca öyle bi seveceksin ki bu düşüncelerini unutacaksınHerkezden utaniyorum elimde olmadan utaniyorum acaba biz istedik desem birlikte buyusunler diye cunku illa sasiracaklar belki yadirgayacaklar
Geçmiş olsun size inşallah sağ sağlim bebeğinizi alırsınız kucağınızaHerkesin atladigi bir nokta var burda, bebek 8 9 haftaliksa eger yasal kurtaj sinirini gecmis bulunuyorsunuz bu bir. Ikincisi dis gebelik ihtimaliniz zaten cok zayıf o haftaya kdr illa ki belirti verirdi. Ucuncusu ise 9 haftalik bebegin gelisimini nette arastirirsaniz gozlerinize inanamazsiniz. Degil canlanmak organlarinin cogu olustu bile. Benim bebegim 9+3 günlükken ultrasonda kollarini oynatiyordu dusunun. Ondan kurtulmak yerine benimsemeyi dusunun cunku o hayata sımsıkı tutundu bile....
Yazan: dusuk tehlikesiyle karşı karşıya olduğundan 1 haftadir yatak istirahatinde olan anne adayi
6 yıl bitti benimde aynı şeyi söyledim vardır bir hayır bir hikmet Inşallah diyelimŞu sürprizler 5 senede bir beni bulmadı.
Çok şaşkınım
Millete ne ? Bnm cocuklarimin araso 2.5 yas.ilk ogluma 2. Senemde klomenle hamile kaldim cok sukur 2. Bebegimi Rabbim aratmadi.simdi 2 tane paşam var yuzunu gorunce bu dediklerine pisman olup uzulursun.Rabbim hayorlisini versin ins.Cok ayip birseymis gibi insan icine cikmaya utaniyorum ayip mi millet demez mi bu ne hiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?