Bebegim varken bebegim oldu

Iki cocugum var .bir kizim bir oglum Ama ben 3.cocugumuda istiyorum..1 senedir korunmuyorrum.dun yine adet oldum cok uzuldum.cunku zor hamile kalan biriyim..
Ben olsam aldirmazdim evet zor olucak ama. Sen bir annesin ve guclusun..ve utanilacak hic bir sey yok..niye utanican anasi belli banasi belli...

Arkadaslarin dedigi gibi ikiz doguranlar ne yapsin, Allahim bana 1 tane yeterdi mi desin =)) hatta akrabamizin 3uz oldu 3 kiz simdi 2 yasina girecekler. Ustelik anne baba memur, anne işe donecek yani mecburen. Hatta tlc kanalinda 5izi olanlarin hayatini anlatiyor. Bu kadar buyutulecek bir sey degil yani. Bundan sonra 3 aylik ignelerden yaptirabilirsiniz, hem pratik hem de koruyucu.

İki tane iş arkadaşım da bebekleri 3 aylıkken tekrar gebe kaldılar.. 3-4 ay sonra da ikinci bebekleri olacak.. Sen düşün gerisini.. Ve kıyma sakın sana tutunmuş bir cana..

Hayırlısı olsun canım endişe etmenize çok normal kim olsa aynı şeyi hisseder ama bunda utanılacak birşey yok suç değil ki... Farz et ki ilk bebeğin ikiz, tekini aldıracak mıydın? Bu da ikizmis de teki bir buçuk sene sonra doğmuş gibi düşün :) bu dünyada evladına verebileceğin en güzel hediye kardeştir bence. Elbet sıkıntı çekeceksin ama sonu güzel olacak buna inan. Karnındaki de en az kucağındaki kadar evladın bunu unutma...

Mumkun degil sevemem boyle gibi geliyor sanki bi kabus yasiyorum.cok buyuk bi hata

sevemez misin hele bi doğsun ondan sonra yaz benimkilerinde 2 yaş var doğuma gidince ağladım büyüğe vakit ayıramayacağım diye nasıl üzülüyordum valla öyle bi seviliyo ki hem de nasıl iyi ki olmuş kuzucuğum

Sunuda belirteyim bir kere konusu acilmisti asla dusunmuyorum demistim bundan bi iki ay once kesinlikle demistm ailelerle bu konu acilmisti

Hayırlı olsun demek istiyorum öncelikle. Ne güzel bebeğinizin kardeşi olacak.
İlk oğlumu 2003 yılında doğurdum, kardeş için erken dedim, sonra dedim, daha var dedim.
Oğlum okula başladığında acaba ? demeye başladım. Ama olmadı.....
Gördüğünüz gibi nasip bugüne imiş, hemde tedaviyle, hormon ilaçları ve bir sürü komplikasyon ile...
Biz hazır olduğumuzda, istediğimizde değil, Allah ne zamana nasip ettiyse.
O yüzden ben sadece hayırlı olsun, çocuğunuz kardeşi olacağı için çok şanslı demek istiyorum.
Doktora gidin, kafanızdaki tüm soruları sorun ve kendiniz ile netleşin.
Evlatlarınız ile sağlıklı günler ve esenlikler diliyorum

Ablamla aramda tam 1 yaş var ve iyi ki böyle :) evet ilk iki yıl zor olacaktır muhtemelen ama düşünsenize önümüzdeki yıl birlikte oynayacaklar, arkadaş olacaklar, hep sosyal çocuklar olacaklar. Ki maydonoz kürü normalde düşüğe sebep olabilecek bir kür. Korunuyordunuz da anladığım kadarıyla. Bunlara rağmen dünyaya gelmek için direnen yavruya sadece “hoşgeldin bebeğim” deyin

Sizin için ilk başlarda zor olacak belki ama birlikte büyüyecek çocuklar.arkadaş gibi olacaklar.ikiz Bebeğinizin olduğunu farzedin.inşallah üstesinden gelirsiniz.hayırlı olsun

Biz 2 kardeşiz. Kardeşimle aramda 11 ay var. Herkes bizi ikiz zannederdi Çocukluğumdan beri en iyi arkadaşım kardeşimdi. Bence aldırmayın. Bir şekilde büyüyüp giderler

Cocuguna acima. Kendine aci.
Cocugun icin cok guzel bir yas araligi bu. Ama sen cok zorlanirsin bi sure. Allah kolaylik versin.
Karnindaki de senin cocugun bunu unutma, simdiden kasi gozu huyu suyu belli bir canli o.

Öncelikle sakin olun ,bozmayın moraLİNİZİ.,
Şimdi planlıda olsa içinizde hep 1.ye haksızlık olacak dıuygusu olurdu onu belirtmek isterim....
Rabim meleğini göndermiş size vardır bir bildiği.
BU yüzden herşeyin çaresi vardır.Öyle kötü şeyler düşünmeyin.

İyi de bebegm kucakta nasil bakicam nasil ilgilenicem onunla hep ilgi istiyor
Abim ve ablam arasında 15 ay
Ben ve ablam arasinda da 17 ay var.
Üstelik annem tek başinaymıs sogunun bi ucunda ailesinden uzakmis..babamda buyukaehirlerde pazarlamacilik yaparmis ama yoklugun dibi varmis..tek goz odada tuvalet disarda mutfagi bile olmayan bir evde buyutmus annem bizi..benden 3 sene sonra 1 erkek kardesim 4 sene sonra diger erkek kardesim dogmus.
Annem kuculen kazaklarimizi sokup ip ekler buyuk kazaklar ore ore buyutmus bizi..
Ve simdi her birimiz cok iyi yerlerdeyiz annemde meyvelerini yiyor cok sukur cok iyi durumu maddi manevi.
Allah her kulunun rizkini ayi ayri yollar.
Annem simdi diyorki o zamanlar cektigim zorluklarin cogunu hatirlamiyorum nasil gecti yillar anlamiyorum diyor..
Ve suda var kardeslerimle kardesten cok arkadasiz..aramizdaki yaa farkinin az olmasinin nimetlerini cok yedik.
Bence bu bebeginize haksizlik degil.en güzel hediye..
Aksine onu yanliz buyutmek bence bencillik.
Benimde bi kizim.var 8 aylik..doguya atandim ve 6 sene burdayim...2.cocugu vok istememe ragmeb 6 sene beklemek zorundayim..cunku tek basima cok zorlaniyorum ve bebegimi 5.aydan itibaren bakiciya vermek durumunda kaldim..
Sartlarinizda iyiyse bence sevinmelisiniz..bircok insan arada yas farki az olsun ister icten ice ama kolay kolay kimsede cesaret etmez cunku kendine guvenemez.
Ben allahin yardimci olacagina inaniyorum.
Suan kucaginizdaki sizin neyiniz ise karninizdaki o..oda sizin evladiniz..dilerim tez vakit atlayirsiniz uzerinizdeki buhrani

Olmadan önce düşünecektin bir yavrunun günahına girilmez
Bu ne suçlayıcı bi yorum böyle çok ayıp. Bir insan gelmiş size içini açmış siz suçlayarak ve psikolojik baskı kurarak cevap veriyorsunuz. İnsanlarla iletişim konusunda kendinizi geliştirseniz iyi edersiniz

Allah böyle istemiş böyle olmuş.Aldırmak vs. bu tarz düşünceleri aklınızdan silin.Maddi manevi büyütecek olan sizsiniz elaleme ne ??

Canim kuzenimin iki bebek arasi 4 aylik sen dusun. Dogurdu 3 ay emzirdi hamile kaldi. Allah ona gore kolayligini veriyor. Baslarda zorlanirsin illaki ikiz bebek gibi olcak senin icin ama 3 4 yaslarina geldiklerinde de sen rahat edeceksin. Arkadas ihtiyaclari olmicak. Bence cok guzel bir haber. Ikinci dogdugunda ilk 1bucuk yasini gececegi icin o zamana yurumus olcak hem

İyi de bebegm kucakta nasil bakicam nasil ilgilenicem onunla hep ilgi istiyor
Peki ikiz olsaydı napıcaktınız tekinin hayatına sonmu vericektiniz lütfen onu size allah gönderdi allah alır zaten doğana kadar ilk çocuğunuz yürümüş olur korkmayın güzel şeyler düşünün gelecek için en iyi iki arkadaş olucsklar bundan daha güzelimi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…