Amin insallah hayirli olur.Peki bebeginize zaman ayiramadiginz oldu mu ilk oglunuzaOğlum 7 aylıkken kızıma hamile kaldım. Parktaki teyzeler bile acelen neydi kızım diye soracak cesarete sahipler düşünnapsaydım teyze aldırsam hoşuna gider miydi demiştim apışıp kalmıştı.
Şimdi biri 1. Sınıfı bitirdi diğeri 1'e başlayacak. Ders mers deme hiç öğretmediğim halde kızım abisiyle birlikte okuma öğrendi, matematik problemi çözüyor :)
Kolay değil zor bir süreç seni bekliyor. Duygularını anlıyorum ben de çok ağlamıştım ama şimdi kızıma her gün iyi ki doğurmuşum seni diyorum.
Hatta eşim büyüsün de anlatacağım kızıma o ağlamalarını diye dalga geçiyor :)
Son olarak düşük tehlikem olmasına rağmen el mecbur oğlumu kucağıma da almıştım, onunla fink fink gezmiştim de. Ki ayına göre çok iri ve tombalak bir bebekti.
Şimdiden hayırlı olsun yavrunuz.
Konumu önemseyip üye oldugunuz icin ben tesekkur ederin.Merhabalar. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum sadece size yorum yazabilmek icin yeni üye oldum. Yazınızı yaklaşık 1 saat once okudum. Sizi cok iyi anlıyorum. Birincisi bebeğinize haksızlık değil de onun için çok büyük bir fedakarlık yapmış olacağınızi düşünün. Ona hayatının en müthiş şeyini sunuyorsunuz. "Kardeş " Bundan daha güzel daha ne olabilir obun için. Ben 4 aylik iken annem hamile kalmış.
Erkek kardeşim ile aramda 13 ay var. Ve bütün çocukluğum çok güzel geçti her zaman bir arkadaşım vardı. Şimdi 30'uma dayandım evliyim. Ama kardeşim hala benim en yakın dostum arkadaşım gücüm dayanağım.
Ayrıca böyle büyük bir güzellige ve mucizeye kim ne der diye lütfen yalan karıştirmayin.
Allah verdi deyin ve geçin.
Siz karnınızdaki yavrunun yerinde olsaydınız anne babanızın sizin var oluşunuz ile ilgili yalan söylemesini ve insanları bukadar umursamalarına üzülmez miydiniz? Empati yapin.
Ve unutmayın o bir lütuf neyin ne için olduğunu bilemezsiniz. Güzel düşünün bebeğiniz herseyi hisseder.
Hersey cok guzel olucak.
Hayır olmadı çünkü eşimle çok planlı davrandık. Benim yetişemediğim yerde o devraldı onun yetişemediği yerde ben. Yani ne anne ne de baba eksikliği hissetmediler. Düşün araları çok yakın iki kardeşler ama hala oyunlarına bizi ortak etmeye çalışıyorlar çünkü öyle büyüdüler.Amin insallah hayirli olur.Peki bebeginize zaman ayiramadiginz oldu mu ilk oglunuza
Allah m korusunCanım nasipmiş Rabb'im vermiş
Kesinlikte diş gebelik olsa düşse ve gibi şeyler geçirme içinden oda senin yavrun tıpkı 10 aylik olan bebegim gibi oda senin bebegin
Rabb'im imtihan eder Allah muhafaza
Esim bi bankada cok yogun calisiyor erken gidip iftarda geliyor ne yazikki yemegi dusu zaten hic bi faydasi olmuyor ama yinede uc bes elinden eleni cabaliyorHayır olmadı çünkü eşimle çok planlı davrandık. Benim yetişemediğim yerde o devraldı onun yetişemediği yerde ben. Yani ne anne ne de baba eksikliği hissetmediler. Düşün araları çok yakın iki kardeşler ama hala oyunlarına bizi ortak etmeye çalışıyorlar çünkü öyle büyüdüler.
4 kişi oturur oyun oynardık :) size ailenizden ve eşinizin ailesinden gelecek olan yardımları asla geri çevirmeyin. Ve eş çok önemli o yardımcı olursa birlikte çok güzel büyürler.
Sanırm bu soru erken hamile kalan tüm annelerin endişesiAmin insallah hayirli olur.Peki bebeginize zaman ayiramadiginz oldu mu ilk oglunuza
Hayatımda duyduğum en saçma istek..şükret Rabbim sana anneliği tattırmış..benim gibi 2 defa dış gebelik geçirseydin ,ne demek olduğunu anlardın ..Allah düşmanımın başına vermesin ..Bi umut dis gebelik olsa.....tek duam bu onca isteyen insanlar var Allahm onlara nasip et yanip tutusan evlat icin
Hep kucakta kalmayacak bebek doğduğunda neredeyse iki yaşına girecek. Endişe etmeyin eğer aldrmak sizin için seçenek değilse sakinleşmeye kabullenmeye çalışın yavaş yavaş.İyi de bebegm kucakta nasil bakicam nasil ilgilenicem onunla hep ilgi istiyor
Aklınıza aldırmayı getirmeyin. Çünkü kendinizi sonra affedemezsiniz. Her zaman çok pişman olursunuz. Bu imtihan evet ama bence cok güzel bir imtihan büyük bir nimet. En çokta "Acaba bu çocuğuma haksızlik mi yapıyorum" dediginiz yavrunuz icin.Konumu önemseyip üye oldugunuz icin ben tesekkur ederin.
Oncelikle esimle aldirma mevzusunu konustugumuzda esim kesinlikle karsidir boyle seylere katiyen derdi hep bizim basimiza gelse olmaz aldiramayiz sende bole dusunme sakin derdi fakat lakin bugun oyle konusmadi sanirim imtihanda gibiyiz.Bende tamam aldiralim bebege yazik diye bundan vazgecelim peki bebegimiz buyudugunde olgun bi yasa geldiginde bunu ona aciklasaydin ve onun ne diyecegini merak eder miydin sevinir miydi uzulur muydu dedim haklisin dedi hic bi cocuk ya da birey ailesinin bu yaptigini icten ice affedemez kaldiki gunah o gelmek istedi demekki surpriz oldu nasil olduysa oldu ama oldu aklimiz almasada..
Burda saçmalamışsınız işte.Bi umut dis gebelik olsa.....tek duam bu onca isteyen insanlar var Allahm onlara nasip et yanip tutusan evlat icin
Bende bebegm 8ayliktı hamile kaldm başta sizin gbiydm ama sonra birini dogurdm diger canımın parcasıni nasıl yok edeyim diye düsünup dogurucm dedm smdı 25gunluk evet zor ama allahm yardm da ediyo korkmayn.ayrıca sezeryanm ilk cok zordu ayaga kalkamadm tansiyonum düstu baygnlik gecirdm falan ki agrı esigm çok yuksektr 2.dn cok korktm daha yeni kesildm 2. Cok daha acicak dedm ama umdugum gbı olmadi kendim kalktm yurudm ertesi günu eve geldm banyo bile temizledm ben bile sok oldm bu kadar beklemiyordm bence kıyma canına allah kolaylk veriyo.İyi geceler kk üyleri..
Allah ım nasil bir sıkıntıdır bu.Çok utaniyorum 2 yıl dolmayan evlilikte 1 bebek 1 hamilelik daha bebegim 10 aylık az önce test yaptim pozitif cikti eminiz ama nasil oldu orasina hic giremicem.Surpriz bebek diyebilirim.Daha sezeryanla dogum yaptim cok zordu birde bebegim daha yurumuyor bile cok kucuk nasil bakicam ben napicam aldirsam cok mu gunah bunu atamam aldirirsam psikolojim çokucek.Kendimi her turlu suclu hissediyorum bebegime haksizlik ettim gibi agliyorum surekli.Esim takma kafana olan olmus o hic dogurmadi rahat tabi isin kotusu gebelik muhtemelen 8-9 falan diye tahmin ediyoruz cunku cok uzun zaman adet gormedm cok kilo verdgim icin normaldir diye dusundum Siz olsaniz ne yapardiniz?
Bi umut dis gebelik olsa.....tek duam bu onca isteyen insanlar var Allahm onlara nasip et yanip tutusan evlat icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?