- 29 Eylül 2014
- 9.717
- 20.102
- 598
Iyi geceler canim. Oncelikle sakin ol artik olan olmus. Benm kizim 6 aylikken ben de bile istiye hamile kaldim. Hatta esimi de ikna etmeye calismstm:) bi sure zor olcaktr ama sonrasini dusun arkadas gibi olcaklar. Hep iyi tarflarini dusun derim. Istedgn zamn da bana yazabilirsin. Bide tek basima yapiyrm dogum ve buyutme isini. Bitek esim yanimda. Eger aldrmicaksan dedgm gibi hep olumlu ve avantaj yanlarina bak canimİyi geceler kk üyleri..
Allah ım nasil bir sıkıntıdır bu.Çok utaniyorum 2 yıl dolmayan evlilikte 1 bebek 1 hamilelik daha bebegim 10 aylık az önce test yaptim pozitif cikti eminiz ama nasil oldu orasina hic giremicem.Surpriz bebek diyebilirim.Daha sezeryanla dogum yaptim cok zordu birde bebegim daha yurumuyor bile cok kucuk nasil bakicam ben napicam aldirsam cok mu gunah bunu atamam aldirirsam psikolojim çokucek.Kendimi her turlu suclu hissediyorum bebegime haksizlik ettim gibi agliyorum surekli.Esim takma kafana olan olmus o hic dogurmadi rahat tabi isin kotusu gebelik muhtemelen 8-9 falan diye tahmin ediyoruz cunku cok uzun zaman adet gormedm cok kilo verdgim icin normaldir diye dusundum Siz olsaniz ne yapardiniz?
Hickimseye soyleme. Ben oyle yaptim sadece annem biliyor hala daha:) milletn yorumuyla ugrasamam. Malum herkesin isi olumsuz yorumla etkilemek!Cok ayip birseymis gibi insan icine cikmaya utaniyorum ayip mi millet demez mi bu ne hiz
Ben sizi o kadar iyi anlıyorumki 21 aylık oğlum ve 22 günlük kızım var. Bende oğluma haksızlık yaptığımı düşünüyordum kaç gün ağladım ama hamileliğim güzel geçti o yüzden oğlumla cok güzel ilgilendim doguma gidene kadar kucağımada aldım peşindede koşturdum oyunda oynadık zor oluyor mu evet zor oluyor ama benim oğlum ailede tek çocuktu arkadaşı da yoktu şuan kardeşini seviyor kıskançlık çok az oldu kardeşini hemen kabullendi şuanda da en fazla ilgiyi ogluma vermeye çalışıyorum eminimki 8-9 ay sonra omuzlarimda bu kadar yük olmayacak arkadaş olacaklar birbirlerine. Bende aldrsam mı diye aklımdan geçirdim ama kıyamayacağımı biliyordum ki oğlum tedaviyle olmuştu. Şimdi utanıyorum kızımın yüzüne bakinca millete de hiç kafayı takma olumsuz konusan onca kişi oldu hiç takmadım cünku kendimden emindim ve olan olmuştu.İyi geceler kk üyleri..
Allah ım nasil bir sıkıntıdır bu.Çok utaniyorum 2 yıl dolmayan evlilikte 1 bebek 1 hamilelik daha bebegim 10 aylık az önce test yaptim pozitif cikti eminiz ama nasil oldu orasina hic giremicem.Surpriz bebek diyebilirim.Daha sezeryanla dogum yaptim cok zordu birde bebegim daha yurumuyor bile cok kucuk nasil bakicam ben napicam aldirsam cok mu gunah bunu atamam aldirirsam psikolojim çokucek.Kendimi her turlu suclu hissediyorum bebegime haksizlik ettim gibi agliyorum surekli.Esim takma kafana olan olmus o hic dogurmadi rahat tabi isin kotusu gebelik muhtemelen 8-9 falan diye tahmin ediyoruz cunku cok uzun zaman adet gormedm cok kilo verdgim icin normaldir diye dusundum Siz olsaniz ne yapardiniz?
Şuan hem hamilelik psikolojine girmissin bi kenara bırak rabbimden geldi o buna sığın iki kardeş arkadaş gibi büyürler biraz seni yorarlar ama emin ol tekrar karnında onun hareketlerini hissedince unutacaksın bu soyledikleriniİyi geceler kk üyleri..
Aldırmayın,bir parçanızın yok olduguna alışacagınızı kabullenip rahat olacagınızı zannetmiyorum.İyi de bebegm kucakta nasil bakicam nasil ilgilenicem onunla hep ilgi istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?