Bebeğim ve çalışmak :(

Çok haklısın canım şimdiden zaten iletişimimiz çatırdadı ama kayınvalide kendi bakmak ister baksa bin türlü sorun olur bakıcıya versek küser yani ne yapayım

Çocuğunuza kayınvalide bakarsa zaten en az bir kere tartışma yaşayıp küsersiniz. En başından bakıcıya verin ve “anne sende gelip başında durursun” diyin, yaşı vardır 55-60, o yaş grubu gerçekten bebek peşinde zaten koşamaz. Sizin çocuğunuz her gün parka gitmek isteyecek, hareketli olacak. Ben 27 yaşımda 2 çocuğun peşinde evde koşarken yoruluyorum, yaşlı biri zaten yapamaz ya kendi çöker ya da çocuk istediğiniz şekilde büyümez.

He küserse üç gün sonra barışır yine, dert etmeyin sonradan başınız daha çok ağrır

Kayınvalidemle uğraşamam bacım başkasına vermemede izin vermezler sen söyle ben napıyım mecbur
o konu da yerden göğe haklısın. tecrübe edilmiştir. bir yerlerden fedakarlık edilecek artık hangi taraf olacağı sana kalmış
Yaz geldi okullar tatil oldu diye düşünceye dalmış bir çalışan anneyim.
İlacım olsa başıma sürerim emin ol Çalıştığın sürece bu sorunsal devam edecek. Gözün korkmasın hepsi geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…