6senelik meslek hayatımda nöbetten çıkınca uyuduğum sayılıdır uzun zaman oldu uykum çok azdırnobet cikisi uyumak isteseniz ne olucak .bence bakici tutun 2 yasa kadar mesai ile calisirsiniz zaten nobet olmuyor .sonrasinda kres bakici bir yol bulursunuz
Canım eşimle döndürmeyi her seçenekten daha çok istiyorum bu yüzden böyle çeviren var mı diye sordum yoksa bakıcı yerıne de kayınvalidemi tercih ederimBen nobetli esim gunduzlu sistemde caliyor. 3 aylikken ise baslamistim bakici tuttuk 2 yasina kadar o devam etti.
eski hayat temponuzla bebekten sonraki hayat temponuz ayni olmaz ki yorgunlugunuz artacak bebekle birlikte .6senelik meslek hayatımda nöbetten çıkınca uyuduğum sayılıdır uzun zaman oldu uykum çok azdır
Bakıcı tutun yanınızda dursunMerhaba hanımlar sağlıkçıyım eşim gündüz mesaili işte çalışıyor ben nöbetli onun nöbeti yok ama akşam 17-17.30 da evde oluyor sabah 08.20-30 da işe gidiyor ben doğum iznine ayrıldım bebeğim 3 aylık çok şükür bir yaşına kadar kendim bakmaya karar verdim aslında süt iznimi kullansam çok daha iyi olurdu ama hem kendim bakmak istedim miniğime hemde işe başlayınca bebeğime kimin bakacağına karar veremedim. Şöyleki kendi annem uzakta kayınvalidemle yakınız ancak o evime gelip vakmaz kendi evlerinde bakarsa da hergün onlarda durmak zorunda kalırız hemde bebeğim benim kurallarım dışında buyur (görümcemden biliyorum) düşüncemiz şu yönde oldu eşimle ben sürekli nöbete gitsem gündüz bebeğime bakarım haftasonlarında da nöbet isterim diye düşündüm nöbetten geldiğimde eşim henüz işe gitmemiş olacak ancak ben akşam nöbete gittiğimde nöbetim 16da başlıyor eşim ise 17-1730 gibi eve geliyor aklımız karıştı nasıl bir yol izlemeliyiz önerileriniz var mı
Destek almanız şart eşinizle dönüşümlü yapamazsınız çok yorulursunuz sonuçta robot değilsiniz nöbetten gelip uyumaniz gerekiyor yada kendinize hiç mi vakit ayirmayacaksiniz, hem sürekli yorgun hemde sabrınız kalmaz, ev işleri çocuk derken hem siz hem evliliğiniz yıpranırMerhaba hanımlar sağlıkçıyım eşim gündüz mesaili işte çalışıyor ben nöbetli onun nöbeti yok ama akşam 17-17.30 da evde oluyor sabah 08.20-30 da işe gidiyor ben doğum iznine ayrıldım bebeğim 3 aylık çok şükür bir yaşına kadar kendim bakmaya karar verdim aslında süt iznimi kullansam çok daha iyi olurdu ama hem kendim bakmak istedim miniğime hemde işe başlayınca bebeğime kimin bakacağına karar veremedim. Şöyleki kendi annem uzakta kayınvalidemle yakınız ancak o evime gelip vakmaz kendi evlerinde bakarsa da hergün onlarda durmak zorunda kalırız hemde bebeğim benim kurallarım dışında buyur (görümcemden biliyorum) düşüncemiz şu yönde oldu eşimle ben sürekli nöbete gitsem gündüz bebeğime bakarım haftasonlarında da nöbet isterim diye düşündüm nöbetten geldiğimde eşim henüz işe gitmemiş olacak ancak ben akşam nöbete gittiğimde nöbetim 16da başlıyor eşim ise 17-1730 gibi eve geliyor aklımız karıştı nasıl bir yol izlemeliyiz önerileriniz var mı
Benim is yerimde donduren vardi kari koca meslektas olanlardan. İs yerine getiriyodu bebegini gelen, cikan cocugu alip gidiyodu. Bir sure deneyebilirsin istersen ama benim icin cokkk yorucu bir sistem hem anne hem baba icin.Canım eşimle döndürmeyi her seçenekten daha çok istiyorum bu yüzden böyle çeviren var mı diye sordum yoksa bakıcı yerıne de kayınvalidemi tercih ederim
bebek yorgunluğu da olacak ama6senelik meslek hayatımda nöbetten çıkınca uyuduğum sayılıdır uzun zaman oldu uykum çok azdır
Ben çok küçük bir hastanede çalışıyorum iki tane bölümü var evim hastanenin karşısında bu sebeple böyle kolaylıkları varsabah bizim nobet devri 8.30 da oluyor esinizde 8 bucukta baslasa arada sizin nobetten cikip gelmeniz esinizin cikmasi arasim birinizin en iyi ihtimalle yarim saat mesaisi gider is acisindan sorun olmaz mi ?
bir sure sonra laf olur soz olur .biri gider idareciye mesaiye gec kaliyor der demeyin denmez yonetici olarak calistim bi sure kim kimleri nasil sikayet ediyor ki bu suc oluyor aslinda ondan bilemedimBen çok küçük bir hastanede çalışıyorum iki tane bölümü var evim hastanenin karşısında bu sebeple böyle kolaylıkları var
Bakicı tabiki en mantiklisı.Merhaba hanımlar sağlıkçıyım eşim gündüz mesaili işte çalışıyor ben nöbetli onun nöbeti yok ama akşam 17-17.30 da evde oluyor sabah 08.20-30 da işe gidiyor ben doğum iznine ayrıldım bebeğim 3 aylık çok şükür bir yaşına kadar kendim bakmaya karar verdim aslında süt iznimi kullansam çok daha iyi olurdu ama hem kendim bakmak istedim miniğime hemde işe başlayınca bebeğime kimin bakacağına karar veremedim. Şöyleki kendi annem uzakta kayınvalidemle yakınız ancak o evime gelip vakmaz kendi evlerinde bakarsa da hergün onlarda durmak zorunda kalırız hemde bebeğim benim kurallarım dışında buyur (görümcemden biliyorum) düşüncemiz şu yönde oldu eşimle ben sürekli nöbete gitsem gündüz bebeğime bakarım haftasonlarında da nöbet isterim diye düşündüm nöbetten geldiğimde eşim henüz işe gitmemiş olacak ancak ben akşam nöbete gittiğimde nöbetim 16da başlıyor eşim ise 17-1730 gibi eve geliyor aklımız karıştı nasıl bir yol izlemeliyiz önerileriniz var mı
O zaman bebeği eşiniz size bırakacak, yarım saat falan idare edeceksiniz işte. Bir deneyin. Sonrasında duruma göre karar verirsinizBen çok küçük bir hastanede çalışıyorum iki tane bölümü var evim hastanenin karşısında bu sebeple böyle kolaylıkları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?