- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 323
- 35
Esin ne diyo bu duruma..Arsiz cok arsiz canim ya ha duvara soylemissin o o kariya soylemissin sanki bana nisbet yapar gibi offff. Kizlar dun dokundurdum biraz hos karsilamadimi ama anlamiyo
Kiskanclik yapma diyo kendine gel diyo yabancimi onlar sanki onlarinda kanindan canindan diyo nolcak sanki annem diye hitap etse ne degiscek ismini yazsa ne degiscek diyo sonucta bi gercek var bu senin ve benim cocugum diyo ve bu cocuk farketmiyomusun gozlerini senden alamiyo sensiz duramiyo her aninda yaninda istiyo diyo. Birak annelerimiz babalarimiz diledikleri gibi sevsinler naparlarsa yapsinlar dedi. Seytan ugrasiyo senle dedi musade etme buna dediEsin ne diyo bu duruma..
canım ben bebeğimin ismini kendim koydum ama benim kaynanam sanki bebek onunmuş gibi davranıyodu aklıma geldikçe gebertesim geliyo kadını. beni yok sayıyo sanki çocuk onunmuşda bana bide saçma sapan akıl veriyodu tabi sinir oldum bu davranışlarina tersledim bende hep kızdım azarladım hatta çünkü sen dur ben yaparım diyodum sen bi çekil sen bırak sürekli böyleydim ama yapışkan gibiydi kadın hiç anlamıyodu rahatsız olduğumu daha çok yapışıyodu. düşün bebeğin altını değiştiriyorum oda geliyo ben naparsam benimle yapiyo elele değiştiriyoruz resmen kovuyodum kadını artık sen git otur diye.böyle böyle beni iyice doldurdu dokunmasını bile istemiyodum çocuğa artık vermiyodum kucana hiçbirşey yapmasına izin vermiyodum annesi varken sana düşmez bırak sen diyodum. ona emanet edip gezmemi işimi yapmamı istiyodu yok gerek yok benim aklım kalır veremem kimseye diyodum. şimdi 2 yaşında o bakıyo çocuğuma haftada 3 gün öğlene kadar. bu uyuz hareketlerinden vazgeçti ama hala bana bilmişlik taslıyo çocuğu arkasından ağlatmaya uğraşıyo, çocuk bana sarılınca öpünce kiskaniyo neyseki oğlum bana çok düşkün ve onu kovuyo ben gelince.Saol canim allah razi olsun aynen yorumlarimi okumussundur bende senin gibi oldum pskolojik baski yapmisti sen bakamassin bensiz gibi direk soylemiyodu ama hissettiriyodu bende yalniz kalinca kendime geldim cok kinlendim ona cok kizdim kendime neden izin verdim bunlari yapmasina diye ama inan aynen lohusaliktan bencede
nufüsu çıkmadıysa ismini bile değiştirirdim ona da göstermezdim gögüslerim sızlıyor demiş dikkat edin de bu psikoloji ile de emzirmeye kalkmasın bebeğinizi elinizden geldiği kadarda uzak tutun yarın çocuk büyücek çocuğun psikolojisinide bozmasınKızlar ben 4 ay once dogum yaptim malesef kendi annem yanimda bulunamadi kaynvalidem vardi yanmda hamileyken severdim kaynvalidemi oda 40 gunluk bebegini kaybetmis zamaninda ve bizde esimle o bebegin ismini kendi bebegimize koyduk. Ama koymaz olaydim cok pismanim cunku bebegim dogduktan sonra kaynvalidem oyle bi sahiplendi ki bebegimi size anlatamam sezeryandan sonra odama getrdiler beni bebegimi kucagima bile vermedi ertesi gun gorebildim bebegimi zorla o izdiraplo acilarima ragmen kalktim sevdim kokladim bebegimi altini o degistiriyodu banyosunu o yaptiriyody kyafetlerini o degistriiyodu bana ablasi ablasi eşime de abisi abiso diyodu sonra goguslerim sizliyo sutum gelcek galiba diyodu ben cildiriyodum ama esimin hatri var bisey diyemiyofum 1 ay kaynvaldemde kaldim gizli gizli agliyofum cok bunaltmisti beni bebegime alismam gerekirken yabanci olmustm suan hala etksiindeym bana ne kadar iyi davransada benim onun sesini duymaya bile tahammulum yok kizlar ne yapmaliyim bana yardim edin istemiyorm aslinda boylr dusunmeyi ama kendimi cok haksizliga ugramis gini hissediyorum bebegimi onun yuzunden bi sure benimseyemedim emanet bebek gibi gordum
Canim sanki kaynana olacak cadilarin hepsi anlasmis gibi su anlattiklarini bende yasadim ilk 1 ayi demiyorm ilk 1 ay tamamen o degistirdi altini o giydirdi kiyafetlerinj neyse sonra evime geldim sonra onlar gezmeye geldiler bize ben altini alcamda dikildi tepeme ben bezini koyom altina o kremini surmeye calisiyo ulen bi git cok sukur elim ayagim tutuyo napmaya calisiyosub dimi. Ama kendisine diyemjyosn cunku esim var yanimizda. Yalniz kaldimizda bende azarliypfum tersliyodum ama vazgecmiyodu dedigin gibi surekli bilmislik tasliyodu ben doktor gibi oldum kizim 4 cocuk buyuttum basima prof kesiliyodu gerizekalicanım ben bebeğimin ismini kendim koydum ama benim kaynanam sanki bebek onunmuş gibi davranıyodu aklıma geldikçe gebertesim geliyo kadını. beni yok sayıyo sanki çocuk onunmuşda bana bide saçma sapan akıl veriyodu tabi sinir oldum bu davranışlarina tersledim bende hep kızdım azarladım hatta çünkü sen dur ben yaparım diyodum sen bi çekil sen bırak sürekli böyleydim ama yapışkan gibiydi kadın hiç anlamıyodu rahatsız olduğumu daha çok yapışıyodu. düşün bebeğin altını değiştiriyorum oda geliyo ben naparsam benimle yapiyo elele değiştiriyoruz resmen kovuyodum kadını artık sen git otur diye.böyle böyle beni iyice doldurdu dokunmasını bile istemiyodum çocuğa artık vermiyodum kucana hiçbirşey yapmasına izin vermiyodum annesi varken sana düşmez bırak sen diyodum. ona emanet edip gezmemi işimi yapmamı istiyodu yok gerek yok benim aklım kalır veremem kimseye diyodum. şimdi 2 yaşında o bakıyo çocuğuma haftada 3 gün öğlene kadar. bu uyuz hareketlerinden vazgeçti ama hala bana bilmişlik taslıyo çocuğu arkasından ağlatmaya uğraşıyo, çocuk bana sarılınca öpünce kiskaniyo neyseki oğlum bana çok düşkün ve onu kovuyo ben gelince.
bsk sana moral vereyim diye yazdım kendiminkine sinir oldum yine
Onlar gelince zaten bi sey yapmiyprm korkumdan valla bi firsat bulsa emzirir pskopatnufüsu çıkmadıysa ismini bile değiştirirdim ona da göstermezdim gögüslerim sızlıyor demiş dikkat edin de bu psikoloji ile de emzirmeye kalkmasın bebeğinizi elinizden geldiği kadarda uzak tutun yarın çocuk büyücek çocuğun psikolojisinide bozmasın
Kızlar ben 4 ay once dogum yaptim malesef kendi annem yanimda bulunamadi kaynvalidem vardi yanmda hamileyken severdim kaynvalidemi oda 40 gunluk bebegini kaybetmis zamaninda ve bizde esimle o bebegin ismini kendi bebegimize koyduk. Ama koymaz olaydim cok pismanim cunku bebegim dogduktan sonra kaynvalidem oyle bi sahiplendi ki bebegimi size anlatamam sezeryandan sonra odama getrdiler beni bebegimi kucagima bile vermedi ertesi gun gorebildim bebegimi zorla o izdiraplo acilarima ragmen kalktim sevdim kokladim bebegimi altini o degistiriyodu banyosunu o yaptiriyody kyafetlerini o degistriiyodu bana ablasi ablasi eşime de abisi abiso diyodu sonra goguslerim sizliyo sutum gelcek galiba diyodu ben cildiriyodum ama esimin hatri var bisey diyemiyofum 1 ay kaynvaldemde kaldim gizli gizli agliyofum cok bunaltmisti beni bebegime alismam gerekirken yabanci olmustm suan hala etksiindeym bana ne kadar iyi davransada benim onun sesini duymaya bile tahammulum yok kizlar ne yapmaliyim bana yardim edin istemiyorm aslinda boylr dusunmeyi ama kendimi cok haksizliga ugramis gini hissediyorum bebegimi onun yuzunden bi sure benimseyemedim emanet bebek gibi gordum
nasıl oldu da o ismi koyma kararı aldınızOnlar gelince zaten bi sey yapmiyprm korkumdan valla bi firsat bulsa emzirir pskopat
Ben sizin konunuzu okuyunca eşime ölen kardeşinin adını vermiyceğimi söyledim. Çocuğuma anne diye hitap ettirirse benim kafam atar ağzıma geleni söylerim dedim.O da tamam koymayalım dedi.Onlar gelince zaten bi sey yapmiyprm korkumdan valla bi firsat bulsa emzirir pskopat
Konudan bağımsız olacak ama dördüzleriniz mi var?Yeni dogum yapmis kadina bebeğini vermemek kokusunu icine çektirmemek haa... o anda yikardim hastaneyi gozum kimseyi gormezdi ne esimi ne annemi ne kv yi... sizde peygamber sabri var heralde kusura bakmayin aşırı sinirlendim benim 4uz cocuklarim var 10 aylik ve ilk bebeklerim premature olduklari halde ben yikadim o yardim etti ben baktim o ev işi yapti sadece mama yedirrken yardım ettirdim cok fazla kucagina alma alisir dedim.. ha benim kv iyi huyluydu ses etmedi allah tan ha sesi ciksada hos kesmesini bilirdim isterse sevmesin gelmesin rabbime şükür tek basima baktim ilk 5 gun gelmeseydi de bakardim evlatlarim onlar benim..
Cok prim veriyorsunuz senin yasadiklarini ben yasasam agzima geleni soylerdim isterse kirilsin gogsum sizladi ne demek ya senin damarlarin bile kurumuştur ne sutu der lafi agzina tikardim..
Bu kadar acimasiz değilimdir her seyi tatli dille soylerim normalde ama bu kadarını da ilk defa duydum sinir tepeme cikti
Espriyle lafinizi soyleyin ama bi sekilde soyleyin yani annesin sen herkes haddini yerini bilsin. Terbiyesiz kadin ablaymis peh sende ona ismiyle hitap ettir babaanne demesin
Canim lohusaik pskolojisi cok farkliymis bisey diyemedim o an ama yalniz kalinca iste aklim basima geldi artik izin vermiyorum oyle yapmasina aynen hep gozum ustunde oluyo valla bende severdim dogumdan once kendisini ama sana tavsiywm yuz verme boyle yaparsa engel ol tersle azarla alinirsada lohusayim anlayisli karsilayn elimde degil sinirleniyorm falan de. Ben yasadim kimse yasamasinBu nasıl bir şey neden engel olmadınız neden benim bebeğim bana vereceksiniz demediniz. Kaynananın psikolojisi bozuk olabilir ama o senin çocuğun seninn. Ne demek öz annesine babasına abisi ablası demek! Elinden gelse süt bile verecekmiş kendi torununa! Bu ne kadar yanlış farkında mısınız? Psikolojisi bozuk insana bebek emanet etmek... Kaçırabilirdi bebeğinizi benim çocuğum diye sahiplenebilirdi ki hâlâ yapabilir çocuğunuzu o kadına fazla yaklaştırmayın hep gözünüz üzerinde olsun. Hazır sizin de psikolojinizi bozmuş çok üzüldüm ve kızdım. Eşinize de pes doğrusu nasıl susabilmiş... Bebek deyip geçiyoruz ama algıları ve öğrenme yeteneği daha bizim karnımızdayken gelişmeye başlıyor hızla da devam ediyor. Kaynanayla bebeğinizi haşırneşir etmeye devam ederseniz 1 yaşına kadar babaannesini daha çok benimseyecek. Ağladığında onun kollarında sakinleşecek uyuyacak vs onu annesinden yakın hissedecek. Buna derhal engel olun. Eş hatrına buna katlanmayın. Ben 20 haftalık hamileyim ailemden uzakta oturuyorum büyük ihtimalle benim de annem gelemeyecek kaynanam gelecek. Ben de kaynanamı severim. Ama buna rağmen kaynanamın gelmesi beni kara kara düşündürüyor. Miniğimi kimseyle paylaşmak istemiyorum böyle bir şeye asla katlanamam. Belki gelmesine müsaade bile etmeyeceğim tek başıma bakacağım bebeğime. Bence bundan sonra dikkat edin. Benimseyemiyorsanız onu doğururken ve doğurduktan sonra neler çektiğinizi düşünün. Hamileyken onu sabırsızlıkla nasıl beklediğinizi düşünün. Faydası olur düşünürseniz. Aylarca sadece sizin kalbinizin sesiyle huzur buldu o bebiş. Ona siz kan can verdiniz. Unutmayın çektiklerinizi verdiğiniz emeği.
Alismaya calisiyorum canim aynen gormemezlikten gelmeye calisiyorum dedigib gibi yoksa haksiz hep biz oluyoruz kiskanc durumuna dusuyoruz. Ama ilk zamanki gibi devam etseydi is degisirdi hala devam ederdim azarlamaya kizmaya ama sukur artik ipler bende musade etmuyormBazı Kv deler gelin çocuk doğurunca dahada kıskanç oluyorlar. Oğulları hepten elden gitti sanıyolar heralde.Bunları içten içe seni sinir etmek için söylüyordur, heleki bide bozulduğunu hissettiyse kim tutar onu. . Aldırma boşver torun meselesi iki ucu pis. Bişey dersen ona veya eşine ,sevgisinden böyle yaptığını savunur seni kötü niyetli çıkartırlar. Gün gelir devran döner. Unutma sana bu yaptıklarını ama şimdilik gül gitsin.
Kızlar ben 4 ay once dogum yaptim malesef kendi annem yanimda bulunamadi kaynvalidem vardi yanmda hamileyken severdim kaynvalidemi oda 40 gunluk bebegini kaybetmis zamaninda ve bizde esimle o bebegin ismini kendi bebegimize koyduk. Ama koymaz olaydim cok pismanim cunku bebegim dogduktan sonra kaynvalidem oyle bi sahiplendi ki bebegimi size anlatamam sezeryandan sonra odama getrdiler beni bebegimi kucagima bile vermedi ertesi gun gorebildim bebegimi zorla o izdiraplo acilarima ragmen kalktim sevdim kokladim bebegimi altini o degistiriyodu banyosunu o yaptiriyody kyafetlerini o degistriiyodu bana ablasi ablasi eşime de abisi abiso diyodu sonra goguslerim sizliyo sutum gelcek galiba diyodu ben cildiriyodum ama esimin hatri var bisey diyemiyofum 1 ay kaynvaldemde kaldim gizli gizli agliyofum cok bunaltmisti beni bebegime alismam gerekirken yabanci olmustm suan hala etksiindeym bana ne kadar iyi davransada benim onun sesini duymaya bile tahammulum yok kizlar ne yapmaliyim bana yardim edin istemiyorm aslinda boylr dusunmeyi ama kendimi cok haksizliga ugramis gini hissediyorum bebegimi onun yuzunden bi sure benimseyemedim emanet bebek gibi gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?