Bebeğim ve kayınvalidem

Ablası mi? bu kadin hasta resmen kızım koy tavrını uzak tut

Çok ilginç. Bunlar olurken eşiniz ne yapıyordu? Ya ben çok aksiyim, yada insanlar çok tuhaf. Anlamak mümkün değil gerçekten. Bebeğimi direk kucağından alır bir dahada vermezdim. Çok net söylüyorum bakın.

Beklenmedik tayin cikti esimin dogudan batiya geldik ev yok bisey yok ben kv de kalmak zorundaydim dogum yakindi esim tayinimizn ciktigi sehirde calisiyodu izin sadece 10 gundu ben 1 ay kv de kaldim o yuzden o cogu seye sahit olmadi. Bide canim dogumdan sonra inanki saglikli dusunemiyosun sonra 40 cikti ben evime gectim yalniz kaldim ondan sonra mantikli dusundum kizdim kendime ama is isten gecti. Suan kesinlikle musade etmiyorum hicbiseye

Ayrıca bence bir daha benim kokuma alışsın falan derse telefonda çat diye kapatın telefonu. Tekrar ararsa aa hat kesilmiş falan dersiniz. Akşam eşiniz gelip annemin yüzüne mi kapattın derse aa hat kesilmiş o zaman ben de benim yüzüme kapattı kızdı sanmıştım dersiniz. Yani cevap veremiyorsanız bunu yapın. Aslında en iyisi ne münasebet demeniz ama...

Zaten diyemez bu saatten sonra baya tavrimi belli ettim o yasananlardan sonra. Anladi hosnut kalmadigimi cunku yalniz oldugumuz bi anda yine bisey yapacakti bi azarladim cunku yetti canima o oldu bidaha karişmadi korkuyo cekiniyo suan. Keske ozamanda yapsaymisim hazir esim yokken ama diyorm ya dogumdan sonra saglikli dusunemiyosn farkli duygular icindesin lohusasin. Esimede şikayet edemez beni taniyorm az cok

Ben hamileyken kv beni aradi o gun de oglunun olum yildonumuymus ve o ismi koycamizi da ogrendi ya aradi beni tesekkur etti ona tekrardan oglunu verecegim icin. Bende iyi niyetle o an bisey anlamadim uzulmustum sadece.

Ben kesinlikle sizin gibi sessiz kalmam ama benim kv cok sinsi eminim beni cok sinir edecek. Ben bilirim ona yapacagimi cünkü oglu arkamda bana dis geciremiyor. Lohusalik dönemi cok kötü oluyor insan birde üstüne böyle insanlar eklenince

ne sessiz insanlar var ya, cidden hep bu kadar sakin misiniz? ne bileyim insan iki tane geçirir kadına ben olsam yapardım yani.. @cicekbocek al senlik bir konu..

Valla benden sana tavsiye psikolojisi bozuk insanlara cocuk emanet etmeyeceksin ben yaptim oyle bir hata bak suan oglumla ugrasiyorum benden cok o kadini istiyor sanki annesi oymus gibi haftanin bir iki gunu orda kaliyor eve gelmiyor arada kv kp oldugu icin birsey diyemiyorum bu hale gelmeden once tavrimi o teyzeye koymam lazimdi iyi niyetimden birazda sessiz olusumdan yapamadim simdi uyandim konusmuyorum altta kalmiyorum ama is isten gecti simdi oglumun uzulmemesi icin gonderiyorum 1 veya iki gun orda kaliyor babasi getiriyor ben gitmiyorum cunku yillardir bana ne eziyetler etti artik sesine bile tahammul edemiyorum sana tavsiyem sakın ama sakin cocugunu o kadina birakip ise girme sonra benim gibi cok aglarsin benim gibi kimsenin aci cekmesini istemem.

ne sessiz insanlar var ya, cidden hep bu kadar sakin misiniz? ne bileyim insan iki tane geçirir kadına ben olsam yapardım yani.. @cicekbocek al senlik bir konu..
Olmuyo canim nasil gecireceksin ortada gercekler var esinin annesi ama yalniz kaldimizda intikamimi aliyorum artik ya sert cikisiyorum yada azarliyorum bunu artik bundan sonra boyle inanin bunu yapmasam ben icime attigim icin sinirlencem suttende bebege gececek olan yine bebisimle bana olacak. Artik haddini aşmasin 1 ay beni depresyona soktu yeter artik

Aynen canim ben basima gelecekleri biliyorum calismam oglum iyice buyuyene kadar allah korusun. Calsiirsamda kreşe verrim

Kizlar ya konu sahibiyim yasadiklarimi en basa yazmistim onun ustunden baya zaman gecti ve benim bu kv olan kinim nefretim hala devam edio. Artik eskisi gibi degilim tabi tavrimi gosteriyorm lafimi veriyorum. Yinede esim icin kendim icin dua ediuorm icimdeki bu nefret gitsin onlar gelince hoş karşilayim unutayim veya kulak asmayim diye. Yavas yavas oluyodu da ama beni tahrik ediyolar yahu bu seferde koskoca kadin kocakari oyle kokos falan da degil kaynanam yazmali iriyari sisman lastikli etek giyen bi kadin oglumla kendisinjn adiyla adres acmis bisey de anladigi yok aslinda oraya buraya basar ekranda. Gicik oldum ya gorunce ne alaka dedim bide belirtmistim basta oglumun iki ismi var iste ilki kendi vefat eden bebeginin ismi onu yazmis. Acaip bogasim geldi kadini kendi cocuklarinin ismini koy yahu ne istiyosn benden. Msj yazdim soguk soguk anlasinlar diye niye diger ismi yok diye uzun olurmusta bilmem ne. Tekrar soguk soguk hmm ok anladim dedim baskada bisey yazmadim. Bu piskopat kari boyle yaptigi muddetce artik isinamam yumusayamam bitti artik. Bisey soyleyin kizlar yaaa abartiyomuym

Ben olsam kıyameti kopartirdim.Bazen deli gorunmek iyidir senden korksunlar.Gerekirse o ismi degistirin yasal sureci nasil bilmiyorum ama

Ben olsam kıyameti kopartirdim.Bazen deli gorunmek iyidir senden korksunlar.Gerekirse o ismi degistirin yasal sureci nasil bilmiyorum ama
Isim degisikligine kadar gidersek ozaman bosanmayi da goze aliyorm demektir. Bu saatten sonra isim degistrme zor. Bastan hic koymicaktim ama inan hiiic tahmin edemedim basima bunlarin gelceni biraz olsun anlasaydim ne yapip eder koydurmazdim. Ah deli kafam ah bu isme yinede karsj cikmistim vefat eden bebegin ismi oldugu icin istemedim. Ama esime kiyamadim olayi anlatti kucagimda öldu falan dedi agladi onun yeri cok ayri dedi ozaman dan beri demis cocukken yani ilerde oglum olursa kardesimin ismini koycam diye. Annelik duygusu iste bende uzuldum tamam peki demsitim ama cok ustume geliyolar simdi coook abartiyo kaynanam kaynbabam

kesinlikle!!
zor olacak ama öyle yapın
eşinize de "annenin iyice psikolojisi bozuldu. Bende bin pişmanım zaten" gibi şeyler söyleyin
Soyledim zaten cok pisman oldum koyduguma dedim annen kendi oglu tekrar dunyaya gelmis gibi davraniyo dedim. Bide annene de yazik dedim her o ismi seslendiginde kendi bebegi aklina geliy ici cizz ediyodur dedim. Hayir ya ne alakasi var desede esim. O anlamiyo hissedemiyo. Ama kadin kadini anlar ben hissediyorm o ismi cagirirken gozleri isil isil oluyo.

Facebook hesabı mı açmış? Ben olsam zorla kapattırırım. Normalde hassas değilsen de asla çocuğumun daha kendisi öğrenmeden böyle pazarlar gibi fotoğraflarının falan koyulmasını istemiyorum, buralarda hep sapıklar varmış vs. vs. deyip bunu cinnet haline getirip ortalığı ayağa kaldırabilirsin.
Hesap açılacaksa da annesi babası açar ona ne oluyormuş. Sen bir şey dememişsin yine. Kapat onu de.

Arkadaşım allah yardımcın olsun, ben öyle bir isim koymadığım halde anlattıklarımı yaşadım seni düşünemiyorum bile..benim durumuma da yorum yazan arkadaşlar olmuş, yoğunluktan cevap veremedim kusura bakmasınlar lütfen. Nihayet evlerine döndüler, ben de kafamı toparlayabildim, oğluma da bakabiliyorum, onlar burdayken ben tek başıma yapamam psikolojisine girmişim ki onların istediği de tam buydu. Yine gelecekler 1 ay kadar sonra ama hiç değilse kafamı topladım bu sefer göndermesini bilirim. Niye en başta tepkini koymadın diyen arkadaşlar olmuş senin için de; lohusa psikolojisi herhalde böle biri değilim normalde şahsen benim kafam sonradan yerine geldi ben napıyorum biz napıyoruz bunlar napıyor ya oldum, tepkimi koymaya başladığımda zaten kavgalar başlamıştı..
Ben de bazen senin gibi düşünüyorum onlar da birer ana baba yapma öyle hissetme diyorum kendime ama öyle bişey yapıyolar ki yumuşak düşünen yüreğime benim diyorum.. umarım tez vakitte uygun bir çözüm bulursun arkadaşım, dualarım seninle olacak..

Arsiz cok arsiz canim ya ha duvara soylemissin o o kariya soylemissin sanki bana nisbet yapar gibi offff. Kizlar dun dokundurdum biraz hos karsilamadimi ama anlamiyo

Saol canim allah razi olsun aynen yorumlarimi okumussundur bende senin gibi oldum pskolojik baski yapmisti sen bakamassin bensiz gibi direk soylemiyodu ama hissettiriyodu bende yalniz kalinca kendime geldim cok kinlendim ona cok kizdim kendime neden izin verdim bunlari yapmasina diye ama inan aynen lohusaliktan bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…