Bebeğim ve kayınvalidem

Valla ben korkuyorum açıkçası kayınvalidemden. Çok iyi bir kadın severim de bana hiç zararı dokunmadı. Ama onun da az biraz psikolojisi bozulmuş olabilir. Kayınbabamın dengesizliği yüzünden çocuklarını doğru düzgün sevip koklayamamış çocuklar darma dağınık zaten aile kavramı bilmiyor tutkunluk yok. Hep kayınbaba yüzünden. Eşimi de 16 yaşında evden kovmuş. Kayınvalidem çocuklarına doğru düzgün annelik yapamamış kısacası hep çocuklarına hasret yaşamış. Ve gençliğinden beri çocuk bakıyor. Bazen anlatır kaynanam. Kendi çocuklarımı sevemedim başkasının çocuklarıyla avuttum kendimi der. Hamile olduğumu duyunca da mutluluktan havalara uçtu. Benden daha çok seviniyordu. Hemen örgülerle mörgülere başlamıştı. Sağolsun eksik olmasın ama doğumuma geldiği zaman çocuğumu çok sahiplenirse beni çocuğumun kokusuna hasret bırakırsa lafımı hiç esirgemem eşime de göndermesini söylerim.

Aman bari siz kocanız ne derse desin ölen kardeşinin ismini koymayın sizin kayınvalidenin de psikolojisi bozulur. Alınacaklarsa da alınsınlar boşverin başka isim mi yok. Hem ya kaderi ona çekerse? Ben olsam derim benim bebeğim de mi ölsün kaderi ona mı çeksin derim.

Madem kv sadece oğlunun ismini kullanıyo o zaman sende özellikle onlar gelince diğer ismi kullan bak noluyo ondan sonraa.

Ahh ahh keskee cok saf niyetle koydum kotu dusunemedim inanki

nasıl oldu da o ismi koyma kararı aldınız
Esim hikayesini aglayarak anlatti iste esim 8 sinifa giderken erkek kardesi olmus evin 2. Erkek cocugu dunyaya gelmis ama rabbim daha cok sevmis 40. Gunde yanina almis. esim en son okla gitmeden hastaneye ugramis opmus koklamis kardesini aglayarak okla gitmis ardindan kardesinin oldugu haberini almis eve kosa kosa gelmis annesi babasi da gelmis o ara eve esim kendiji birden yere atmis topragin ustune cok aglamis sonucta oda cocuk yerleri tepiklemis uzuntusunden bunu duyunca olmaz hayir diyemedim

Ben sizin konunuzu okuyunca eşime ölen kardeşinin adını vermiyceğimi söyledim. Çocuğuma anne diye hitap ettirirse benim kafam atar ağzıma geleni söylerim dedim.O da tamam koymayalım dedi.
Valla allah razi olsun esinden anlayisla karsilamis

Bunun cozumu surekli terslemek firsat vermemek oyle bi davraniyorum ki artik birak altini almayi kucana almaya cekiniyo o oralardan varsin cocumun ismini adreslere facelere yazsin napim huysuz kari arsiz kari bi kulagindan giriyo digerinden cikiyo.

Bunun cozumu surekli terslemek firsat vermemek oyle bi davraniyorum ki artik birak altini almayi kucana almaya cekiniyo o oralardan varsin cocumun ismini adreslere facelere yazsin napim huysuz kari arsiz kari bi kulagindan giriyo digerinden cikiyo.

A
Nlattim esime zaten bana bunun cok dogal normal oldunu soyledi ben anormalmisim kiskanclik yapiyomusm oglum onlarinda kanindan xanindanmis. Istedikleri gibi sevebilirlermis. Ama bu cocugun benim olmasi bi gercekmis falan filan

A
Nlattim esime zaten bana bunun cok dogal normal oldunu soyledi ben anormalmisim kiskanclik yapiyomusm oglum onlarinda kanindan xanindanmis. Istedikleri gibi sevebilirlermis. Ama bu cocugun benim olmasi bi gercekmis falan filan

Orgulere basladimi tamam o
Orgulere basladimi tamamdir ozaman hazirlikli ol herseye benimkide aynen havalara ucmustu ve orgulere baslamisti

ben olay cıkartırdım kimse tutamazdı valla sevsin baksın tabi ama kendi cocugu gibi sahiplenemez kimse

Valla allah razi olsun esinden anlayisla karsilamis
Canım benim eşimin kardeşi lösemiden vefat etmiş 17 yaşlarındaymış kız. Ama eşim annesi çocuğu çok benimserse benim tepkimden çekinir lafımı esirgemem. Herkes yerini bilsin yani. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Koycak olsam kendi vefat eden annemin adını koyardım.

Cokta takma kv'nin laflarini. Merak etme soyle 2-3 yaşına gelsin tam hareketlilik doneminde pesinde kosmaktansa kacacak delik arayacak cocugu basina birakma diye tecrübe ile sabitlendi

yaa işte bu yüzden sınırların belirlenmesi taraftarıyım (inşallah evlenince bu yazdıklarımı yutmam) kayınvalıde kayınvalideliğini bilecek ve bir noktada çizginin diğer tarafında kalacak. sizin anneniz de öyle. onların açısından söyleyeyim ihtiyacınız oldugunda anne olarak yanınızda olmalı ama bebeğinizle özel anlarınıza dahil olmamalılar. bir de hepsinden bağımsız fikrimi söyliyim kadın patolojik vaka. ciddi sıkıntılı geldi kulağıma sütüm gelecek falan ne oluyoruz kv hanım? anne olan sensin ve kısa zamanda bunu herkese böyle öğret.

Brnim de kardeşim öldü hem 2.5 yaşında ben yaşındaydım bende cok özlüyorum gözlerimin önünde can çekişti kardeşimi özlüyorum seviyorum diye ismini mi vereyim kuzenimin kızı oldu ismini betül koyacaklardı sırf biz uzulmeyeleyim diye koymadılar cokta iyi yaptılar yazdıklarını okuyunca sonra benim ismimi koymaya karar verdiler ki onlar şehir dışında yaşayan insanlar.... suz anneniniz üzüntüsü depreşmesin diye bir kere koymamalıydınız.... bu yasayacaklarinizi tahmin edemezdiniz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…