- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
bebek babaya verilmez. 15 gun kalsın diye hiç verilmez. bilmiyorsunuz bu olayı. çocuk annesine muhtaç emziriyordur. 15 gun cocugu babası mı emzirecek ????ispat edebilseniz el kadar bebek olduğu için belki vermezler.
Normalde babasının bu hakkı var uzaklıkla alakalı değil yaz tatillerinde bir ay, sömestr tatilinin 15 günü baba da kalıyor okulda okumasına gerek yok. bayram tatilleri de var ayrıca.
bunları sen avukatına söytleyeceksin ve bahanesini buna göre sunacak mahkeme ye.mahkeme veriyor amazaten adami gorse hakim psikolojisinin bozuk oldugunu konusmalarindan anlarlar.dengesizce konusur.
aferim sana avukatlara para peşin verilir mi? ahh ahhh...herkes degistir avukati diyor ama baska avukat tutacak maddi gucum yok
umarım bu yazdığınızı biri değil bir cok kişi okur ve bir parça bilgi edinirler.Öncelikle genellikle meslektaşlarım için kötü şey söylemem ama, ciddi olarak bence avukatınızı değiştirmelisiniz. Evet hukuki olarak yaptığınız suçlamayı delillerle ve şahitlerle ispatlamak yükümlülüğü size aittir. Fakat burada söz konusu olan şey 11 aylık bir bebek. Mahkemede sadece şiddetin adının bile geçmesi , hakimin kararını etkiler genelde. Üstelik henüz anne sütü alan bir bebeğin anneden 15 gün ayrı kalması söz konusu olamaz.
Gerçi mahkemelerin bu ve benzeri konularda aldığı farklı kararlarda bulunmaktadır. Bu kararlar tamamen çocuğun gelişiminde iyi niyet düşünülerek alınır. Davanın içeriğine ve mahkeme sürecine tam vakıf olamadığım için kısıtlı bilgi verebiliyorum.
Konu sahibi sizden ricam, şartlarını zorlayarak farklı bir avukat ile görüşmeniz.
ay olurmu öyle şey ya verme çocuğu değil 15 gün 1 saat bile olmaz. verme sen hiç birşey olmaz. polisle mi gelicek o zaman polise dersin ki bebeğim onun en büyük düşmanıymış bana bunu söyleyen bir adama nasıl verebilirim bebeğimi şikayetçiyim bu adamdan dersin. alamaz merak etme. polis zabıt tutar savcıya bildirilir. yeni bir mahkeme sonrasında eşine piskolojik destek verilmesini isterler muhtemelen sonrası doktora bağlı ki hiç sanmam. sen beni dinle verme çocuğu kapıya dayansa bile polisle gelecektir sonrasında sende aynen böyle söyle.şahit falan istemezler merak etme.vermemek icin elimden geleni yapacagim zaten.alsa Allah korusun herseyi yapar cunku bebegim onun en buyuk dusmaniymis.((((
psikolojik tedavi talep edelim dedim.hakkimizda dava acar yapamayiz dedi.adli sicil kaydina bakin mutlaka biseyler yapmistir dedim ona biz bakamayiz dedi avukat.sagolsun herseye bi bahanesi varAvukatiniza söyleseniz ve mahkeme bu kararı alacaksa öncelikle eşimin psilojik olarak sorunlu olduğunu ortaya çıkaralım deyin.bir psikolog görsün esinizi.eminim sorunlu olduğu anlaşılır ve mahkeme zaten öyle bir adama değil 15 aylık 15 yaşında bir çocuğu bile vermez.
ben su sekilde bisey duydum daha dogrusu tvde izledim.haciz kaldiriyorlarmis.cok buyuk bi ucret vererek o adam bir kurus vermez diye dusunuyorum.avukata sordum ben bilmiyorum boyle bisey dedi.tvdeki kadin 3 4 yasindaki cocugunu gostermiyor her seferinde birsuru para oduyormus babasi cocuk icin devlete.babaannesi yalvariyordu paramiz yok diye torunumu goremiyorum diye oyle yapsam bir iki kere daha cocugu kacirsam sonra vazgecer mi acaba emin degilimay olurmu öyle şey ya verme çocuğu değil 15 gün 1 saat bile olmaz. verme sen hiç birşey olmaz. polisle mi gelicek o zaman polise dersin ki bebeğim onun en büyük düşmanıymış bana bunu söyleyen bir adama nasıl verebilirim bebeğimi şikayetçiyim bu adamdan dersin. alamaz merak etme. polis zabıt tutar savcıya bildirilir. yeni bir mahkeme sonrasında eşine piskolojik destek verilmesini isterler muhtemelen sonrası doktora bağlı ki hiç sanmam. sen beni dinle verme çocuğu kapıya dayansa bile polisle gelecektir sonrasında sende aynen böyle söyle.şahit falan istemezler merak etme.
gücüm yetse keske agziyla burnunu yer degistirmeyi cok isterim de yetmiyor malesef ailemi de bilastirmak istemiyom pisligeminicik bi bedene zarar vermek canını acıtmak nasıl bir vicdansizliktir sakın vermeyin bebeginizi o cani herife sağlam bir meydan dayağı haketmis o adam Allahindan bulsun.
ay senin avukatında ona gelmşyor buna gelmiyor ne biçim avukat bu ya. sen verme hiçbirşey olmazben su sekilde bisey duydum daha dogrusu tvde izledim.haciz kaldiriyorlarmis.cok buyuk bi ucret vererek o adam bir kurus vermez diye dusunuyorum.avukata sordum ben bilmiyorum boyle bisey dedi.tvdeki kadin 3 4 yasindaki cocugunu gostermiyor her seferinde birsuru para oduyormus babasi cocuk icin devlete.babaannesi yalvariyordu paramiz yok diye torunumu goremiyorum diye oyle yapsam bir iki kere daha cocugu kacirsam sonra vazgecer mi acaba emin degilim
ordumŞiddet uyguluyorsa hukuken bişey yapılr avkata sordunmu
canim kanitim yok o yuzden bisey yapsmiyorlar babasi gorecek diyorlar.ayda 2 kere 2 saat vermisler zaten ben gostermeyince senede 15 gun dedi avukatbunları sen avukatına söytleyeceksin ve bahanesini buna göre sunacak mahkeme ye.
sordum delil yetersiz diye bisey yapilamiyor malesefŞiddet uyguluyorsa hukuken bişey yapılr avkata sordunmu
inanin herseyi sordum psikologda olsa basinda durmuyor bebegin benden alip babaya teslim ediyorlar.saati dolunca alip bana getiriyorlar hic kimse inanmiyor babasi ne yapacak diyorlar millete iyi biri gibi gorunuyor ş........Anne sütü alan bebek gece dahi verilmez.
Çok biliyor avukatiniz. Ya karşı tarafla anlaşmış, ya bilgisiz ya da heybeden çok uğraşmadan para alma derdinde.
Başka başka avukatlara danışın.
Burada da çok kıymetli avukat arkadaşlar var. Mutlaka yol gösterecektir size.
Pedogoglar eşliğinde bile görüşme talep edebiliyorsunuz.
Ve hatta geçenlerde anne çocuğuna soy adını verebilir diye bir haber okudum .Bunun. ile yolu açılıyor.
Nasıl darp raporu almazsanız aklım almıyor.
Gerekirse bebeği kaçırin. Işinizi kaybettirin. Bir süre sonra zaten unutacaktir.
Şiddet ne demek ya yumru kadar bebeğe
aferim sana avukatlara para peşin verilir akilsizlik ettim o konuda3
öyle saçma şey olur mu hiç...bence avukatınızı tez elden değiştirmk lazım..barodan ücretsiz avukat isteyin,en kötülerinden birine denk gelmişsiniz çünkü...siz adama hakaret etmeyceksiniz ki,karşı dava açsın..ruh sagligi bozuk diye rapor talep edelim dedim.tazminat davasi acar suclu duruma duseriz dedi avukat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?