BEBEGIM:(((((

Ya işte ben kadınlara kızınca "sende erkek tarafını tutuyorsun" diye taşlıyorlar beni. Şimdi bu konu sahibine nasıl kızmam ya, bebeğiniz ,canınız ,kanınız babası tarafından şiddete uğruyor ve siz bir rapor almayı akıl edemiyorsunuz. Allah'ım deliricem... Ya biraz cevval olun, hergün çevremizde kadına-çocuğa şiddet ve taciz haberleri okuyoruz. Böyle bir durumda ne yapılır? Nereye başvurulur? Ya gözleriniz,kulaklarınız kapalı mı yaşıyorsunuz anlamıyorum ki...

Siz mahkemede ,şiddet konusunu dile getirdiniz mi acaba? Yoksa avukatınız delil yok şahit yok deyince sustunuz mu? Bu soruma bir cevap verebilir misiniz rica etsem..

tabikide dile getirdim.avukata kesinlikle bebegimi vermem dedim.suan gorecek bisey yapacak korkusuyla 12 saatlik uzak bir sehirdeyim.2 mahkemede ablam cikicak mahkemeye soyle soyleyim ne bana ne cocuga birinin yaninda kotu davranmiyor.sadece evde oluyor bu olaylar.milletin yaninda gayet iyi davraniyir.sadece bir kere annesinin evinde (annesini gorunce 180 derece dondugu icin )bebegim aglayinca kes lan pc dedi elinden aldim bayagi bi tartistik tabi annesi asla benim lehime sahitlik yapmaz.soylemez mahkemede bunlari.

malesef bizim taraftan kimse yok onun ailesindende abisini cagirdim bi ara konussun diye fakat degisme yok gene ayni o gun iyi davraniyor ertesi gun gene sikinti.ve birdaha birine bisey soylersen hem seni hem bebegi oldururum diyor psikopat

yahu sen sunu anlamıyorsun herhalde...
bak bebek konularında anneye güvenmek zorundalar. 50 kişi sahilik gerek yok. sen bunu biliyorsun ve ayrıca emzikli bebek babaya verilmez.
bunun neresini anlamıyorsun ?
hukuki.net mi ne var gir oraya adam akıllı olayları yaz.
bir sürü hukukçu var orada. daha cabuk ve çeşitli cevaplar alırısn.
sonra bunu cok aşırı ciddi söylüyorum. AVUKATINA DE Kİ HABER KANALARININ HEPSİNİ ARAYACAGIM. EGER DAHA DA OLMAZ İSE MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINA CIKAGIM. VE ARA. BU İŞTE ANORMALİ VAR.
YADA SEN BAZI ŞEYLERİ ABARTILI ANLATIYORSUN.
böyle bir saçmalık olur mu? 4 aylık emzikli bebeği- şiddet olduğu halde babaya veriyorlar ??

malesef bizim taraftan kimse yok onun ailesindende abisini cagirdim bi ara konussun diye fakat degisme yok gene ayni o gun iyi davraniyor ertesi gun gene sikinti.ve birdaha birine bisey soylersen hem seni hem bebegi oldururum diyor psikopat
ÖLÜMLE TEHDİT VAR DİYİP GENE GÖRÜŞ İPTALi istenir.

böyle ifade verilmez. muhteşem avukatın replik düzenlesin size

abartmiyorum merak etmeyin.suan 11 aylik 4 ayliken ciktim evden avukatlara defalarca yazdm cvp vermiyorlar

benim cocugum yok ama hem hala-hem teyzeyim. köpeğim var.
cocugum olsa babası ögretmeni annesi babaannesi kiiim şiddet göstersirse ağzını burnunu kırarım. asla ve asla şiddet gösteren birine hele bebeğimi canımı veririrm mahkamede ölürüm de vermem.
köpeğime arada saçma hareketler yapan büyük küçük insanlar var. kaç kere kavga ettim. köpeğime bile kimse dokunamaz. kimse. 2 gun önce adamın biri küfür etti. adama o dk yetişemedim geçti gitti. dun gördüm adamı " bir daha benim köpegime küfür etme! inkarda etme gördüm duydum yetişemedim" baktı suratıma " ben ona gözüm gibi bakıyorum sen küfür edesin diye değil filan" dedim.
abartmiyorum merak etmeyin.suan 11 aylik 4 ayliken ciktim evden avukatlara defalarca yazdm cvp vermiyorlar
kanalları ara o zaman...
tek sansın kanallara çıkıp, sosyal medya üzerinden mağduriyetini dile getirmek.

kabul etmiyor ki yok oyle bisey diye siyrilip cikiyor ben ne kadar cabalasamda soylesemde degismiyor birsey
o istediği kadar inkar etsin offf...
ya gerçekten bu olayda bir gariplik var. hep o olmuyor bu olmuyor... allah yardımcın olsun.

muge anliya msj atsam tvye cikmadan yardimci olur mu acaba?

ben anliyorumda hakime anlatamiyoruz iste

bildiğim kadarı ile kanıta ihtiyacın yok kadına ve çocuğa şiddette senin beyanın yeterli, el kadar bebeği dövüyor peki görmek istiyor mu deli mi bu adam? verme kaçır çocuğu polisle alsın

olurlar. olmazlarsa denemiş olursun...
hatta bence gel cık derlerse koş. koruma iste vs..
tum tv leri ara haber yapsınlar medya cok büyük bir güçtür.
korumam var zaten.tabi arayinca yarim saat bir saat sonra donuyor telefonlarimi acmiyor nasil korumaysa artik formaliteden koruma verdiler.vermis olalim diye bebegi gormek istiyor tabikide sever gibi gosteriyor mahkemeye bebegi

bildiğim kadarı ile kanıta ihtiyacın yok kadına ve çocuğa şiddette senin beyanın yeterli, el kadar bebeği dövüyor peki görmek istiyor mu deli mi bu adam? verme kaçır çocuğu polisle alsın
zaten kaciriyorum suan.polisle gelecek yalniz gelemezz.polise sordum cezasi varmi gostermesem diye tabiki var dedi hatta korumam dedi bunu suclu duruma dusersin mahkeme vrdyse gostermek zorundasin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…