- 24 Mayıs 2016
- 2.575
- 3.585
- 63
- 32
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Yetmiyor gibi geliyor banada gece sürekli ağlayıp emmek istiyor
Ne yapin edin yalanci memeye alistirin o zaman. Her bebis gibi bu da buyuyecek uzulmeyin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yetmiyor gibi geliyor banada gece sürekli ağlayıp emmek istiyor
Canim benim bebegin gelisiminde anormallik olsaydi doktor zaten cok daha farkli onlemler alirdi hem de 11 ayi beklemezdi demekki bebegin ihtiyaci olan besini aliyor senden ve buyuyor. Gelisiminde en onemli nokta kilo da degildir aslinda boydur. Nisastali bos kalorili besinle kilo almasindansa senin sutunu almasi veya sebze meyve yogurt gibi saglikli ek gidalar almasi daha iyi. Lutfen sakinligini koru etraftan seni bu konuda rahatsiz etmelerine musade etme her sofraya oturdugunda bebegini de oturt. Cignemese yemese bile tadina baksin en azindan. Zamani gelince yiyecek mutlaka. Bu arada bebeginin kac disi var ve ilk ne zaman dis cikardi?
Ne yapin edin yalanci memeye alistirin o zaman. Her bebis gibi bu da buyuyecek uzulmeyin![]()
meyveyi yoğurtla karıştırıp yedirmeyi deneyebilirsiniz.Meyve ve dondurmaları seviyor ama sürekli veremem ki
1 ayda 4 dış çıkardı boyu 72 cm kilo 9
Deneyeceğim hepsini inşallah ise yarar zaten gece birlikte uyuyoruz sabaha kadar emiyor eşimle bu yüzden ilişki hayatım dahi kalmadı
Ben hatırlıyorum günde 8 çeşit çorba yapıyordum sevdiğini bulmak için. Muhallebiler özellikle zevkle yeniyor6 aylıkken yoğurt sevmediği için yumurta sarısı ve meyve puresiyle başladım
hadi ya bizim kiz corbaya eline daldiriyor..parmaklarini yiyor cap cup.kasigida deniyeyim.arkadaslar hakli biz yemek yemeden doyurayim karnini diyorum yemiyor.5 dk sonra beraber sofrada iken yiyor..Siz yemek yerken cocugunuzu yemeğe dahil edin sofraya beraber oturun onune yicek koyun, kendi kendine yemegi ni yerse yemek yemeği de sever.kesinlikle zorlamayin israr yok.bizde hic yeme problemi olmadi 11 aylikken kasikla corba icebiliyorlardiBosverin kirlensin.kirlenmek guzeldir.
Yaaaaaahadi ya bizim kiz corbaya eline daldiriyor..parmaklarini yiyor cap cup.kasigida deniyeyim.arkadaslar hakli biz yemek yemeden doyurayim karnini diyorum yemiyor.5 dk sonra beraber sofrada iken yiyor..
masallah gunde 8 cesit..birde muhallebiye ceviz findik gibi kyemisleri toz yapip yedirin.kizima bi cay kasigi hergun yedirmeye calisiyorum cevizi .bi arkadasa doktor demisti.hatta hamile kalmayi dusunenler bile yemeliymis.depolamasi icin.Ben hatırlıyorum günde 8 çeşit çorba yapıyordum sevdiğini bulmak için. Muhallebiler özellikle zevkle yeniyor
Bebekler taklitle ogrendikleri icin yemege mutlaka dahil edilmelidirler.yemek yerken sizi nasil izliyor demi:)ve şuna da inaniyorum ailede biri yemek secerse bu o durumu fark edip ilerde oda seçim yapiyor.sandığımız dan daha uyanık bebeklerimiz:)he bide asla benim bebegim şunu yemiyor diye bir genelleme yapmayin.bugun yemedimi yarin yer yogurt yedirmek icin 1 ay ugrastigimi bilirim.her gun bir tatli kasigi yedirdim sonra artirdim sonra zaten sevdiler.:)hadi ya bizim kiz corbaya eline daldiriyor..parmaklarini yiyor cap cup.kasigida deniyeyim.arkadaslar hakli biz yemek yemeden doyurayim karnini diyorum yemiyor.5 dk sonra beraber sofrada iken yiyor..