Bence menün iyi yani sonuçda sık sık emziriyorm diyorsun... bu ek gıda olayı benmde kafamı karıştırıyor benimki de sebze hiç yemiyor kimi kesinlikle yemeli diyor kimi de üsteleme... bizim zaten yeme problemimzde var....benmki mesela gece muhallebi yerse ertesi öğlene kadar bişey yemiyor
3. ve 4. öğün arası parmak besin veriyorum salatalık vs. kendi ısırarak yiyor. Aralarinda 4-5 saat vardır öğünlerin3. ve 4.öğün arası ne veriyorsunuz?
Bekleme süresi ne kadar ?
Irmiksiz muhallebi nasıl yapabilirim? Geceleri uyanirdi emerken hemen uyuya kalirdi simdi emiyo fakat uykuya tekrat dalamıyor.muhallebiyi irmiksiz deneyin..
acıkmamışta olabilir 3 ve 4 arası..
birde emen bebe memeyi bırakana kadar uyanıyor ..
Muhallebiyi irmiksiz deneyin3. ve 4. öğün arası parmak besin veriyorum salatalık vs. kendi ısırarak yiyor. Aralarinda 4-5 saat vardır öğünlerin
Irmiği suyla pişirip içine çatalla ezdigim meyveyi karistirip muhallabi yapiyordum ben. Irmiksiz nasil muhallebi yapiliyor?Muhallebiyi irmiksiz deneyin
Belki değişik bir tat istiyordur :)
Pirinç unuyla yapabilirsiniz.Irmiği suyla pişirip içine çatalla ezdigim meyveyi karistirip muhallabi yapiyordum ben. Irmiksiz nasil muhallebi yapiliyor?
Önce aptamil sütü prinçli verdim sonra hiip ama dediğim gibi hem zorla yiyor hemde çok tok tutup ertesi güne yememesi yansıyor.dün arı mama aldım onu deniyorm bi sürede evde annelerimzn yaptığı pirinç unuyla yapmıştımBenimkininde son 2 aydır dişi yüzünden iştahı cok azaldi malesef. Gece muhallebisi olarak ne veriyorsun? Benimki artık benim yaptigim meyveli irmik muhallebimi yememeye basladi.
İlk dişlerini mi bekliyorsunz bizde hiç diş yok hala ama aylardır sıkıntısı varBenimkininde son 2 aydır dişi yüzünden iştahı cok azaldi malesef. Gece muhallebisi olarak ne veriyorsun? Benimki artık benim yaptigim meyveli irmik muhallebimi yememeye basladi.
Önce aptamil sütü prinçli verdim sonra hiip ama dediğim gibi hem zorla yiyor hemde çok tok tutup ertesi güne yememesi yansıyor.dün arı mama aldım onu deniyorm bi sürede evde annelerimzn yaptığı pirinç unuyla yapmıştım
Senin bebegin ne kadarlik? Benimki 10 aylık 3 diş çıktı 4. yü bekliyoruz. Bide ben guvenmedigim icin saglik ocaginin verdigi damlaları kullanmiyorum aşıyıda mecbur oldugu icin yaptiriyorum yoksa aşılarada guvenmiyorumİlk dişlerini mi bekliyorsunz bizde hiç diş yok hala ama aylardır sıkıntısı var
D vitaminini kullanmıyormusunuz ?Senin bebegin ne kadarlik? Benimki 10 aylık 3 diş çıktı 4. yü bekliyoruz. Bide ben guvenmedigim icin saglik ocaginin verdigi damlaları kullanmiyorum aşıyıda mecbur oldugu icin yaptiriyorum yoksa aşılarada guvenmiyorum
Irmiksiz muhallebi nasıl yapabilirim? Geceleri uyanirdi emerken hemen uyuya kalirdi simdi emiyo fakat uykuya tekrat dalamıyor.
Hiip iyi geceler di adı hala duruyor sevmediHipp organik tahıllı yulaflı sütlü olan iyi geceler mamasımı kullanmıştın? Arı mama iyi geceler mi deniyorsun şuan? Pirinc unuyla nasıl mama yapiliyor?
Amma soru sordum
Bir tarif var yoğurtlu muhallebi yayla çorbası tadında kesinlikle deneBenimkininde son 2 aydır dişi yüzünden iştahı cok azaldi malesef. Gece muhallebisi olarak ne veriyorsun? Benimki artık benim yaptigim meyveli irmik muhallebimi yememeye basladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?