- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Gunlukannee
-
Çabanıza sağlık.Laktoz alerjisi olan bebeğe cicibebe verilmez kısa vadede kilo aldırdı diyorsunuz ama uzun vadede zararlara yol açarsınız .
Sma mamaları bazı kodları piyasadan toplatılıyor son haberlere googleden bakabilirsiniz .
Yakınlarınızın sözlerini bırakın doktorla ilerleyin
pekmez ver diyen doktor da normal gelmedi 4 aylık bebek ıcın uygun değil . Ki doktoru değiştirirseniz normal bi doktor pekmez önermek yerine raporunuzu düzenler .pekmez bağırsak florasını bozar ağrıyı gazı artırır
normal yada laktozsuz mama, cicibebe ve pekmez çocuğun gazını sancısını artırır muhtemelen bebegınız bunlar yüzünden huzursuz . Şeker, pekmez çocuğu daha da zorlar .cicibebe çocuğun bagırsaklarını yormuş bile olabilir şimdiden
Mama acımsı geliyorsa alışma sürecinde Sütünüzle birlikte verin 30 cc süt 30 cc mama mesela .
Tekrar ediyorum çevreyi susturun doktor kesinlikle yasak dedi zararlıymış şuan diyin net bi şekilde kapatın konuyu . Çok biliolardıysa okuyup doktor olsalarmış nie müsade ediyorsunuz bu tarz insanlara . Sizde süt ürünlerini tamamen kesin süt yoğurt peynir tereyağ falan .
Cocuk gastroenteroloji yada deneyimli bi çocuk doktoruna görünün
Bugün aşıya gittim ebe kilo boy ölçümü yaptı bana diyor ki mama verme ek gıdayla devam et .Çabanıza sağlık.
Yani konu sahibi o kadar yanlış var ki hangisini saysak? Doktor ne diyosa o yani bitti gitti. Laktoz alerjisi teşhisim yok ama kesin bende de var dün rus salatası yedim yediğimden beri ben kıvranıyorum 34 yaşındayım. Sütünüz hala varmış diyet yapıp bol bol emzirin ekstra sağım yapın artar. Mamayı da rapor ederler zaten.
Dediğiniz gibi pekmez bu kadar zararlı ise nasıl önerdi doktor gerçi 2 ölçü mamaya 1 çay kaşığı koy dedi çok mu bide cicibebe kısmı var yakınlarımız yani eşimin annesi ve benim annem de dahil cicibebe vermişler hatta öyle öyle büyütmüşler öyle dediler bende o yüzden veriyorumLaktoz alerjisi olan bebeğe cicibebe verilmez kısa vadede kilo aldırdı diyorsunuz ama uzun vadede zararlara yol açarsınız .
Sma mamaları bazı kodları piyasadan toplatılıyor son haberlere googleden bakabilirsiniz .
Yakınlarınızın sözlerini bırakın doktorla ilerleyin
pekmez ver diyen doktor da normal gelmedi 4 aylık bebek ıcın uygun değil . Ki doktoru değiştirirseniz normal bi doktor pekmez önermek yerine raporunuzu düzenler .pekmez bağırsak florasını bozar ağrıyı gazı artırır
normal yada laktozsuz mama, cicibebe ve pekmez çocuğun gazını sancısını artırır muhtemelen bebegınız bunlar yüzünden huzursuz . Şeker, pekmez çocuğu daha da zorlar .cicibebe çocuğun bagırsaklarını yormuş bile olabilir şimdiden
Mama acımsı geliyorsa alışma sürecinde Sütünüzle birlikte verin 30 cc süt 30 cc mama mesela .
Tekrar ediyorum çevreyi susturun doktor kesinlikle yasak dedi zararlıymış şuan diyin net bi şekilde kapatın konuyu . Çok biliolardıysa okuyup doktor olsalarmış nie müsade ediyorsunuz bu tarz insanlara . Sizde süt ürünlerini tamamen kesin süt yoğurt peynir tereyağ falan .
Cocuk gastroenteroloji yada deneyimli bi çocuk doktoruna görünün
Geriye ne yiyorsunuz yargılamak için değil gerçekten merak ediyorum süt yapacak ne ile besleniyorsunuzBenim de bebeğimin besin alerjisi var ben diyet yapıyorum süt ve süt ürünleri,yumurta,et, kuruyemiş. Süt ve süt ürünleri tüketmeyin bebeğiniz rahatlar. Alerji olan bebekler biraz huzursuz olur gazı olur. Yediklerinize dikkat edin. Cici ebenin içinde süt ve yumurta var zaten tüketmeyin.
Her doktor gerçekten doğru mu yönlendiriyor sanıyorsunuz . Siz bebekken alerjiniz varmıydı yada eşinizin çok cahilce bi kıyaslama bu yapmayın . Eğer örnek verecek olursam o zaman eskiden böyle zırt pırt die çook örnek çıkarırımDediğiniz gibi pekmez bu kadar zararlı ise nasıl önerdi doktor gerçi 2 ölçü mamaya 1 çay kaşığı koy dedi çok mu bide cicibebe kısmı var yakınlarımız yani eşimin annesi ve benim annem de dahil cicibebe vermişler hatta öyle öyle büyütmüşler öyle dediler bende o yüzden veriyorum
Kereviz soğan siyah üzüm yiyin süt dolar göğsünüzGeriye ne yiyorsunuz yargılamak için değil gerçekten merak ediyorum süt yapacak ne ile besleniyorsunuz
Doğru söylüyorsunuz ben daha önce çocuk büyütmedim 23 yaşında bi kadınım gerçelten cahilim bu konuda kabuş ediyorum ne yapacağımı şaşırdımHer doktor gerçekten doğru mu yönlendiriyor sanıyorsunuz . Siz bebekken alerjiniz varmıydı yada eşinizin çok cahilce bi kıyaslama bu yapmayın . Eğer örnek verecek olursam o zaman eskiden böyle zırt pırt die çook örnek çıkarırım
Soğan çiğ miKereviz soğan siyah üzüm yiyin süt dolar göğsünüz
Tabi sumaklayın yemeklerin yanında yiyin . Güzel süt indirir .Soğan çiğ mi
Estafırullah dinlemeyin herkesi o bebek sizin . Elinizde dünyaya açılan bi teknoloji var girin araştırın Laktoz alerjisi olan bebeğe cicibebe yada pekmez verilir mi pekmezin bagırsaklarına etkisi ne olur dieDoğru söylüyorsunuz ben daha önce çocuk büyütmedim 23 yaşında bi kadınım gerçelten cahilim bu konuda kabuş ediyorum ne yapacağımı şaşırdım
Soğanı dediğiniz gibi çiğ tükettim o sırada bebeğim göğsümü emmek istemedi sütüm soğan kokuyordu hatta inanın oğlumun ağzı bile soğan kokuyorduTabi sumaklayın yemeklerin yanında yiyin . Güzel süt indirir .
Kerevizi rendeleyip yoğurtla yiyin göğsünüzde sızıyı hissedersiniz siyah üzümde öyle günde 2 litre su için . Lütfen eski kafalara uyup bebeğe sancı çektirmeyin
O zaman soğanı doğrayın tavada karamelize edin yani soğanı yemeyin hurma yulaf süt yapan şeyleri araştırın . Bi de Bestlak damla var benım 2 gun sütüm inmedi o damlayı kullandım indirdiSoğanı dediğiniz gibi çiğ tükettim o sırada bebeğim göğsümü emmek istemedi sütüm soğan kokuyordu hatta inanın oğlumun ağzı bile soğan kokuyordu
Bir de öyle deneyeyim çok teşekkür ederimO zaman soğanı doğrayın tavada karamelize edin
Geriye ne yiyorsunuz yargılamak için değil gerçekten merak ediyorum süt yapacak ne ile besleniyorsunuz