Bebeğimden 2 gün ayrıl kalmak

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
selam kızlar benim bi sorum olucak benım onumuzdeki günlerde 2 günlük hatta 2 bucuk günlük şehir dışı görevim var bebeğim 1 yaşında resmen daha şimdiden içime oturdu bu ayrılık. bebeğime annem bakıyor şuanda ben yokken annem bizde kalıcak eşimde olucak bebeğim benim yokluğumu ararmı üzülürmü onahaksızlıkmı ediyorum ama mecburi bir görev bu :( bu arada anneme çok düşkün ok onuda sorun yok ama ben annesiyim sonuçta etkilenirmi sizce

Emmiyor hayır yok malesef

Emmiyorsa sıkıntı çok olmaz

Ben iş için seminere gidince eşimi de götürüp Bebek baktırmıştım da benimki emiyordu ve 9 aylıktı

Onun dışında da sabah 5 te gidip akşam 9 da gelip ertesi gün tekrar aynı şekilde gittiğim oldu kalmak yerine

Anneniz ve bebeğinizin de gelme durumu varsa gelsinler.Seni özler ama çok aşırı etkilenmez.Unutur annesi sen geri gelince.
yok canım 10 saat uzakta bir ile gidicem ilk kez gdicem ve iş arkadaşlarımla işyeri aracıyla gdicez onalrı götüremem malesef :( yani iç dünyasında ne yaşar çok düşünüyorum. bayan olma çok zor ben gıtsem bile aklım evde kalıcak :(

Cocuklar yokluklara cok hizli alisiyorlar. Benim oglum 1.5 olacak biraktigimda giderken agliyor. Kapi disinda dinliyorum hemen susmus. Durumlara cok hizli uyum sagliyorlar. Sadece belli basli rituelleri varsa onda takilabilir oda anneniz yaninda oldugu icin olmayabilir bile. Cocugun yaninda guven duydugu birisi var endise etmeyin

bir şey olmaz ama iş yerinizle konuşabilirsiniz bu tarz durumlar için. ben 3 yıldır yurtdışı şehirdışı görev almıyorum çocuğum küçük diyorum anlayışla karşılamak onlara kalmış.

selam kızlar benim bi sorum olucak benım onumuzdeki günlerde 2 günlük hatta 2 bucuk günlük şehir dışı görevim var bebeğim 1 yaşında resmen daha şimdiden içime oturdu bu ayrılık. bebeğime annem bakıyor şuanda ben yokken annem bizde kalıcak eşimde olucak bebeğim benim yokluğumu ararmı üzülürmü onahaksızlıkmı ediyorum ama mecburi bir görev bu :KK43: bu arada anneme çok düşkün ok onuda sorun yok ama ben annesiyim sonuçta etkilenirmi sizce
bısey olmaz benım kızım su an anneannesı ve dedesı ıle tatılde 14 aylık su an .. bende gıdecegım yanlarına ama bırkaç gun sonra..

selam kızlar benim bi sorum olucak benım onumuzdeki günlerde 2 günlük hatta 2 bucuk günlük şehir dışı görevim var bebeğim 1 yaşında resmen daha şimdiden içime oturdu bu ayrılık. bebeğime annem bakıyor şuanda ben yokken annem bizde kalıcak eşimde olucak bebeğim benim yokluğumu ararmı üzülürmü onahaksızlıkmı ediyorum ama mecburi bir görev bu :KK43: bu arada anneme çok düşkün ok onuda sorun yok ama ben annesiyim sonuçta etkilenirmi sizce
Bu yaziyi okuyunca yegenim aklima geldi onunda bebegi var. Ve ilk defa bebeginden ayrildi 2.5 gunlugune gorev icabi dun sehir disina gitti :)))

Benim hep şehir dışı görevim oluyor ayda bir iki kere. Kalacağım oteli 2 kişilik ayarlıyorum annemi ve bebeğimi alıyorum öyle gidiyorum.

Cocuklar yokluklara cok hizli alisiyorlar. Benim oglum 1.5 olacak biraktigimda giderken agliyor. Kapi disinda dinliyorum hemen susmus. Durumlara cok hizli uyum sagliyorlar. Sadece belli basli rituelleri varsa onda takilabilir oda anneniz yaninda oldugu icin olmayabilir bile. Cocugun yaninda guven duydugu birisi var endise etmeyin
yani şöyle söyleyeyim ben işten eve gidince ağlıyor annemin gitmesini istemiyor. annemle ikimizde evdeyken annemi tercih ediyor bu yönden içim çok çok rahat çünkü annem gerçekten bıkmadan usanmadan onunla oynuyor. ama işte anne yüreği kendimi teselli edemiyorum

Bu kadar bagimli olmayin her ikiniz icin de sagliksiz. Ben 3 aylikken kalktim 5 gunluk seyahate ciktim. Ardindan annem bakiyor annem 4 gunluk bir yere gitti bebegi de gotrdu mecbur. Simdi 7 aylik. Yine gidicem 4 gunluk.

Ne oluyor? Hic bir sey

Elbette arayacaktır sizi. İlk ayrılığınız. Ama böyle küçük ayrılıkların yaşanması da gerekli. İlerde ondan ayrılmak zorunda kaldığınızda, aşırı tepkilerin oluşmaması için zaman zaman çocuğu güvendiğiniz birilerine emanet etmelisiniz. En basiti okula başladığında çok travmatik tepki vermez. Annesinden hiç ayrılmamış çocuklar okula başladıklarında çok zorluk çekiyorlar. Annede perişan oluyor çocukta. Çocukları kendimize bağımlı büyütmesek daha özgüvenli olurlar.

Back
X