Bebeğimden 2 gün ayrıl kalmak

selam kızlar benim bi sorum olucak benım onumuzdeki günlerde 2 günlük hatta 2 bucuk günlük şehir dışı görevim var bebeğim 1 yaşında resmen daha şimdiden içime oturdu bu ayrılık. bebeğime annem bakıyor şuanda ben yokken annem bizde kalıcak eşimde olucak bebeğim benim yokluğumu ararmı üzülürmü onahaksızlıkmı ediyorum ama mecburi bir görev bu :KK43: bu arada anneme çok düşkün ok onuda sorun yok ama ben annesiyim sonuçta etkilenirmi sizce
Canım hiiiiç bir şey olmaz sen merak etme... anneannesi var babası var sırtı yere gelmez onun ;) sen canını sıkma asıl sen özleyeceksin :)

Elbette arayacaktır sizi. İlk ayrılığınız. Ama böyle küçük ayrılıkların yaşanması da gerekli. İlerde ondan ayrılmak zorunda kaldığınızda, aşırı tepkilerin oluşmaması için zaman zaman çocuğu güvendiğiniz birilerine emanet etmelisiniz. En basiti okula başladığında çok travmatik tepki vermez. Annesinden hiç ayrılmamış çocuklar okula başladıklarında çok zorluk çekiyorlar. Annede perişan oluyor çocukta. Çocukları kendimize bağımlı büyütmesek daha özgüvenli olurlar.
doğru diyosun canım fazla duygusal bakıyorum sanırım :)

Canım hiiiiç bir şey olmaz sen merak etme... anneannesi var babası var sırtı yere gelmez onun :KK66: sen canını sıkma asıl sen özleyeceksin :)
doğru diyosun canım asıl ben özlyeceğim :) tosun paşa zaten özgür ruhlu bi çocuk hiç kendini elletmez :) duygusal olmayacak l sanırım çok hareketli :)

bir haftalık göreve gittim yaşındaki bebeğimi bırakıp zira daha evvel çocuğumu götürdüğümde (8 aylıktı) ciddi bir rahatsızlık geçirdi otelde mikrop kaptı,çocuğumu tehlikeye atmaktansa o göreve tek başıma gittim.
eve dönünce bir kaç saat trip attı beni gördükçe ağladı sonra normale döndü.

Bu kadar bagimli olmayin her ikiniz icin de sagliksiz. Ben 3 aylikken kalktim 5 gunluk seyahate ciktim. Ardindan annem bakiyor annem 4 gunluk bir yere gitti bebegi de gotrdu mecbur. Simdi 7 aylik. Yine gidicem 4 gunluk.

Ne oluyor? Hic bir sey
Mecburiyet ayrı ama 3 aylık cocuğumu 5 gün bırakıp gidemezdim sanırım.. Anne evlat bağının daha o kadar küçükken bu kadar çok olmasını sağlıksız bulmuyorum şahsen.

Mecburiyet ayrı ama 3 aylık cocuğumu 5 gün bırakıp gidemezdim sanırım.. Anne evlat bağının daha o kadar küçükken bu kadar çok olmasını sağlıksız bulmuyorum şahsen.

Peki madem sizin basiniza gelirse istifa eder cocugu bezsiz mamasiz birakirsiniz.

Bir sıkıntı olmaz ben 9 aylıkken 3 gün ayrılmıştım, emzirdiğim için bana zor oldu, otelde süt sağmak zorunda kaldım, ama oğlum için sorun olmadı

1 yaşında 1 gün ayrı kalabilir deniliyor ... 1 günde bonus olsun yapacak bisey yok...gelince gönlünü alırsınız:)

Oğlumu doğduğundan beri ne zaman bıraksam birkaç saatliğine, küser.
O gün suratıma bakmaz, konuşmaz, beni iter ama ertesi sabah normale döneriz.
En fazla bunu yaşarsınız, kısa bir küslük.

Öncelikle Allah bagislasin bebisini.benimde kardesim gecenlerde rahatsizlandi iki gun hastahaneye girdi onunda 1 yasinda oglu iki gün bende kaldi beyfendi misafir oldugu icin baya bir hop hoplandi hic farkina bile varmadan annesi geldi eminim ki annenizde aynisini yapacaktir ve ufaklik farkina varmadan Allah kavusturacaktir insallah iciniz rahat olsun.:)

Bu kadar bagimli olmayin her ikiniz icin de sagliksiz. Ben 3 aylikken kalktim 5 gunluk seyahate ciktim. Ardindan annem bakiyor annem 4 gunluk bir yere gitti bebegi de gotrdu mecbur. Simdi 7 aylik. Yine gidicem 4 gunluk.

Ne oluyor? Hic bir sey
Şu an birşey olup olmadığını bilmiyorsunuzki.
Onun ne düşündüğünü ne hissettiğini anlayamayız zaten şimdi.
Bunun bağımlılıkla ilgisi yok
Çocuklar belli yaşa gelmeden annelerinden ayrı kalmamaları gerek.

Benim ablam altı aylık bebeğini bırakıyordu bize hemde 1 hafta 10 gün kadar.
2 gün bişey olmayabilir ama uzun süreli olunca yeğenim etkileniyordu.

Şu an birşey olup olmadığını bilmiyorsunuzki.
Onun ne düşündüğünü ne hissettiğini anlayamayız zaten şimdi.
Bunun bağımlılıkla ilgisi yok
Çocuklar belli yaşa gelmeden annelerinden ayrı kalmamaları gerek.

Psikologlarin hic boyle dusunmedigini biliyor muydunuz?
Cocuk icin de danissaniz anne icin de danissaniz asla bu sekilde yapisik yasami savunmuyorlar.
Sonra kk da "annelik bu muydu" "ben eski ben degilim" "bunaldim" konulari basliyor. Cocuk buyuyor "okula alisamadi" "agliyor" "arkadas edinmiyor" konulari...

Cocuk icin de danissaniz anne icin de danissaniz asla bu sekilde yapisik yasami savunmuyorlar.
Sonra kk da "annelik bu muydu" "ben eski ben degilim" "bunaldim" konulari basliyor. Cocuk buyuyor "okula alisamadi" "agliyor" "arkadas edinmiyor" konulari...
Ben anne ve bebek yapışık olsun demedim.
Gece ayrı kalmak için çocuğun belli bir yaşta olması gerekir.
Ben de çalışan bir anneyim.
3 aylık bebeğin anneden ayrı kalmaması gerek.
Ne oldu? Hiçbirşey yazmışınız bilemessiniz demek istediğim bu.

emmiyormuş hiç etkilenmez. hem double anne var yanında ;) rahat rahat git gel sen.

adem güneşe göre 4 yaşına gelene kadar anne tek başına bakkala bile gitmemeli. wc de bile birlikte olacaksın mümkünse.çok çok garibansan ölmek üzere falansan çalışacam diye ısrar ediosan anneanne-babanneye bırakabilirsin. kreşe veriyosan tüh vah o bebeye bir daha iflah olmaz.
hele bir eleştir topa tutuyorlar. adamın dediği anayasa sanki.tabi sonra annelerde psikoloji kalmaz.

Ben 2 sene boyunca cocugumdan hıc ayrılmadım gecelerı sımdı 25 aylık gecen hafta 24 saatlık nöbetlere basladım o kadar tedırgındım kı nasıl bırakıcam dıye ılk nöbet gecemde face tıme gırdum sonra alıstı sallamıyo bıle yollugumu

Back
X