Kızınımı dövüyosunnnnn!!!!!Selamlar herkeze. 6 inci ayin 29 unda dogum yaptm ve minik tatli bi kizim var 4 aylik fakat evde yalniz kalmaktan korkuylrum. Ilk cocugum annemlerin üst katinda oturuyorum annem evde olmadigi zaman ben bebegimle yalniz kalmaktan korkuyorumm. Hamileyken hersey güzeldii hayaller kurardm minik kizim nasil olacak diye dogum yaptiktan sonra hersey bambaska oldu. Bi yanim hep eksik gibi geliyo. Kizima iyi bakamiiomusum gibi geceleri uykusuz kaliorm bazen uyancak diye aklim cikiyo. Ve en kötüsüde bi kac gündür kizim aglarsa veya kenfi kendine bagirip cagirinca kontrolümü kaybedip kizimi dövüyorum agladigi zaman agliorum ve onu sakinlestirmeye calisiorm bilmiorm bana ne oluoo ama gözyaslarina bogulup rabbime dua ediormm depresyon mu desem stress mi hormonlar mi yoksa seytanin vesvesesimi anlamadimm ve ben bunu yazarken bile agliorm icim icimi kemiriyo hickimseye anlatamiorm cook ama cok sucluorm kendimii ara sira annemlere indiriorm kizimi orda kaliyo ama onu cok özlüorm sasirdim ne yapacagmii nolur yardimci olun bana
Acilen psikolojik yardım alın. Gerekirse yatili olsun.Bu hiç normal değil. Sağlıklı bir anne bunları yapmamalı. 4 aylık bir bebek en fazla ne yapabilir ki? 4 yaşındaki haliyle neler yaparsiniz o zaman. En sabir gerektiren yaşlarinda bile degilsiniz daha.Tedavi olun.Selamlar herkeze. 6 inci ayin 29 unda dogum yaptm ve minik tatli bi kizim var 4 aylik fakat evde yalniz kalmaktan korkuylrum. Ilk cocugum annemlerin üst katinda oturuyorum annem evde olmadigi zaman ben bebegimle yalniz kalmaktan korkuyorumm. Hamileyken hersey güzeldii hayaller kurardm minik kizim nasil olacak diye dogum yaptiktan sonra hersey bambaska oldu. Bi yanim hep eksik gibi geliyo. Kizima iyi bakamiiomusum gibi geceleri uykusuz kaliorm bazen uyancak diye aklim cikiyo. Ve en kötüsüde bi kac gündür kizim aglarsa veya kenfi kendine bagirip cagirinca kontrolümü kaybedip kizimi dövüyorum agladigi zaman agliorum ve onu sakinlestirmeye calisiorm bilmiorm bana ne oluoo ama gözyaslarina bogulup rabbime dua ediormm depresyon mu desem stress mi hormonlar mi yoksa seytanin vesvesesimi anlamadimm ve ben bunu yazarken bile agliorm icim icimi kemiriyo hickimseye anlatamiorm cook ama cok sucluorm kendimii ara sira annemlere indiriorm kizimi orda kaliyo ama onu cok özlüorm sasirdim ne yapacagmii nolur yardimci olun bana
Selamlar herkeze. 6 inci ayin 29 unda dogum yaptm ve minik tatli bi kizim var 4 aylik fakat evde yalniz kalmaktan korkuylrum. Ilk cocugum annemlerin üst katinda oturuyorum annem evde olmadigi zaman ben bebegimle yalniz kalmaktan korkuyorumm. Hamileyken hersey güzeldii hayaller kurardm minik kizim nasil olacak diye dogum yaptiktan sonra hersey bambaska oldu. Bi yanim hep eksik gibi geliyo. Kizima iyi bakamiiomusum gibi geceleri uykusuz kaliorm bazen uyancak diye aklim cikiyo. Ve en kötüsüde bi kac gündür kizim aglarsa veya kenfi kendine bagirip cagirinca kontrolümü kaybedip kizimi dövüyorum agladigi zaman agliorum ve onu sakinlestirmeye calisiorm bilmiorm bana ne oluoo ama gözyaslarina bogulup rabbime dua ediormm depresyon mu desem stress mi hormonlar mi yoksa seytanin vesvesesimi anlamadimm ve ben bunu yazarken bile agliorm icim icimi kemiriyo hickimseye anlatamiorm cook ama cok sucluorm kendimii ara sira annemlere indiriorm kizimi orda kaliyo ama onu cok özlüorm sasirdim ne yapacagmii nolur yardimci olun bana
Acilen yardım alın, 4 aylık sabiyi dövmek ne demek şu an tüylerim diken diken oldu!Lütfen ama lütfen durumu önce annenizle paylaşın size destek olsun ve acil bir şekilde psikiyatristle görüşün daha 4 aylık ya kaldı ki cocuklara şiddet ileride ciddi sıkıntılar doğurur.Selamlar herkeze. 6 inci ayin 29 unda dogum yaptm ve minik tatli bi kizim var 4 aylik fakat evde yalniz kalmaktan korkuylrum. Ilk cocugum annemlerin üst katinda oturuyorum annem evde olmadigi zaman ben bebegimle yalniz kalmaktan korkuyorumm. Hamileyken hersey güzeldii hayaller kurardm minik kizim nasil olacak diye dogum yaptiktan sonra hersey bambaska oldu. Bi yanim hep eksik gibi geliyo. Kizima iyi bakamiiomusum gibi geceleri uykusuz kaliorm bazen uyancak diye aklim cikiyo. Ve en kötüsüde bi kac gündür kizim aglarsa veya kenfi kendine bagirip cagirinca kontrolümü kaybedip kizimi dövüyorum agladigi zaman agliorum ve onu sakinlestirmeye calisiorm bilmiorm bana ne oluoo ama gözyaslarina bogulup rabbime dua ediormm depresyon mu desem stress mi hormonlar mi yoksa seytanin vesvesesimi anlamadimm ve ben bunu yazarken bile agliorm icim icimi kemiriyo hickimseye anlatamiorm cook ama cok sucluorm kendimii ara sira annemlere indiriorm kizimi orda kaliyo ama onu cok özlüorm sasirdim ne yapacagmii nolur yardimci olun bana
OlurBenim kızımda 1 hazitan da doğdu. evet bazen çok zorlayıcı olabiliyorlar. misal bugun hep üzerimdeydi. 3 saat memede uyudu. ve ben görüş alanından çıktığımda bağıra bağıra ağladı. bir ara o bağırırken ben de ona bağırmaya başladım aaa ooo diye onun sesini bastırmaya çalıştım. sonra düşündüm bu yaptığımı bile anlamıyor ki. daha çok küçükler hiç bir şeyden anlamıyorlar. ona vurman bağırman onun için hiçbirşey ifade etmiyor. çok bunalmışsın. yardım al. hem dra git hem bebeği annene bırak haftada 1 2 saat. biliyorum ayrı kalınca çok suçlu hissediyor insan. bugun 20 dakika onu ananeme bırakıp markete ittim kendimi aşırı kötü hissederek eve döndüm. mesajlaialım istersen
4 aylik bebegi nasil dovuyorsun mesela anlatsana. 4 ay yahu 4 ay. insaf biraz. ayaklanip yaramazlık yapinca ne yapacaksin?
Bilmiormm gercekten bilmiormm4 aylik bebegi nasil dovuyorsun mesela anlatsana. 4 ay yahu 4 ay. insaf biraz. ayaklanip yaramazlık yapinca ne yapacaksin?
Bak sana buradan yalvarıyorum nolur vurma o yavruya. daha cok minik anlamaz ki kizmandan bile. doktora git ilac kullan gerekirse ama elini kaldirma sakin.Bilmiormm gercekten bilmiormmne yapicamii hic bisey bilmiormm aglamaktan baskaa dua etmekten baskaa
Bilmiormm gercekten bilmiormmne yapicamii hic bisey bilmiormm aglamaktan baskaa dua etmekten baskaa
HayirBabası biliyor mu dövdüğünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?