bebegıme bakamamaktan korkuyorum

sana aramızda bebek var filmini tvsiye ederim.o kadar güzel anlatmış ki bu endişeleri.dünyayagelen büyür rahat ol.anneliğin tadını çıkar.

canım öncelikle Allah bağışlasın.Allah analı babalı büyütsün.hayırlı yazılar yazsın.gelelim konuna
neden bakamıyasın ki ? ilk baş insan korkuyor küçücük bişe ben buna bakamam diyor ama sen onun annesisin senden ona hiç bir zarar gelmez swn şimdi annelik iç güdüsü ile böyle düşünüyorsun.ya bakamazsam ya uyur kalırsam felan birde lohusalık böyle birşey.
Bakarsın bebeğine saati gelmeden yemegini hazırla soğut vaktini geçirme onlar zaten sürekkli uyur olmazsa telefonunu kur 3 saatte bir olması lazım.benim bebiş birde 7 aylık doğmuştu ayını tamamlayana kadar gözünü bile açmadı birde o kadar küçüktü ki ben eğer onu büyüttü isem sende büyütürsün.bende ilk baş altını almak için elime bez verildiğinde çok garip gelmişti.Ya ben giydirirken eli kolu kırılırsa diye.Çünkü o kadar küçüktü ki eminim sende şuanda öyle düşünüyorsun sen onun annesisin.bilmiyorum mama ile mi besleniyor ama ben mama veriyodum odaya su ısıtıcısını getirmiştim biberonu maması odadaydı yattığımız odada.

Selamlar herkeze. 6 inci ayin 29 unda dogum yaptm ve minik tatli bi kizim var 4 aylik fakat evde yalniz kalmaktan korkuylrum. Ilk cocugum annemlerin üst katinda oturuyorum annem evde olmadigi zaman ben bebegimle yalniz kalmaktan korkuyorumm. Hamileyken hersey güzeldii hayaller kurardm minik kizim nasil olacak diye dogum yaptiktan sonra hersey bambaska oldu. Bi yanim hep eksik gibi geliyo. Kizima iyi bakamiiomusum gibi geceleri uykusuz kaliorm bazen uyancak diye aklim cikiyo. Ve en kötüsüde bi kac gündür kizim aglarsa veya kenfi kendine bagirip cagirinca kontrolümü kaybedip kizimi dövüyorum agladigi zaman agliorum ve onu sakinlestirmeye calisiorm bilmiorm bana ne oluoo ama gözyaslarina bogulup rabbime dua ediormm depresyon mu desem stress mi hormonlar mi yoksa seytanin vesvesesimi anlamadimm ve ben bunu yazarken bile agliorm icim icimi kemiriyo hickimseye anlatamiorm cook ama cok sucluorm kendimii ara sira annemlere indiriorm kizimi orda kaliyo ama onu cok özlüorm sasirdim ne yapacagmii nolur yardimci olun bana

Kızınımı dövüyosunnnnn!!!!!
Acilen doktora görün,ve annen sizde kalsın akli dengen düzelene kadar !!!!!!!
4 aylık bebek dövülürmü,onun sucu günahı ne,elimde deil diceksin ama elinde olmalı!!!!kendine zarar ver madem illa şiddet eğilimin artıyosa...delirdim şuan...

Aynı yollardan geçtik. Bir anne bunları düşünür.Annelikte o zaman başlar:)Sağlıkla büyütün.Panik olmayın bol bol okuyun.Bebek bakımı ve sağlığıyla ilgili kitaplar basucunuzda olsun.Cabucak buyuyuveriyorlar zaten doyulmuyor.

40 yaşındayım ben canım ve bebeğimi o kadar bekledimki..sadece annem kaldı 2hafta o kadar.ve devamlı ağlayan tuvalete dahi gondermeyen bir bebek oğlum.Allah sabrını veriyor canım.gaz sorunumuz bitti cok şükür(4ağustos dogumlu oglum).gülmeye agulara başladı.halâ ağliyor ilgilenilmeyince gündüzleri hala ağlıyor ama her anının tadını çıkarmaya bakıyorum.onu doya doya kucaklıyorum öpüyorum kokluyorum.bu günler geri gelmeyecek.inan ne kadar şükürler etsek az.aylarca hatta yıllarca bebek icin maddi manevi yıkım yaşayanları düşün.

Acilen psikolojik yardım alın. Gerekirse yatili olsun.Bu hiç normal değil. Sağlıklı bir anne bunları yapmamalı. 4 aylık bir bebek en fazla ne yapabilir ki? 4 yaşındaki haliyle neler yaparsiniz o zaman. En sabir gerektiren yaşlarinda bile degilsiniz daha.Tedavi olun.

Korkmayın bu ise yaramaz dünyada en çok anne olmayı seveceksiniz :)

4 aylik bebeginimi dövüyorsun!!!! Nasil doversin daha minicik Allah korusun ya bisey olsa haberler kac kere cikti bu tur seyler bebegin hayatini kaybettigi durumlar. Hepmiz korkuyoruz annr olmaktan dovmekte ne demek!!!! Ustelik 40 yasina kadar bekleyen bi anneymissiniz

Benim kızımda 1 hazitan da doğdu. evet bazen çok zorlayıcı olabiliyorlar. misal bugun hep üzerimdeydi. 3 saat memede uyudu. ve ben görüş alanından çıktığımda bağıra bağıra ağladı. bir ara o bağırırken ben de ona bağırmaya başladım aaa ooo diye onun sesini bastırmaya çalıştım. sonra düşündüm bu yaptığımı bile anlamıyor ki. daha çok küçükler hiç bir şeyden anlamıyorlar. ona vurman bağırman onun için hiçbirşey ifade etmiyor. çok bunalmışsın. yardım al. hem dra git hem bebeği annene bırak haftada 1 2 saat. biliyorum ayrı kalınca çok suçlu hissediyor insan. bugun 20 dakika onu ananeme bırakıp markete ittim kendimi aşırı kötü hissederek eve döndüm. mesajlaialım istersen

Unutma ki butun kadinlar annedir! sende bir annesin hatta gercek annesin bir yavrum var. Ve kendonden emin ol. ona bakacak hatta en iyi bakacakta sensin. Senin annende bilmiyordu bebek bakmayi ama seni buyutup tabiri caizse adam etti anne etti... hic birimiz bilmiyorduk ve bilmiyoruz. Benim cocugum yok ancak cok bebek baktim. Cok kolay bakmasi. besle kirli bezini degistir pış pışla ve en onemlisi koynuna al anne olmadigim icin bilgim bu. Arkadaslar simdi beni topa tutucak farkindayim beslemek bez degistirmekle bitmiyor falan dicek eminim. Cocugum yok baktigim cocuklarda gordugum kadariyla bunu ogrendim simdiden size cevaibimi vereyim.
SEN ANNESIN SEN KADINSIN CENNET SENIN AYAKLARIN ALTINDA KENDINI ASLA KUCUMSEME KUCUK GORME ASLA BUNALIMA GIRME HERKESTEN IYI SEN BAKICAKSIN O BEBEGE
Sevgilerimle

Acilen yardım alın, 4 aylık sabiyi dövmek ne demek şu an tüylerim diken diken oldu!Lütfen ama lütfen durumu önce annenizle paylaşın size destek olsun ve acil bir şekilde psikiyatristle görüşün daha 4 aylık ya kaldı ki cocuklara şiddet ileride ciddi sıkıntılar doğurur.

Olur

4 aylik bebegi nasil dovuyorsun mesela anlatsana. 4 ay yahu 4 ay. insaf biraz. ayaklanip yaramazlık yapinca ne yapacaksin?
Bilmiormm gercekten bilmiormm ne yapicamii hic bisey bilmiormm aglamaktan baskaa dua etmekten baskaa

Bilmiormm gercekten bilmiormm ne yapicamii hic bisey bilmiormm aglamaktan baskaa dua etmekten baskaa
Bak sana buradan yalvarıyorum nolur vurma o yavruya. daha cok minik anlamaz ki kizmandan bile. doktora git ilac kullan gerekirse ama elini kaldirma sakin.

Yavrun o senin ya yavrun. simdiden bu kadar tahammülsüz olma. ilerde seni dayakci anne olarak hatirlayip nefret etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…