Güçlü ol kendini motive et ve hemen doktora git unutma senin gibi çoğu anne ayni şeyleri yaşıyor geçecek önemli olan gelip gecsin delip geçmesinAynen öyleesagolun destekleriniz icin sizlerle paylasmak istedim ama anlasilan bazi insanlar anlamiyo beni. Benim kendi kizim ben nasil isteyerek canini acitabilrim onun ki... minicik öz kizim yaa öz. Ha baskasinin cocugu bile olsa ben karincaya kiyamazken onlara nasil kiyayim
Güçlü ol kendini motive et ve hemen doktora git unutma senin gibi çoğu anne ayni şeyleri yaşıyor geçecek önemli olan gelip gecsin delip geçmesinAynen öyleesagolun destekleriniz icin sizlerle paylasmak istedim ama anlasilan bazi insanlar anlamiyo beni. Benim kendi kizim ben nasil isteyerek canini acitabilrim onun ki... minicik öz kizim yaa öz. Ha baskasinin cocugu bile olsa ben karincaya kiyamazken onlara nasil kiyayim
Konu sahibine yazmistim bn 3 hafta oldu dogum ypali demis yaKizim 4 aylikk. Amin sagol seninde hayirli olsn
Demekki sen utandigina gore kizina zarar vermissin yakin zamanda.boyle annelerden devlet bebegi aliyor biliyorsun degilmi.17 aylik kizimin yaptigi yaramazliklari gorsen..benim derdim de cok..ic dunyam karisik..ama bebegim benim en degerlim.babasi hafif aaa dese ben aliniyorum kizima zarar vereni dogduguna pisman ederim diyorum.ilerde yaramazlik yapinca sen naparsin kimbilir.annene durumu anlat..bak kizim emiyor simdi en guvendigi kucak annesinin kucagi bakisiyoruz.ne hakkin var onu korkutmaya.bu yaptiklarinla onun gelecegi ni hayatini mahvedeceksin..esine annene durumu anlat yardim iste doktora git..hala bunlari yapmiyorsan pismanim deme inanmam.cok uzuldum mahvettin beni..yazik yaa mis gibi kokan sut kokulu melegin annesinden siddet gormesi..yardim al..lutfen..Whatsappte grup yapabilirmiyiz en azindan bana ne yapabilicegmi söyleseniz bi yol göstersenizben yolumu kaybettim kendimi kaybediormm ben nasil bi insanim icim icimi kemiriyormm. Suan kizim yanimda ve utanctan kizimla bile ilgilenemiorm cok korkuorm
Tabiki yardim alicam..Demekki sen utandigina gore kizina zarar vermissin yakin zamanda.boyle annelerden devlet bebegi aliyor biliyorsun degilmi.17 aylik kizimin yaptigi yaramazliklari gorsen..benim derdim de cok..ic dunyam karisik..ama bebegim benim en degerlim.babasi hafif aaa dese ben aliniyorum kizima zarar vereni dogduguna pisman ederim diyorum.ilerde yaramazlik yapinca sen naparsin kimbilir.annene durumu anlat..bak kizim emiyor simdi en guvendigi kucak annesinin kucagi bakisiyoruz.ne hakkin var onu korkutmaya.bu yaptiklarinla onun gelecegi ni hayatini mahvedeceksin..esine annene durumu anlat yardim iste doktora git..hala bunlari yapmiyorsan pismanim deme inanmam.cok uzuldum mahvettin beni..yazik yaa mis gibi kokan sut kokulu melegin annesinden siddet gormesi..yardim al..lutfen..
TmmGüçlü ol kendini motive et ve hemen doktora git unutma senin gibi çoğu anne ayni şeyleri yaşıyor geçecek önemli olan gelip gecsin delip geçmesin
Canim emziriyorsan sutu kes doktora git.buraya yazdığına ve yardim istediğine göre sende çok üzgünüm Istemeden yapıyorsun seni cok iyi anlıyorum coooook kötü bir lohusalik yaşadım aklımı kacieacagimi sandım.4 tane doktor gezdim 1.5sene sürdübebegim kolikti kimsem yoktu ac susuz uykusuz banyo yapmadan sürekli kucagim da ağlayan bebekle kafayı yiyordum.sonuçta sen iyi olacaksın bebeginde iyi olacak.eleştirenler size kızıyorum kadın isteyerek yapmıyor a kizacaginiza destek olun kadın isteyerek mi yapıyor zaten yeterince vicdan azabı çekiyor yoksa bunu saklardevam ederdi biraz destek olun diye yazdı ayı ayiplayin diye degil
Kusura bakmayin konu cocuk istismari olunca, hele de bu 4 aylik bir bebek olunca humanizm kasamayacagim, istediginiz kadar kizabilirsiniz.
4 aylik bir bebek o henuz kemikleri gelismemis, bingildagi kapanmamis, aldigi darbelerle belki simdiden kalici bir hasara ugradi bile.
Su anda annesine degil bebege empati kurabiliyorum sadece, kendisinden yaklasik 10 kat buyuk birinin en hafif darbesinin bile onun icin ne kadar agir olacagini dusunuyorum, caninin nasil acidigini, nasil korktugunu, o dunyada en guvendigi, kokusunu duyunca rahatladigi annesinin ona nasil kiyabildigini, nasil aci cektigini dusunuyorum ve insallah biri o masum yavruyu kurtarir diyebiliyorum sadece.
Ya aynen öyle size katılıyorum.Benim de 21 aylık oğlum var inanılmaz hareketli ve hep birlikteyiz nasıl kıyabilirim ben oğluma düşüncesi bile korkutuyor üzüyor beni.Ben empati yapamıyorum maalesef çok hassas bir konu bu.Annenle konuş diyoruz yardım al diyoruz , konu buradan bizim yazılarımızla çözülemez diyoruz ne yapabiliriz ki başka?O küçücük muhtaç bebenin ne suçu günahı var?4 aylıkmış bir de off
Yeter artik. Ben buraya bana yardimci olun diye üye oldumm. Anlamiosnz beni. Yeter gercekten evet hakkim yok bebegimi dövmeye bebegin üzerinde olusan etkilerinde farkindayim ama benimde üzerime gelmeyin. Cok sey yasadim ve yasadiklarimin geri dönüsü yok evet bu bebegime zarar vericem anlamina gelmez ama tedavi icin uzman doktorlara bakinip biran önce sirtimdaki yükten kurtulmaya calisicam emin olun ki bebegime yeterince anne sevgisi gösteriorm aksamlari koynumda yatirip geceleri uyanip karnini doyurup altini degistirip ona ninniler söyleyip uyutuorm anne görevimi yapiorm ama bu icimdekini size söylemekle hata etmisim... kbakmyinAma anlayin diyenleri anlayamiyorum kesinlikle.
Şimdi gitsem rasgele birinin bebegine iki tokat atip ama psikolojim bozuktu affedin cok pismanim desem, ay yazik psikolojisi bozukmus vah vah diyen cikmaz, ama bir anne psikolojim bozuk bebegimi dovuyorum diyince ama yazik psikolojisi bozuk... dogurmus olmak mi dovme hakki veriyor kadinlara? ben dogurdum benim psikolojim, doverim de soverim de oyle mi?
Himmet in de psikolojisi bozukmus ondan irmak i oldurmus diyip affedelim mi onu da? hicbir sey bahane degil daha kendini savunamayacak minicik bir bedene zarar vermek icin. gelip buraya yazacak kadar akli fonksiyonlari yerinde olan bir insan daha bingildagi kapanmamis mis kokulu bir bebegin vucuduna aldigi darbelerle sakat kalabilecegini veya olebilecegini bilir. bile bile yapiyorsa da acimam o insana, bebegine aciyorum sadece.
Acikca yer zaman bildirerek yaziyorum, yil 2003/4 olmali bahcelievler cocuk esirgeme kurumunda umut adinda bir bebek vardi, ebeveynlerinden yedigi dayak sonucu gorme yetisini ve akli dengesini kaybetmisti, ancak o noktaya gelince alinmis ailenin elinden... kesin o hale gelene kadar onun da konusu komsusu dovuyor ama pisman, vuruyor ama psikolojisi bozuk demistir.
Yeter artik. Ben buraya bana yardimci olun diye üye oldumm. Anlamiosnz beni. Yeter gercekten evet hakkim yok bebegimi dövmeye bebegin üzerinde olusan etkilerinde farkindayim ama benimde üzerime gelmeyin. Cok sey yasadim ve yasadiklarimin geri dönüsü yok evet bu bebegime zarar vericem anlamina gelmez ama tedavi icin uzman doktorlara bakinip biran önce sirtimdaki yükten kurtulmaya calisicam emin olun ki bebegime yeterince anne sevgisi gösteriorm aksamlari koynumda yatirip geceleri uyanip karnini doyurup altini degistirip ona ninniler söyleyip uyutuorm anne görevimi yapiorm ama bu icimdekini size söylemekle hata etmisim... kbakmyin
OkBunu bize degil yakinlariniza soylemeniz lazimdi, madem bebege zarar veriyorsunuz ve buna engel olamiyorsunuz bebekle yalniz kalmayin, tedaviniz belki aylarca surecek, bu surecte neler yasayacak o bebek dusunmek bile istemiyorum.
Bak ne güzel söylüyorsunuz çünkü sizin psikolojiniz yerinde ruhen saglikli annelersiniz.karşınızda sapık anne yok yada gizlice yapip zevk alan sadist yok depresyona girmis çok psikolojisi çok bozulmuş ve bebeğine zarar veren bunun icin mutsuz olan utanan ve yardim dileyen anne var hatta watsap varmi orada konusalim bana destek olun yardiminiza ihtiyacım var diyor herhalde zevk asla gizliden yapar utanmaz .bu konuda ona yardim etmek yanlışını düzeltmesi için incitmek aayiplamak mi lazım doktora gitmesine teşvik etmek duzelmesine destek olmak mi lazım.sen kotusun ne biçim annesin demek oonun bu suçu gizli yapmasına ve daha kötü sonuçlara neden olur destek olalım tatlı dille yonlendirelim doktora yol gösterelim lutfenYa aynen öyle size katılıyorum.Benim de 21 aylık oğlum var inanılmaz hareketli ve hep birlikteyiz nasıl kıyabilirim ben oğluma düşüncesi bile korkutuyor üzüyor beni.Ben empati yapamıyorum maalesef çok hassas bir konu bu.Annenle konuş diyoruz yardım al diyoruz , konu buradan bizim yazılarımızla çözülemez diyoruz ne yapabiliriz ki başka?O küçücük muhtaç bebenin ne suçu günahı var?4 aylıkmış bir de off
Allah razi olsn sizdenBak ne güzel söylüyorsunuz çünkü sizin psikolojiniz yerinde ruhen saglikli annelersiniz.karşınızda sapık anne yok yada gizlice yapip zevk alan sadist yok depresyona girmis çok psikolojisi çok bozulmuş ve bebeğine zarar veren bunun icin mutsuz olan utanan ve yardim dileyen anne var hatta watsap varmi orada konusalim bana destek olun yardiminiza ihtiyacım var diyor herhalde zevk asla gizliden yapar utanmaz .bu konuda ona yardim etmek yanlışını düzeltmesi için incitmek aayiplamak mi lazım doktora gitmesine teşvik etmek duzelmesine destek olmak mi lazım.sen kotusun ne biçim annesin demek oonun bu suçu gizli yapmasına ve daha kötü sonuçlara neden olur destek olalım tatlı dille yonlendirelim doktora yol gösterelim lutfen
Siz bunun çözümünü biliyorsunuz,o masuma su dünyanın ilk tokat ini yerleştirirken sizin psikolojik durumunuzu düşünmek benim en son yapacağım şey,sizin gibilerden nefret ediyorum kibleyin beni ama nefret ediyorum çünkü psikolojinizin arkasına sığınıp çocukların hayatının içine ssıç....yorsunuz....şiddet uyguladığınız için elinizden alsınlar o masumu....Yeter artik. Ben buraya bana yardimci olun diye üye oldumm. Anlamiosnz beni. Yeter gercekten evet hakkim yok bebegimi dövmeye bebegin üzerinde olusan etkilerinde farkindayim ama benimde üzerime gelmeyin. Cok sey yasadim ve yasadiklarimin geri dönüsü yok evet bu bebegime zarar vericem anlamina gelmez ama tedavi icin uzman doktorlara bakinip biran önce sirtimdaki yükten kurtulmaya calisicam emin olun ki bebegime yeterince anne sevgisi gösteriorm aksamlari koynumda yatirip geceleri uyanip karnini doyurup altini degistirip ona ninniler söyleyip uyutuorm anne görevimi yapiorm ama bu icimdekini size söylemekle hata etmisim... kbakmyin
Öncelikle canim lutfen bir yakınını yanına cagir evde yanlız kalma psikolojik destek için sevdiğin guvendigin insanlar yanında olsun hhemen en iyi hekimi bul tedavi ni ol dediğim gibi çoğu anne yyaşıyor bunu senin ki cok ağır olmuş demekki .benim ki daha h afifti sadece çok agliyordum mutsuzdum uykusuzdum bebegime çok iyi bakıyordum ve seviyordum doktorlar ilac vermediler gecer emziriyorsun diye sonra sutum kesilince gidip surup kullandım oda benim zorumla yazmak istemedi doktor hatta surupu emziriken bile kullanirsin dedi yani oyle hafifti ama gördüğüm kadarıyla senin durumun baya ağır zarar veriyorsun ve bu tehlikeli bişey lutfen hemen doktora git gerekirse bebeğine başkası baksın.bu saklanacak bişey değil bebegin çok küçük ona zarar verebilirsin Allah göstermesinAllah razi olsn sizdenyardim edin lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?