bebegıme bakamamaktan korkuyorum

Kizim dan ayri kalamiormm cok özlüormm ben onu biyere gittigimde anneme birakiorm ama aklim kizimda kalioo napio mamasini ictimi uyuyomu diyee. Minigimi cok seviorm dedgm gibi dünden beri ztn daha sık ilgileniorm kizimla oynuorm dövmüormm dünden beri artik yeter diorm kendi kendimee o daha kücük o senin kizin diormm rabbimin emaneti diorm sen annesin diorm cocuk bunlari haketmedi diorm öyle gecistiriorm aklima geldikce ysptiklarim agliormm

Tabiki seviyorsun ama su anda nasıl insanın bboğazı ağrır hastalanir ve hastalik bulassin istemez sevdiklerine ssenin de ruhun hastalanmış bebeğine bulaşıyor zarar veriyorsun bunu engeleyemiyorsun ki zaten bundan sonra diye bişey yok ilk dayak zaten çok büyük bir sorunun olduğunu gösterir sağlıklı bir insan 4 aylik bebegi dovmez dediğim gibi anne le paylaş bak ne güzel yanindaymis destek olsun yarına bi daha ya bırakma zaten ilki hataydı tekrar eder senin durumun geçici ama Allah göstermesin yavruna kalıcı zarar verebilirsin

5. Günün sabahi annem kapıyı çekip gidince arkasından bende çok aglamistim. Allahım hep uyusun uyurken doyururum diye saçma saçma dualar ediyordum.
Geceleri yatmadan önce hepimiz hayattayiz oleyy diye sukreder hale gelmiştim çünkü nasıl baş ettiğimi inan bilmiyordum.

Geçti. .. geçiyor. . :)
14 ayı bitti şimdi o günler sanki çook eski gibi geliyor.

Sağlıkla büyüt. .

Bende ölee annem hergün evde olsada asaga insek kizimla diye dua ediyorumm

Yani birde annen yanında. Bakan yardım eden var 5 dakika alsa kucagindan o bile bir nefes olur insana.

Daralıp sikilinca ver annene uzaklas o an. Ama sabretmeyi de öğren.

Sen dovuyorum dedin ben gözüm de 4 aylik bebekle seni o anda canlandirdim içim parçalandı.
Yapma Allah aşkına çok küçük.
Doktora git bunu hafife alma.

Bende ölee annem hergün evde olsada asaga insek kizimla diye dua ediyorumm

Bunu konu sahibine yazmıştım. Burası çok karışmış keşke sende konu acsaydin hem konu sahibi de ona ait olmayan bildirimlerle rahatsız etmemiş olurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…