- 28 Ekim 2016
- 18
- 1
- 1
- 28
Hickimseye söyleyemiorm icime oturdu bu sey demek istiorm ama diyemiorm
Ne demek diyemiyorum ya derhal yarın dra git ya bebeğini öldürürsen ne olacak onun küçücük bedeni nasıl dayansın senin darbelerine. ayrıca bebeği de bi dra götür. kim bilir ne hasar verdin yavrucağa yaHickimseye söyleyemiorm icime oturdu bu sey demek istiorm ama diyemiorm
O senin bebeğin ve sana emanet burda hiçbirimiz onu senden daha çok dusunemeyiz lütfen bunu bir daha yapma git yastıklara vur o enerjin bosalsin git bi odaya bagir son ses yastigida tut ağzına kimse duymaz ofkeni cansız olanlardan çıkar kendi caninin parçasından değil ve mutlaka doktora gorunBilmiormm gercekten bilmiormmne yapicamii hic bisey bilmiormm aglamaktan baskaa dua etmekten baskaa
Selamlar herkeze. 6 inci ayin 29 unda dogum yaptm ve minik tatli bi kizim var 4 aylik fakat evde yalniz kalmaktan korkuylrum. Ilk cocugum annemlerin üst katinda oturuyorum annem evde olmadigi zaman ben bebegimle yalniz kalmaktan korkuyorumm. Hamileyken hersey güzeldii hayaller kurardm minik kizim nasil olacak diye dogum yaptiktan sonra hersey bambaska oldu. Bi yanim hep eksik gibi geliyo. Kizima iyi bakamiiomusum gibi geceleri uykusuz kaliorm bazen uyancak diye aklim cikiyo. Ve en kötüsüde bi kac gündür kizim aglarsa veya kenfi kendine bagirip cagirinca kontrolümü kaybedip kizimi dövüyorum agladigi zaman agliorum ve onu sakinlestirmeye calisiorm bilmiorm bana ne oluoo ama gözyaslarina bogulup rabbime dua ediormm depresyon mu desem stress mi hormonlar mi yoksa seytanin vesvesesimi anlamadimm ve ben bunu yazarken bile agliorm icim icimi kemiriyo hickimseye anlatamiorm cook ama cok sucluorm kendimii ara sira annemlere indiriorm kizimi orda kaliyo ama onu cok özlüorm sasirdim ne yapacagmii nolur yardimci olun bana
Nasıl bir annesin sen ki 4 aylık bebeğe vuruyorsun ?? Benim bebeğim de 4 aylık şu an ayagimda salliyorum ona bakmaya bile kiyamazken sen nasıl bir canisin? 4 aylık be dovmenden bile ne anlar o küçücük bedenine nasıl zarar veriyorsun ? İşte herkes anne olmamalı ruh hastası !!!!!! Dilinin ucuna daha neler neler geldi en iyisi gideyim yoksa kötü konusucam. Böyle biseyin depresyonu olamaz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kendine guvenmiyorsan yapmasaydin çocukSelamlar herkeze. 6 inci ayin 29 unda dogum yaptm ve minik tatli bi kizim var 4 aylik fakat evde yalniz kalmaktan korkuylrum. Ilk cocugum annemlerin üst katinda oturuyorum annem evde olmadigi zaman ben bebegimle yalniz kalmaktan korkuyorumm. Hamileyken hersey güzeldii hayaller kurardm minik kizim nasil olacak diye dogum yaptiktan sonra hersey bambaska oldu. Bi yanim hep eksik gibi geliyo. Kizima iyi bakamiiomusum gibi geceleri uykusuz kaliorm bazen uyancak diye aklim cikiyo. Ve en kötüsüde bi kac gündür kizim aglarsa veya kenfi kendine bagirip cagirinca kontrolümü kaybedip kizimi dövüyorum agladigi zaman agliorum ve onu sakinlestirmeye calisiorm bilmiorm bana ne oluoo ama gözyaslarina bogulup rabbime dua ediormm depresyon mu desem stress mi hormonlar mi yoksa seytanin vesvesesimi anlamadimm ve ben bunu yazarken bile agliorm icim icimi kemiriyo hickimseye anlatamiorm cook ama cok sucluorm kendimii ara sira annemlere indiriorm kizimi orda kaliyo ama onu cok özlüorm sasirdim ne yapacagmii nolur yardimci olun bana
D dilzar keske sizi ilk dogumum da tanisaydim.yaşadıklarımı o kkadar iyi anlatmissiniz ki hayran kaldım kendinizi ifade edisinizebebek isteyip de olmayan her kadına allah anneliği nasip etsin.
ama bebeğinizi kucağınıza aldınız o ilk geceden sonra duygularınızın tepetaklak olduğunu siz de göreceksiniz... her kadın böyle olmuyor ama çoğu böyle.. hamileliğin son ayında tavan yapan mutluluk hormonu yerlerde sürünür.. mutsuzsunuzdur, berbat bir anne olduğunuzu hatta anneliğe hiç de layık olmadığınızı düşünüp gece yarıları ağlarsınız...
doğum öykülerinde herkes bebeğe aşık olmuştur ama siz karnınızda kıpır kıpırken mutluluk duyduğunuz bebeğinize yabancı gibisinizdir... anneler bebeklerinin ihtiyaçlarını ağlamasından anlar diye duymuşsunuzdur avaz avaz ağlayan bebeğinize çare olamadığınız için kendinize lanet edersiniz... asla eskisi gibi rahat edemeyeciğnizi düşünür üzülürsünüz, sonra üzüldüğünüz için kendinizi suçlarsınız... bebeğinizin biran evden gitmesin istersiniz, bunu istediğiniz için de vicdan azabı çekersiniz, vs.....
bunların hepsini yaşadım, bu duygularımdan utanç duymayı bıraktığımda, o duygular da beni bıraktı.... o yüzden hamile olan tüm arkadaşlarıma
derim; bebekle birlikte muhteşem duygular beklemeyin, o karnınızdan çıksa da hiç tanımadığınız biri... zamanla seveceksiniz... şaşkınlık yaşıyor insan... annelik çok yüce ama tamamen karşılıksız değil, o sizi tanıyıp gülücükler attıkça onu daha çok seveceksiniz... bu yüzden kendinize ve bebeğinize zaman tanıyın...
bunu da aynı dertten muzdarip bir bayana yazmıştım, yine forumda...damdan düşenin halinden damdan düşen anlar....
arkadaslar 3 hafta once dogumum oldu.sancılı bır normal dogumdu.dogumdan sonra o sancılardan daha zor bısey yasamam gıbı gelmıstı.ılk hafta bebgımle bırbırımıze alısmaya calıstık evde kalabalıktı zorlanmadım bebek gıbı benlede ılgılenılıyodu ama son zamanlarda bebegım aglıycak uyanıcak dıye odum kopuyor.onunla yalnız kalıpta basedemezsem dıye cok korkuyorum.aglamaya baslayınca elım ayagıma dolanıyor.ona bakamıycam anne olmaya layık degılmısım gıbı gelıyor onla yalnız kalmaktan cok korkuyorum.sadece aglamak ıstıyorum bazen acaba bu durum gecermı benım gıbı bu duyguları yasayan anneler varmı bunlarıda baska kımseye anlatamıyorum gızlı gızlı aglıyorum ben nasıl anne olucam
Selamlar herkeze. 6 inci ayin 29 unda dogum yaptm ve minik tatli bi kizim var 4 aylik fakat evde yalniz kalmaktan korkuylrum. Ilk cocugum annemlerin üst katinda oturuyorum annem evde olmadigi zaman ben bebegimle yalniz kalmaktan korkuyorumm. Hamileyken hersey güzeldii hayaller kurardm minik kizim nasil olacak diye dogum yaptiktan sonra hersey bambaska oldu. Bi yanim hep eksik gibi geliyo. Kizima iyi bakamiiomusum gibi geceleri uykusuz kaliorm bazen uyancak diye aklim cikiyo. Ve en kötüsüde bi kac gündür kizim aglarsa veya kenfi kendine bagirip cagirinca kontrolümü kaybedip kizimi dövüyorum agladigi zaman agliorum ve onu sakinlestirmeye calisiorm bilmiorm bana ne oluoo ama gözyaslarina bogulup rabbime dua ediormm depresyon mu desem stress mi hormonlar mi yoksa seytanin vesvesesimi anlamadimm ve ben bunu yazarken bile agliorm icim icimi kemiriyo hickimseye anlatamiorm cook ama cok sucluorm kendimii ara sira annemlere indiriorm kizimi orda kaliyo ama onu cok özlüorm sasirdim ne yapacagmii nolur yardimci olun bana
Canim emziriyorsan sutu kes doktora git.buraya yazdığına ve yardim istediğine göre sende çok üzgünüm Istemeden yapıyorsun seni cok iyi anlıyorum coooook kötü bir lohusalik yaşadım aklımı kacieacagimi sandım.4 tane doktor gezdim 1.5sene sürdübebegim kolikti kimsem yoktu ac susuz uykusuz banyo yapmadan sürekli kucagim da ağlayan bebekle kafayı yiyordum.sonuçta sen iyi olacaksın bebeginde iyi olacak.eleştirenler size kızıyorum kadın isteyerek yapmıyor a kizacaginiza destek olun kadın isteyerek mi yapıyor zaten yeterince vicdan azabı çekiyor yoksa bunu saklardevam ederdi biraz destek olun diye yazdı ayı ayiplayin diye degilHickimseye söyleyemiorm icime oturdu bu sey demek istiorm ama diyemiorm
Arkadaslar dayagi hele ki bu kadar minik bir bebege yapilanini desteklemez kimse tabii ki. Ama bence cok sert cikmayalim bu anneye.
Psikolojik yardim almaniz gerekiyor kesinlikle. Bunu ailenize soyleyin. Ne derler diye utanmayin. Soylemezseniz belki daha buyuk ve donusu olmayacak seylere sebep olacaksiniz. Nolur soylediklerimizi dikkate alin.. Destek almayi ihmal etmeyin..
Aynen öyleeCanim emziriyorsan sutu kes doktora git.buraya yazdığına ve yardim istediğine göre sende çok üzgünüm Istemeden yapıyorsun seni cok iyi anlıyorum coooook kötü bir lohusalik yaşadım aklımı kacieacagimi sandım.4 tane doktor gezdim 1.5sene sürdübebegim kolikti kimsem yoktu ac susuz uykusuz banyo yapmadan sürekli kucagim da ağlayan bebekle kafayı yiyordum.sonuçta sen iyi olacaksın bebeginde iyi olacak.eleştirenler size kızıyorum kadın isteyerek yapmıyor a kizacaginiza destek olun kadın isteyerek mi yapıyor zaten yeterince vicdan azabı çekiyor yoksa bunu saklardevam ederdi biraz destek olun diye yazdı ayı ayiplayin diye degil
Üzülme. Emin ol ilk doğumunu yaşayan bütün anneler senin gibi hissediyor. Bir defa zorlanırsın, iki defa zorlanırsın ama emin ol bir süre sonra sen de alışacak düzenini tutturacaksın. Bütün kadınlar ilk doğumlarında mükemmel anne olmuyorlar. Bu arada doğum sonrası depresyona dikkat et. Gerekirse eşinle konuş bir danışmanla görüş. Seni rahatlatsın. Ayrıca bütün bebekler ağlar. Ağlaması seni rahatsız etmesin ve kötü bir anne gibi hissettirmesin. Herşey güzel olacak bir süre sonra. Kendine güven.arkadaslar 3 hafta once dogumum oldu.sancılı bır normal dogumdu.dogumdan sonra o sancılardan daha zor bısey yasamam gıbı gelmıstı.ılk hafta bebgımle bırbırımıze alısmaya calıstık evde kalabalıktı zorlanmadım bebek gıbı benlede ılgılenılıyodu ama son zamanlarda bebegım aglıycak uyanıcak dıye odum kopuyor.onunla yalnız kalıpta basedemezsem dıye cok korkuyorum.aglamaya baslayınca elım ayagıma dolanıyor.ona bakamıycam anne olmaya layık degılmısım gıbı gelıyor onla yalnız kalmaktan cok korkuyorum.sadece aglamak ıstıyorum bazen acaba bu durum gecermı benım gıbı bu duyguları yasayan anneler varmı bunlarıda baska kımseye anlatamıyorum gızlı gızlı aglıyorum ben nasıl anne olucam
Hele ki ben istedim bu cocugu bennAynen öyleesagolun destekleriniz icin sizlerle paylasmak istedim ama anlasilan bazi insanlar anlamiyo beni. Benim kendi kizim ben nasil isteyerek canini acitabilrim onun ki... minicik öz kizim yaa öz. Ha baskasinin cocugu bile olsa ben karincaya kiyamazken onlara nasil kiyayim
InsallahÜzülme. Emin ol ilk doğumunu yaşayan bütün anneler senin gibi hissediyor. Bir defa zorlanırsın, iki defa zorlanırsın ama emin ol bir süre sonra sen de alışacak düzenini tutturacaksın. Bütün kadınlar ilk doğumlarında mükemmel anne olmuyorlar. Bu arada doğum sonrası depresyona dikkat et. Gerekirse eşinle konuş bir danışmanla görüş. Seni rahatlatsın. Ayrıca bütün bebekler ağlar. Ağlaması seni rahatsız etmesin ve kötü bir anne gibi hissettirmesin. Herşey güzel olacak bir süre sonra. Kendine güven.
Bende cok yasadim o duyguyu . lohusalikta cok etkilio fakat gercekten o aglayinca bende onunla birlikte agliodum . yapamicagimi dusunuodum. Bide gaz problemi olan bi bebekti cok sukur simdi o bana ben ona alistik artik bnden iyi kimsenin bakamicagini dusunuorum. 3.buçuk aylik suan bnm yanimda huzurli guvende oldugunu biliorum o da bilior baskasinin kucaginda hemen bana bkio bni izlio. Birazcik sabir 40 i ciktiktan sonra hem sen hem o alisir daha tazesiniz. Hayirli olsun bu aradaarkadaslar 3 hafta once dogumum oldu.sancılı bır normal dogumdu.dogumdan sonra o sancılardan daha zor bısey yasamam gıbı gelmıstı.ılk hafta bebgımle bırbırımıze alısmaya calıstık evde kalabalıktı zorlanmadım bebek gıbı benlede ılgılenılıyodu ama son zamanlarda bebegım aglıycak uyanıcak dıye odum kopuyor.onunla yalnız kalıpta basedemezsem dıye cok korkuyorum.aglamaya baslayınca elım ayagıma dolanıyor.ona bakamıycam anne olmaya layık degılmısım gıbı gelıyor onla yalnız kalmaktan cok korkuyorum.sadece aglamak ıstıyorum bazen acaba bu durum gecermı benım gıbı bu duyguları yasayan anneler varmı bunlarıda baska kımseye anlatamıyorum gızlı gızlı aglıyorum ben nasıl anne olucam
Kizim 4 aylikk. Amin sagol seninde hayirli olsnBende cok yasadim o duyguyu . lohusalikta cok etkilio fakat gercekten o aglayinca bende onunla birlikte agliodum . yapamicagimi dusunuodum. Bide gaz problemi olan bi bebekti cok sukur simdi o bana ben ona alistik artik bnden iyi kimsenin bakamicagini dusunuorum. 3.buçuk aylik suan bnm yanimda huzurli guvende oldugunu biliorum o da bilior baskasinin kucaginda hemen bana bkio bni izlio. Birazcik sabir 40 i ciktiktan sonra hem sen hem o alisir daha tazesiniz. Hayirli olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?