bebegıme bakamamaktan korkuyorum

Hickimseye söyleyemiorm icime oturdu bu sey demek istiorm ama diyemiorm
Ne demek diyemiyorum ya derhal yarın dra git ya bebeğini öldürürsen ne olacak onun küçücük bedeni nasıl dayansın senin darbelerine. ayrıca bebeği de bi dra götür. kim bilir ne hasar verdin yavrucağa ya

Bilmiormm gercekten bilmiormm ne yapicamii hic bisey bilmiormm aglamaktan baskaa dua etmekten baskaa
O senin bebeğin ve sana emanet burda hiçbirimiz onu senden daha çok dusunemeyiz lütfen bunu bir daha yapma git yastıklara vur o enerjin bosalsin git bi odaya bagir son ses yastigida tut ağzına kimse duymaz ofkeni cansız olanlardan çıkar kendi caninin parçasından değil ve mutlaka doktora gorun

Bizimki 15 günlk. Annem var yanımda. Yemeğimi temizliğimi yapıyor. Bebeğime ben bakıyorum her bakımını yapıyorm. Bazen(aslnda çoğu zaman) çığlıklar atarsk ağlıyor, kolik olduğu için. Bi ara bende ağlıyodum o ağlayınca ama şimdi ben gülümsüyorum. Onunla konuşarak masaj yapıyorum. Geçecek oğlum bugünler de geçecek diyorum. Eşim bizi izlerken gülüyor(ilk anlarda çocuk ağlıyor diye o da paniklerdi). Öyle öyle uyutuyoruz. İki saatlik uykusu bana göre cennet. Çok yoruluyorm ama mutluym

Kızınca ona değil kendine vur ben sinirlenince ona belli etmemek için başka odaya gider kendime vururdum hıncım geçince bebeğimin yanına gelirdim ne psikolojiymiş şimdi şaşırıyorum ama bebek büyütmek gerçekten çok zor o yaruya vurma doktora git sakinleştirici verir iyi gelir

4 aylik bebegi dovmek ne ya!
Sabah sabah once Irmak in otopsi raporunu, sonra bunu okudum, aklimi kaybedecegim, ne istiyorsunuz el kadar bebeklerden 4 aylik bebek elin kadardir zaten hic mi korkmuyorsun ölmez de sakat kalir diye?

Nasıl bir annesin sen ki 4 aylık bebeğe vuruyorsun ?? Benim bebeğim de 4 aylık şu an ayagimda salliyorum ona bakmaya bile kiyamazken sen nasıl bir canisin? 4 aylık be dovmenden bile ne anlar o küçücük bedenine nasıl zarar veriyorsun ? İşte herkes anne olmamalı ruh hastası !!!!!! Dilinin ucuna daha neler neler geldi en iyisi gideyim yoksa kötü konusucam. Böyle biseyin depresyonu olamaz hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kendine guvenmiyorsan yapmasaydin çocuk

D dilzar keske sizi ilk dogumum da tanisaydim.yaşadıklarımı o kkadar iyi anlatmissiniz ki hayran kaldım kendinizi ifade edisinize

Iki bucuk ay once dogum yapmis birisi olarak seni cok iyi anliyorum. Dogumdan sonra kayinvalidemin yaninda kalmak zorunda kaldim. Lohusalik psikolojimi daha da mahvetti bu durum tabii.
Ama sunu soyleyim gececek. Lohusalik gectikce bu duygu dusunceler de geciyor. Kayinvalidem bana cocugun ustunu degistirtmiyordu kolunu falan cikarirsin diye. Baktim kendime olan guvenimi yitiriyorum ben bu cocuga bakamicam diye. Sonra kendime kizdim kendine gel bu cocuk senin diye. Ne zaman oyle dese hep sen mi gelip degistiricen ustunu dedim. Annelik ic gudusuyle hepsini yapiyosun zamanla. Simdi esim iyice bi anne oldun diyor.

Lohusalik psikolojisinin seni yenmesine izin verme. O bebegin en cok sana ihtiyaci var. Ona en iyi gelecek, en iyi bakacak kisi sensin. Cunku sen annesi... :)

Arkadaslar dayagi hele ki bu kadar minik bir bebege yapilanini desteklemez kimse tabii ki. Ama bence cok sert cikmayalim bu anneye.

Psikolojik yardim almaniz gerekiyor kesinlikle. Bunu ailenize soyleyin. Ne derler diye utanmayin. Soylemezseniz belki daha buyuk ve donusu olmayacak seylere sebep olacaksiniz. Nolur soylediklerimizi dikkate alin.. Destek almayi ihmal etmeyin..

Hickimseye söyleyemiorm icime oturdu bu sey demek istiorm ama diyemiorm
Canim emziriyorsan sutu kes doktora git.buraya yazdığına ve yardim istediğine göre sende çok üzgünüm Istemeden yapıyorsun seni cok iyi anlıyorum coooook kötü bir lohusalik yaşadım aklımı kacieacagimi sandım.4 tane doktor gezdim 1.5sene sürdübebegim kolikti kimsem yoktu ac susuz uykusuz banyo yapmadan sürekli kucagim da ağlayan bebekle kafayı yiyordum.sonuçta sen iyi olacaksın bebeginde iyi olacak.eleştirenler size kızıyorum kadın isteyerek yapmıyor a kizacaginiza destek olun kadın isteyerek mi yapıyor zaten yeterince vicdan azabı çekiyor yoksa bunu saklardevam ederdi biraz destek olun diye yazdı ayı ayiplayin diye degil

Aynen öylee sagolun destekleriniz icin sizlerle paylasmak istedim ama anlasilan bazi insanlar anlamiyo beni. Benim kendi kizim ben nasil isteyerek canini acitabilrim onun ki... minicik öz kizim yaa öz. Ha baskasinin cocugu bile olsa ben karincaya kiyamazken onlara nasil kiyayim

Üzülme. Emin ol ilk doğumunu yaşayan bütün anneler senin gibi hissediyor. Bir defa zorlanırsın, iki defa zorlanırsın ama emin ol bir süre sonra sen de alışacak düzenini tutturacaksın. Bütün kadınlar ilk doğumlarında mükemmel anne olmuyorlar. Bu arada doğum sonrası depresyona dikkat et. Gerekirse eşinle konuş bir danışmanla görüş. Seni rahatlatsın. Ayrıca bütün bebekler ağlar. Ağlaması seni rahatsız etmesin ve kötü bir anne gibi hissettirmesin. Herşey güzel olacak bir süre sonra. Kendine güven.

Hele ki ben istedim bu cocugu benn

Insallah

Bende cok yasadim o duyguyu . lohusalikta cok etkilio fakat gercekten o aglayinca bende onunla birlikte agliodum . yapamicagimi dusunuodum. Bide gaz problemi olan bi bebekti cok sukur simdi o bana ben ona alistik artik bnden iyi kimsenin bakamicagini dusunuorum. 3.buçuk aylik suan bnm yanimda huzurli guvende oldugunu biliorum o da bilior baskasinin kucaginda hemen bana bkio bni izlio. Birazcik sabir 40 i ciktiktan sonra hem sen hem o alisir daha tazesiniz. Hayirli olsun bu arada

Whatsappte grup yapabilirmiyiz en azindan bana ne yapabilicegmi söyleseniz bi yol gösterseniz ben yolumu kaybettim kendimi kaybediormm ben nasil bi insanim icim icimi kemiriyormm. Suan kizim yanimda ve utanctan kizimla bile ilgilenemiorm cok korkuorm

Kizim 4 aylikk. Amin sagol seninde hayirli olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…