- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
öncelikle sakin ol canım
sen annesin hiç bir şey bilmesen bile iç güdülerini takip edersin sakin olursan bebeğine sarıl
öncelikle emsin ya da emmesin her fırsatta ebeğini memeye ver bu konuda diret pes etme eninde sonunda memeyi tutacaktır daha bebek küçük hala emzirme şansın var 6 aydan sonra bile sütünü yeniden getiren arttıran meme verebilen anneler var
madem bebeğin uyuyor saatini kur sen de aralarda uyu uyumadıkça strese giresin dinlenmen lazım
kızkardeşin , bir arkadaşın görümcen...vs gerçekten yardım alacağın biri kısa süreli de olsa varsa destek iste
bebeğinile mutlaka ten teması kur üstün çıplakken teninde yatır bebeğini bu onu sakinleştirir ve aranızda bağı güçlendirir
ne olursa olsun onu karnında taşıdın ve dünyaya getirdin bakabilirisn ona yaşın çok çok küçük değilse tabii ki ! inşallah değilidir
madem mama verıyorsun belki de verdiğin mamayı sevmiyor mamayı değiştirmeye bak
ama ne olursa olsun bebeği memne ver memeye geri dönmeye çabala
sabaha kadar ses etmiyo hiç aç uyuyo öyle biz kalktığımızda da içmiyo bas bas bagırıyo bi anormallik var biz de kendi ağlayıp kaldırmıyo yani açım demiyoCanim belki de acikmiyordur. Bazi bebekler daha istahsiz olur. Ayrica mama süte göre daha tok tutar her besledikten sonra 3 saat bekle. 4. Saat hala talep etmezse o zaman istemese de vermeye calis.
ahh canım benimKeske emse bu arada 26 yaşındayım bağı kuramadım zaten ondan boyle oldu kurup kalksam da içmemek için direniyo ac kalıyo saatlerce kaç kez gittik doktor a birşey yok o acıkınca bağırır ama bagırmıyo
canım 1 ay da 450 gr az deıl kibu ay ac kaldı 450 gram almış sadece ilk ay çok güzel kilo aldırdım hiç dışarı bile çıkmadım her ağladığında besledim 6 kilo 150 gram şuan ama ters giden birşey var evde hiç bir iş yapmıyorum sürekli biberon tutuyorum bebek de aglamıyo içmiyo da ben 600 cc içirecem diye uğraşıyorum sürekli beklemek falan yok beklesem de ağlamıyo ağzına tutuyorum içmiyo sabaha kadar ac dursa bile
canım mama yıyen bebekler aten en erken 3 saatte bır beslenıyor bildiğime göre ayrıca 3 . ayı doldurmuş bebeğin gecen hafta doktora gıttıgımde doktor bana gece uykuları artar 5-6 saat uyursa uynadırmana gerek yok kalkınca doyur dedısabaha kadar ses etmiyo hiç aç uyuyo öyle biz kalktığımızda da içmiyo bas bas bagırıyo bi anormallik var biz de kendi ağlayıp kaldırmıyo yani açım demiyo
şimdiye kadar hep böylemiydi yoksa bu yeni başlayan bir durum mu ?sabaha kadar ses etmiyo hiç aç uyuyo öyle biz kalktığımızda da içmiyo bas bas bagırıyo bi anormallik var biz de kendi ağlayıp kaldırmıyo yani açım demiyo
bu ay ac kaldı 450 gram almış sadece ilk ay çok güzel kilo aldırdım hiç dışarı bile çıkmadım her ağladığında besledim 6 kilo 150 gram şuan ama ters giden birşey var evde hiç bir iş yapmıyorum sürekli biberon tutuyorum bebek de aglamıyo içmiyo da ben 600 cc içirecem diye uğraşıyorum sürekli beklemek falan yok beklesem de ağlamıyo ağzına tutuyorum içmiyo sabaha kadar ac dursa bile
geçen aydan beri böyle ilk zaman normaldi sadeceşimdiye kadar hep böylemiydi yoksa bu yeni başlayan bir durum mu ?
daha net anlatırsan iyi olur canım
aç işte sorun orda aç ama içmiyo600 cc derken gunde 600 cc mi?
Cocuk ac degilse siz saatlerce biberonu agzinda tutsaniz da icmez.
3.5 4 aylikken bizde de olsu instla icmiyordu. Uyuyunca veriyorsum mamasini. Gece de acikip uyanmiyordu.
Bebek buyudukce beslenme aralari da uzayacak. Ilk zamanlar gibi saat basi acikmamasi cok normal.
450 gr da az degil ayrica. Biz koskoca ay 300 gr aldik ve dr kotu demedi.
aç işte sorun orda aç ama içmiyo
kaç aylık çocuğunuz bir de ağlıyordur benim ki tepki bile vermiyo duruyo öyle onu sorun ediyorum gece gündüz hiç birşey vermesem aglamıyoNormal bunlar kendinizi bu kadar yipratmayin.
Su kadar icecek deyip kural da koymayin.
Benim oglum da onun ayindakiler 210 hatta 240 cc icerken en fazla 150 veya 180 cc iciyor. O da bazen 4 bazen 5 saatte bir.
Gece 8 9 saat hic uyanmiyor mama icin.
Ben de bunu dert edersem fitik olurum.
kaç aylık çocuğunuz bir de ağlıyordur benim ki tepki bile vermiyo duruyo öyle onu sorun ediyorum gece gündüz hiç birşey vermesem aglamıyo
Aslinda yeterince besliyorsun cocuk ac degil demekki.bebeklerin midesi yetiskinlerin gibi degildirKızlar çok kötüyüm ya ölecem benden sonra bakacaklar bebeğime aklıma başka birşey gelmiyo önce 2 saatte bir besle dediler ben her fırsatta çocuğun ağzına tıktım birşeyler her ağladığın da sımdı açım diye ağlamıyo bebeğim hala beslenme düzeni yok ve ben hala ne ister anlamıyorum kızarıyo bagırıyo ac kalıyo düzgün besleyemiyorum ne yapacam bilmiyorum bunalımdan çıkamadım dun yine götürdük doktora birşey yok diyor ama normal degıl bebek benim yüzümden böyle oldu düzensiz beslenme emmiyo da biberon tutuyorum saatlerce emmiyo ne yapacam
beni emmiyo biberon da tutmuyo simdi en son 1 de zorladım ses bile cıkarmıyoAslinda yeterince besliyorsun cocuk ac degil demekki.bebeklerin midesi yetiskinlerin gibi degildir
1 den beri beslenmiyor emmiyor beni emse biberonla ugrasmam her gün 600 cc içmesi gerek ama içmiyo biberon da almıyo simdi sürekli ögürüyoAy sert yazacağım kusura bakmayın. Bu ne panik bu ne ısrar bu ne işkence böyle? Çocuğun ağzına huni koyun hortum bağlayın bari. 600 cc ne demelk ya? Hem emiyor hem biberon. Sadece emzirin lütfen. Mamayı kesn. Çocuk aç falan değil muhtemelen. 7 8 kere çiş yapıyorsa yetiyordur. Lütfen bezdirmeyin çocuğu. İstediğinde verin. 2 saati geçerse siz verin, isterse emsin. Bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?