Bebeğime bakamıyorum benim yüzümden böyle oldu

Keske emse bu arada 26 yaşındayım bağı kuramadım zaten ondan boyle oldu kurup kalksam da içmemek için direniyo ac kalıyo saatlerce kaç kez gittik doktor a birşey yok o acıkınca bağırır ama bagırmıyo

Canim belki de acikmiyordur. Bazi bebekler daha istahsiz olur. Ayrica mama süte göre daha tok tutar her besledikten sonra 3 saat bekle. 4. Saat hala talep etmezse o zaman istemese de vermeye calis.

Canim belki de acikmiyordur. Bazi bebekler daha istahsiz olur. Ayrica mama süte göre daha tok tutar her besledikten sonra 3 saat bekle. 4. Saat hala talep etmezse o zaman istemese de vermeye calis.
sabaha kadar ses etmiyo hiç aç uyuyo öyle biz kalktığımızda da içmiyo bas bas bagırıyo bi anormallik var biz de kendi ağlayıp kaldırmıyo yani açım demiyo

ahh canım benim
lütfen toparla kendini bebekle ten teması kur gögsünde uyut konuş onunla sürekli emin ol toparlayacaksın
onunla iletişim kurarsan yemeye başlayacaktır mutlaka oun oyna onunla şarkı söyle göz teması kur
duygusal bağ kurman lazım

canım 1 ay da 450 gr az deıl ki

sabaha kadar ses etmiyo hiç aç uyuyo öyle biz kalktığımızda da içmiyo bas bas bagırıyo bi anormallik var biz de kendi ağlayıp kaldırmıyo yani açım demiyo
canım mama yıyen bebekler aten en erken 3 saatte bır beslenıyor bildiğime göre ayrıca 3 . ayı doldurmuş bebeğin gecen hafta doktora gıttıgımde doktor bana gece uykuları artar 5-6 saat uyursa uynadırmana gerek yok kalkınca doyur dedı
ben gene de uyandırıyorum ama susuz kalmasın dıye uyandırıyorum yanı bu kadar yememsınde bır sey yok ki ama dediğin gibi kalkınca acıkması lazım kendi ağlaması değilde sen verdiğinde de reddediyorsa haklısın bir anormallik olabilir farklı bir doktora götür

hatta sen yarın en yakın sagık ocagına bır götur öncelıklı olarak kilo kontrolu yaptır bakalım onların yorumu ne ?

şimdiye kadar hep böylemiydi yoksa bu yeni başlayan bir durum mu ?

daha net anlatırsan iyi olur canım

600 cc derken gunde 600 cc mi?
Cocuk ac degilse siz saatlerce biberonu agzinda tutsaniz da icmez.
3.5 4 aylikken bizde de olsu instla icmiyordu. Uyuyunca veriyorsum mamasini. Gece de acikip uyanmiyordu.
Bebek buyudukce beslenme aralari da uzayacak. Ilk zamanlar gibi saat basi acikmamasi cok normal.
450 gr da az degil ayrica. Biz koskoca ay 300 gr aldik ve dr kotu demedi.

aç işte sorun orda aç ama içmiyo

aç işte sorun orda aç ama içmiyo

Normal bunlar kendinizi bu kadar yipratmayin.
Su kadar icecek deyip kural da koymayin.
Benim oglum da onun ayindakiler 210 hatta 240 cc icerken en fazla 150 veya 180 cc iciyor. O da bazen 4 bazen 5 saatte bir.
Gece 8 9 saat hic uyanmiyor mama icin.
Ben de bunu dert edersem fitik olurum.

kaç aylık çocuğunuz bir de ağlıyordur benim ki tepki bile vermiyo duruyo öyle onu sorun ediyorum gece gündüz hiç birşey vermesem aglamıyo

Merhaba öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah. Bnim kızım 6,5 aylık ve 7200 gr şuan yani ayına göre bebeğinizin kilosu gayet iyi hatta çok iyi. Lohusa depresyonundan çıkamadınız anlaşılan. ama beni yalnız bıraktılar diye bir düşünce yanlış. Ben doğum yaptıktan sonra 5 günlükken kızımla yalnız kaldık ve benimde ilk bebeğim. Öncelikle Allah'ın size hediye ettiği muhteşem güzelliğe şükredin. Sonrasında kimse destek olamıyorsa ki olmak zorundada değil eşinizin desteğini alın işten geldiğinde 1 saat en azından o ilgilensin sizde kendinize vakit ayırın. İlla hayır çocuğumun bir sorunu var bu psikolojik yada fizyolojik olabilir diyorsanız doktorunuzdan başka bir doktora gidip sorununuzu söyleyin ve başka tetkikler yapılsın bu sadece fizyolojik değil engel olarakta her ihtimali araştırılsın sizde rahat edip bebeğinize yönelin

kaç aylık çocuğunuz bir de ağlıyordur benim ki tepki bile vermiyo duruyo öyle onu sorun ediyorum gece gündüz hiç birşey vermesem aglamıyo

Suan 7 aylik oldu ama bastan beri aglama huyu yok.
Acikinca aglamaz, altini kirletir aglamaz. Bir cok gazi olursa aglar.
4 dis cikardi aglamadi dusunun.

Ay sert yazacağım kusura bakmayın. Bu ne panik bu ne ısrar bu ne işkence böyle? Çocuğun ağzına huni koyun hortum bağlayın bari. 600 cc ne demelk ya? Hem emiyor hem biberon. Sadece emzirin lütfen. Mamayı kesn. Çocuk aç falan değil muhtemelen. 7 8 kere çiş yapıyorsa yetiyordur. Lütfen bezdirmeyin çocuğu. İstediğinde verin. 2 saati geçerse siz verin, isterse emsin. Bu kadar.

Aslinda yeterince besliyorsun cocuk ac degil demekki.bebeklerin midesi yetiskinlerin gibi degildir

Bezi 3-4 saatte bir doluyorsa sıkıntı yoktur. Bnce siz biraz kendinize vakit ayırın pek sağlıklı düşünemiyor gibisiniz. Bebekten çok sizin için endişelendim.

Bence bebeginiz sizdeki stresi hissediyor. Ona merhametle yaklaş. Belki ictigi devam sutunun icinde vucudunun kabul etmedigi bir madde var. Veya anne sutu sagip veriyorsaniz anne sutu almak istemiyor olabilir. Belki de kullandiginiz biberinu sevmiyor. Sik sik biberon degistirinz lutfen kendinizi bu kadar suclu bulmayin. O sizin bebeginiz. Sadece size ihtiyaci var.

1 den beri beslenmiyor emmiyor beni emse biberonla ugrasmam her gün 600 cc içmesi gerek ama içmiyo biberon da almıyo simdi sürekli ögürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…