- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
mama da denedim canım 3 farklı mama normal de sağıp veriyorum dediğin gibi ama mama sa kabul etmiyo inan simdi denedim damaklı biberon onu da almadıBence bebeginiz sizdeki stresi hissediyor. Ona merhametle yaklaş. Belki ictigi devam sutunun icinde vucudunun kabul etmedigi bir madde var. Veya anne sutu sagip veriyorsaniz anne sutu almak istemiyor olabilir. Belki de kullandiginiz biberinu sevmiyor. Sik sik biberon degistirinz lutfen kendinizi bu kadar suclu bulmayin. O sizin bebeginiz. Sadece size ihtiyaci var.
Sürekli beslediğiniz için olabilir mi? Hiç iş yapmıyorum sürekli biberon ağzında diyorsunuz. Çocuk acıkmıyor ki. 3 aylık bi çocuk maksimum 7 kilo olmalı, sizinki 6yı geçmiş. Daha ne olsun?1 den beri beslenmiyor emmiyor beni emse biberonla ugrasmam her gün 600 cc içmesi gerek ama içmiyo biberon da almıyo simdi sürekli ögürüyo
remature mi dogdu bebeğin ? benım yığenim premature dogmuştu eve ılk geldıgınde o da böyle aglamıyordukaç aylık çocuğunuz bir de ağlıyordur benim ki tepki bile vermiyo duruyo öyle onu sorun ediyorum gece gündüz hiç birşey vermesem aglamıyo
bence de belki de anneni stresinden etkilendi çocukBabasına verin biberonu sizin stresinizi hissetmeyeceği bir odada denesin güzel konuşmalar yaparak.
dünden beri aç birşey yemedi babasıyla uğraştık durdukbence de belki de anneni stresinden etkilendi çocuk
ya da son günlerde belki aın ağrısı var belki atak haftalarındna birinde
kan şekerımı düştü acabadünden beri aç birşey yemedi babasıyla uğraştık durduk
içmiyo canım beslenmek için ne uyanıyo ne de ağzına tutunca içiyo benim ki bi sorun var götürdüm doktora da yine götürcemcanım bak bu video da aylık 600 gr normmaldir diyor
aynıyım canım yarın psikologa gidiyorumŞimdi nasılsınız?
sende mi gittin canım benim çok acayip oldu hiç bir dey yapmadım her ağladığında besledim deli gibi kilo aldı sonra düzen kurmaya çalıştım kuramadım hala daha öyle hiç birşey yapmıyorum onu besliycem diye saldım şimdi ağlayacak mı diye bekliyorum acıkınca benim yüzümden böyle oldu yani ac mı tok mu hala anlamıyorum öyle saate bakıyordu normal degılım anlayacağınCanım ac değilse içmez. Benim bebeğim doğduğundan beri 2 saate bir emmedi. Kendi düzeni vardı bozmadım. 3-4 saate bir emmek isterdi. Biberon emmedi. Yettiği kadar emzirdim. Kilo alımı 750yi geçmedi ve doktorumuz normal dedi. Benim kız 5aylik 6 kilo. Sen niçin kilosunu sorun ediyorsun ki? 5.ayda 300gr aldı ek gıdaya başladık. Bakalım nasıl olacak? Psikiyatri ilaç verip yolluyor. Psikolog ise iyi konuşursunuz. Emziriyorsan ilaçlara gerek yok. Bebeğin için en iyi anne senain
Bana lohusalikta git psikiyatriye diye çok baskı yaptılar ama gitmedim kendim atlattım. Önceden gitmiştim bir dolu ilaç kullandım anksiyete diye ordan biliyorum. Her bebeğin sinyali farklıdır. Benimkide seninki gb ağlamaz. Parmagini emmeye başlar. Ya açtır ya uykusu vardır derim. Önce beslemeye çalışırım. Emmek istemezse uuyuturum. Sürekli mizirdaniyorsa gezdiren de memnun olmuyorsa altı kirlidir. Senin bebeğin ne yapiyor ona bak. Psikologa git. O da yönlendirici konuşmalar yapar. Faydasını görürsün.sende mi gittin canım benim çok acayip oldu hiç bir dey yapmadım her ağladığında besledim deli gibi kilo aldı sonra düzen kurmaya çalıştım kuramadım hala daha öyle hiç birşey yapmıyorum onu besliycem diye saldım şimdi ağlayacak mı diye bekliyorum acıkınca benim yüzümden böyle oldu yani ac mı tok mu hala anlamıyorum öyle saate bakıyordu normal degılım anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?