Bebeğime bakıyor diye...

Doktora her götürdüğümüzde hiçbir şeyi çıkmıyor ..
Kaç yaşında kadın küçük çocuğa bakıyor, yorulması normal değil mi? Illa bi hastalığı mı çıkması lazım?
Kayınvalide savundurdun ya KK'ye, helal olsun.

Eklentiler

• images.webp
    10 KB · Görüntüleme: 50
Doktora her götürdüğümüzde hiçbir şeyi çıkmıyor ..
Yaşlı yorgun haliyle biri 18 aylık 2 çocuğa sürekli bakmaktan kaynaklı psikolojik ve fizyolojik tükenmişlik diye bir hastalık adı yok çünkü tıpta.... Ne desin Dr?
Ama etik olarak vicdansizlik diye bir tabir var. Konuda bir kişi aşırı muzdarip.

Ya sırf bu hem kv ye çocuk baktirip hem nankörlükte zirveyi zorlayan gelinler yüzünden cimere vergi tasarısı taslağı yazıp yolluycam. Toruna bakan annelere sgk ödemesi, tamamlayıcı sağlık sigortası ve vergi ödeme şartı getirilsin. Yapmayan ihbar yoluyla misliyle ceza alsın.
Bu aralar yazsam hemen kabul edilir, zaten hükümet kaynak arıyor

Kendi isteyerek severek bakıyor ... neyse bakış açımı değiştirdiniz , teşekkür ederim

Ve istediğinden , sevgisinden inliyor , değil mi ?

Merak ediyorum O olmazsanolmaz çocuğunuza bakan kayınvalidenize , kadın istemese dahi ; hiç elinizi cebinize atıp harçlık verdiniz mi ? "Al anne şu 1000 /2000 lirayı , önümüz bayram sende istediğin bir şey alır yersin , giyersin , gezersin.." vs dediniz mi ?

Son düzenleme:
Annem ben bakarım çocuğa dediğinde ben bu yaşta yoruluyorum nasıl olur hem rahat rahat gezeceğin vakit boşver demiş biri olarak sizin gibileri anlayamıyorum. Az empati... O yaşlara çok yok emin olun.

33 yaşında kendi çocuğuma bakarken yoruluyor, zorlanıyorum. İleride çok mecbur kalmadıkça torun bakmam. Etrafımda torun bakıp durumdan memnun olan, şikayet etmeyen tek bir aile büyüğü tanımıyorum. Hatır, gönül için bakmayı kabul etseler bile zorlanıyorlar doğal olarak, hakaretlerine, laflarına yansıyor ister istemez.

Beğenmeyen baktırmasın, bu kadar basit

Benim komşu teyze bakıyor. Bebekliginden beri bakıyor gerçi şimdi kreş yaşında artık ama hala bakıyor kreşe gitmiyor. Sürekli peşinde koşuyor 65+ kadın. Bunalmış olacakki benim çocuklar ne zaman bahçeye çıksa torununu benimkilerin yanına gönderiyor :) yaşı küçük olduğu için benim çocuklarımın oyununu bozuyor bu sefer benimkiler eve kapandı, çocuk gelecek diye çıkmıyorlar. Bıkmış durumdalar. Artık ben gönderiyorum çocuk geldikçe ne yapayım. Yaşlı kadına da üzülüyorum ama ben anca kendi cocuklarima bakıyorum. Lütfen yaşlı kadınları çocuk bakıcısı olarak görmeyin aklıma geldi yine sinirlendim bakamiyorlar bunaliyorlar, çok seviyorlar ama tüm gün bakmak bambaşka birşey

O olmazsanolmaz beğenmediniz sanırım cevapları başka konularda gezeyim dediniz.
Kudra yaa

Konu sahibi şöyle bekliyor:
1) torunu TABBBİKKKİ bakacak
2) sadece bakması yetmez, bakacak ama ZEVKLEEE bakacak. Asla yorulmayacak, sıkılmayacak, bunalmayacak, daralmayacak, hele ki hastalanmak ne demek, hastalanırsa tez kellesi vurula, ama kellesiz de yine cocuguma bakmak sartiyla!
3) biz isten gelince hemen ortaliktan cekilecek, benden asla bir beklentisi olmayacak, hele hele de cocuga bakarken yapamadigi isleri birlikte yapmamizi asla teklif etmeyecek, kendi isini yapacak hatta gelip benim isimi de yapacak
4) sadece ben isteyken bakmasi yetmez, aşkutoşko kocisimle basbasa kalmak istedigimizde de bakacak, biz gezmeye giderken asla bizimle gelmek istemeyecek, torunu tekrar ona gelene kadar ikinci bi emre kadar evinde bekleyecek.

Cevreden gordugum kadariyla bu liste cidden boyle uzayip gidiyor.

Kadın bıkmış allasen sal kadını mecburmu tum gun senin bebeni eylemeye
hemda bedavaya köle gibi
BASINDA DURUP BAKMICAKSAN NIYE COCUK YAPTIN? KV ye postalamak için mi?

İnsanlar ne kadar nankör ya bakıcıya verince dahi onun tribini nazını çekeceksiniz, kadın bedava çocuğunuza bakıyor hala mırın kırın ediyorsunuz... 3000'e zor bakıcı bulursunuz. Madem böyle bir derdiniz var bulun bakıcı bakıcıya verin. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. İnsanlar zaten çocuklarını büyütüp evlendikten sonra tam rahata ereceklerken bir de 'al torun büyüt hadi' diye bakmaları bekleniyor, ben şahsen yaşlanınca bakamam çocuk falan. Herkes planını 'başkalarına güvenmeden' yapıp çocuğunu öyle yapsın

Evdeyim bak çalışamıyorum bakıcı maaşımı versem bakmaz kadınlar evde oturuyor iş yok diyolar gel çocuğuma bak desem hemrn diğerleri aaaa çok az o para bakma falanca sukadar alıyor bilmem ne bakan kadını celdiriyolar bakıcı işi okadar zorki senin bebeğine kendi bebeği gibi bırak yarışı kadar bile bakmaz bedava Mis gibi bakıyor kadın şükret dua et gönül al hediye al anne Allah razı olsun iyiki varsın sen olmasan aklım kalır de ne var ki yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…