Bebeğime bakıyor diye...

Seviyorlar konuya gelip yorumları eleştimeyi hayır sanane milletin yorumundan ne bu hazımsızlık
Çok komik geliyor valla bana. Öyle yazma böyle yaz diyenleri mi ararsın, konu sahibine yardımcı olan yorum yok deyip yardımcı olacak tek kelime yazmayan mı ararsın, doyor kosmoyon diye gürleyen mi ararsın

Bi sey diyim mi, rahatsiz olup laf vurduğunu zannettiğin uyelerin hepsi de gerçekten sağlam duruşlu, hayatlarında mutlu kişiler bence. Sadece yazışma ile bile belli oluyor insanların enerjisi, emin ol; kim özgüven sahibi, kim duyar kasıyor, kim kuru sıkı sallıyor, gayet de anlaşılıyor. Isinize gelmeyen durumlarda hemen psikolojik analizler yapmanız ve insanları mutsuzlukla yaftalamanız komik.

Abi ne alaka ya ne alaka cidden anlamıyorum... Konuyla şu yazılanların ne alakası var? Hepimiz mutsuzsak ve mutlu rolü yapıyorsak bile kime ne? Tekrar sorcam ne alakaaaaa
Kendisi konu sahibinin arkadaşı falan galiba. Yoksa eminim kendi evlatları kendisini bedava dadı bulup üstüne az yorulsa burun kıvırsalar hic hoşuna gitmez bu durum.

Kendisi konu sahibinin arkadaşı falan galiba. Yoksa eminim kendi evlatları kendisini bedava dadı bulup üstüne az yorulsa burun kıvırsalar hic hoşuna gitmez bu durum.
O zaman umarım evlatları duyar kasmayan, anne değil misin tabi ki çocuk bakacaksın, sesini de duymayacağım ne o inlemek yorulmak falan diye düşünen genç insanlar olurlar büyüdüklerinde. Çok amin, bol amin

Kendi bakamiyacaginiz çocuğu dogurmayin has yanilipda dogurdunuz bı zahmet işi bırakıp siz bakın yaşlı anne babaanne için çocuk dogurmayin onlar zaten büyütmüşler ve artık dinlenecekleri zaman hop bide torun bakmak zorunda mı değil bı zahmet bakıcı tütün kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil

Ne duyar kasmışlar birader okurken şiştim

Toplam 3 sayfa yazılmış bir konuda , "Ne duyar kasmışlar birader okurken şiştim.." demek yerine konu sahibine sorularınızı sorabilirdiniz.

"Neden bakıyor, kendi isteği ile mi yoksa ricaları üzerine mi onu öğrenmek lazım önce :)" demişsiniz.

Kendisi en başta yardım etmek istese de artık gücü kalmamış olamaz mı ?

Merhaba , kayınvalidem bebeğime bakıyor diye her türlü hasta numarasına katlanmalı mıyım ? Benim yanımda sürekli inleyen bir tip , benden ayrı genç kız gibi ..

Konu sahibinin yazdıkları sizce hoş mu ?

O zaman parasıyla bakıcıya baktıracaksınız. Çocuklarımı kimseye bırakmıyorum. 1 saatliğine bile. Kimseye minnet borcum yok. Babaannesi ancak sevmek için özlediği için kendi davet eder çocuklarımı.

Çok komik geliyor valla bana. Öyle yazma böyle yaz diyenleri mi ararsın, konu sahibine yardımcı olan yorum yok deyip yardımcı olacak tek kelime yazmayan mı ararsın, doyor kosmoyon diye gürleyen mi ararsın
Sen sus mutsuz hayatının acısını buradaki üyelerden çıkaran kadın

Merhaba , kayınvalidem bebeğime bakıyor diye her türlü hasta numarasına katlanmalı mıyım ? Benim yanımda sürekli inleyen bir tip , benden ayrı genç kız gibi ..

Kendi isteyerek severek bakıyor ... neyse bakış açımı değiştirdiniz , teşekkür ederim
Kayınvalideniz kaç yaşında?
50 yaşındayım çok şükür bir hastalığım yok ama şahsen artık bir bebeğin sorumluluğunu almak istemem, bu yaşa kadar kızıma bakıp büyüttüm isterim ki o da kendi çocuğuna baksın, bana acil durumlar dışında bırakmasın, gezeyim tozayım hayatımın geri kalanını bebeğin yemek saati, uyku saatiyle geçirmeyeyim.

Kayınvalideniz belki torununa bakmayı ilk kabul ettiğinde hayatının kısıtlanacağını, yorulacağını düşünmemiş torun sevgisi ağır basmış olabilir, belki artık yardımcı bulmanızı istiyordur lakin bunu dile getiremiyordur.

Son düzenleme:
Ya herkesin yorumlarını hayretler içeresinde okudum ... kimseye zorla çocuk baktırmıyorum ben , kendisi istediği için , evde boş boş oturmayayım oğluna destek olayım diye çocuğuma bakarak aslında tamamen benim hayatımı zorlaştırıyor! Geceleri uyumayan bir bebek , sabahın 6 sonda kalkıp işe giden bir anne , akşam işten gelse de ödevlerime yardımcı olsa diye bekleyen bir çocuk ! . Kv henüz 50 yaşında , beddua edenler bile olmuş bu mübarek günde ... azcık edep !

Bence inlemesine degil de o yasta senden daha cekici ve diri gorunmesine bozulmussun gibi :)
Bence de bir çoğu pasif agresif ! Hemen yargısız infaz !

Benimkine de kv bakacak aynı binadayız .. ama yine de çok küçük geliyor bana ... ilk kızım 1,5 yaşındayken ile başlamıştım bunda 3,5 aylık olacak o yüzden

İlk kızınıza da kayınvalideniz mi baktı ?

Kayınvalideniz hata etmiş , torun bakmak yerine : size göre , madem ki genç kız gibi diri bir kadınmış , keşke kendi bir çocuk sahibi daha olsaymış ; ona bakar , kimseden de laf yemezmiş.

Hayatınız nasıl zorlaşıyor tam olarak ? Kendisine aylık bakıcı ücretini mi veriyorsunuz , sigortasını mı ödüyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…