- 11 Aralık 2018
- 41.974
- 260.801
- 598
- Konu Sahibi olmazsanolmaz
-
Çok komik geliyor valla bana. Öyle yazma böyle yaz diyenleri mi ararsın, konu sahibine yardımcı olan yorum yok deyip yardımcı olacak tek kelime yazmayan mı ararsın, doyor kosmoyon diye gürleyen mi ararsınSeviyorlar konuya gelip yorumları eleştimeyihayır sanane milletin yorumundan ne bu hazımsızlık
Bi sey diyim mi, rahatsiz olup laf vurduğunu zannettiğin uyelerin hepsi de gerçekten sağlam duruşlu, hayatlarında mutlu kişiler bence. Sadece yazışma ile bile belli oluyor insanların enerjisi, emin ol; kim özgüven sahibi, kim duyar kasıyor, kim kuru sıkı sallıyor, gayet de anlaşılıyor. Isinize gelmeyen durumlarda hemen psikolojik analizler yapmanız ve insanları mutsuzlukla yaftalamanız komik.Biliyor musunuz; ördekler suyun üzerinde zahmetsizce yüzer gibi görünürler, ama ayakları altında durmadan çalışır.. Bazı bacıların hayatı burda hep mükemmel, hep duyar kasmalı.. Ama bu işin arka planı var bir de. Kimi sevgisizlikten, kimi istediği bişeyin olmamasından vs kaynaklı gelip burda millete saldırma hakkını kendinde görüyor.. Bir nevii özgüven geliştirme platformu denilebilirse de, temelinde görgü görenekten uzak yorumlar :)
Kendisi konu sahibinin arkadaşı falan galiba. Yoksa eminim kendi evlatları kendisini bedava dadı bulup üstüne az yorulsa burun kıvırsalar hic hoşuna gitmez bu durum.Abi ne alaka ya ne alaka cidden anlamıyorum... Konuyla şu yazılanların ne alakası var? Hepimiz mutsuzsak ve mutlu rolü yapıyorsak bile kime ne? Tekrar sorcam ne alakaaaaa
O zaman umarım evlatları duyar kasmayan, anne değil misin tabi ki çocuk bakacaksın, sesini de duymayacağım ne o inlemek yorulmak falan diye düşünen genç insanlar olurlar büyüdüklerinde. Çok amin, bol aminKendisi konu sahibinin arkadaşı falan galiba. Yoksa eminim kendi evlatları kendisini bedava dadı bulup üstüne az yorulsa burun kıvırsalar hic hoşuna gitmez bu durum.
Tabi :)
Neden bakıyor, kendi isteği ile mi yoksa ricaları üzerine mi onu öğrenmek lazım önce :)
Ben yalnız büyüttüm ailem yok mesela burda, bir yere giderken bırakmak üzere annem veya kayınvalidem olsa daha kolay olurdu işim :)
Duyar kasılmış diyince herkes üzerine aldı demek ki duyarın farkında herkes :))
Ne duyar kasmışlar birader okurken şiştim
Merhaba , kayınvalidem bebeğime bakıyor diye her türlü hasta numarasına katlanmalı mıyım ? Benim yanımda sürekli inleyen bir tip , benden ayrı genç kız gibi ..
Madem kayınvaliden genç kız gibi al sen bebeğine bak oda girsin çalışsınMerhaba , kayınvalidem bebeğime bakıyor diye her türlü hasta numarasına katlanmalı mıyım ? Benim yanımda sürekli inleyen bir tip , benden ayrı genç kız gibi ..
Kazandığı parayı gelinin eline sayacaksa neden olmasınMadem kayınvaliden genç kız gibi al sen bebeğine bak oda girsin çalışsın
Sen sus mutsuz hayatının acısını buradaki üyelerden çıkaran kadınÇok komik geliyor valla bana. Öyle yazma böyle yaz diyenleri mi ararsın, konu sahibine yardımcı olan yorum yok deyip yardımcı olacak tek kelime yazmayan mı ararsın, doyor kosmoyon diye gürleyen mi ararsın
Mutsuzluktan kurudum kaldım burda biriniz de el atıp şu kadını mutlu edelim demiyorsunuz.Sen sus mutsuz hayatının acısını buradaki üyelerden çıkaran kadın
Dünya etrafında döndüğünü sanan bir minnoş daha.Çok sıkılıyordunuz hepinize de aksiyon gerilim oldu alıntısız tek mesajım
İyi günler
Merhaba , kayınvalidem bebeğime bakıyor diye her türlü hasta numarasına katlanmalı mıyım ? Benim yanımda sürekli inleyen bir tip , benden ayrı genç kız gibi ..
Kayınvalideniz kaç yaşında?Kendi isteyerek severek bakıyor ... neyse bakış açımı değiştirdiniz , teşekkür ederim
Bence inlemesine degil de o yasta senden daha cekici ve diri gorunmesine bozulmussun gibi :)Benim yanımda sürekli inleyen bir tip , benden ayrı genç kız gibi ..
Bence inlemesine degil de o yasta senden daha cekici ve diri gorunmesine bozulmussun gibi :)
Bence de bir çoğu pasif agresif ! Hemen yargısız infaz !Bi sey diyim mi, rahatsiz olup laf vurduğunu zannettiğin uyelerin hepsi de gerçekten sağlam duruşlu, hayatlarında mutlu kişiler bence. Sadece yazışma ile bile belli oluyor insanların enerjisi, emin ol; kim özgüven sahibi, kim duyar kasıyor, kim kuru sıkı sallıyor, gayet de anlaşılıyor. Isinize gelmeyen durumlarda hemen psikolojik analizler yapmanız ve insanları mutsuzlukla yaftalamanız komik.
Benimkine de kv bakacak aynı binadayız .. ama yine de çok küçük geliyor bana ... ilk kızım 1,5 yaşındayken ile başlamıştım bunda 3,5 aylık olacak o yüzden
Ya herkesin yorumlarını hayretler içeresinde okudum ... kimseye zorla çocuk baktırmıyorum ben , kendisi istediği için , evde boş boş oturmayayım oğluna destek olayım diye çocuğuma bakarak aslında tamamen benim hayatımı zorlaştırıyor! Geceleri uyumayan bir bebek , sabahın 6 sonda kalkıp işe giden bir anne , akşam işten gelse de ödevlerime yardımcı olsa diye bekleyen bir çocuk ! . Kv henüz 50 yaşında , beddua edenler bile olmuş bu mübarek günde ... azcık edep !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?