- 16 Haziran 2011
- 16.061
- 70.087
- 798
- Konu Sahibi olmazsanolmaz
-
Ne duyar kasmışlar birader okurken şiştim..
Az ye de bakıcı tut ya da otur kendi çocuğuna kendin bakMerhaba , kayınvalidem bebeğime bakıyor diye her türlü hasta numarasına katlanmalı mıyım ? Benim yanımda sürekli inleyen bir tip , benden ayrı genç kız gibi ..
Dedi kayınvalidesine zorla çocuk baktıran...Ne duyar kasmışlar birader okurken şiştim..
Kaynana gömerken kimse duyar muyar anmıyordu..Ne duyar kasmışlar birader okurken şiştim..
Herşeyi ben bilirim kafasındasın ya sana çok acıyorum :)Dedi kayınvalidesine zorla çocuk baktıran...
Dedi haddini bilmeyenHerşeyi ben bilirim kafasındasın ya sana çok acıyorum :)
Ben yurtdışındayım kayınvalidem Türkiye'de..
Haddini bil birazcık
Yazım hatasına yarıldımBizde de var bir numune
Evde zaten bakılan bir çocuk vardı, kızının çocuğu. Ee tabi geline bakmasa olmaz çünkü süper babaanne. Bizimki daha çok hastalık dinliyordur ama, şeker hastasi ve ağır vertigo. Dedenin ayağı topuktan kırıldı o zaman bile zerre umursamadi. Cocugu okula bırakıp yolda bayilmisligi var.
Hem çocuğa baktirirlar hem yemek yer tabaklarını sofrada bırakır giderler. Biz ziyarete gittiğimizde olay çıkarıp 2 gün ugramamisti keyfi kacti tabiki.
Biraz merhamet biraz vicdan diliyorum.. size sizin gibi gelin damat düşer inşallah.
Herşeyi ben bilirim kafasındasın ya sana çok acıyorum :)
Haddini bil birazcık
Ay sorma kardeş benim KV aynısı. Bunlar hep böyle tek torunları var ama bakmamak için milyon bahane... Diye sizinle kayınvalidenizi çekiştireceğimizi sanmanız çok tuhafMerhaba , kayınvalidem bebeğime bakıyor diye her türlü hasta numarasına katlanmalı mıyım ? Benim yanımda sürekli inleyen bir tip , benden ayrı genç kız gibi ..
Siz insanlara alay eder tarzda duyarcı derken çok mu had biliyordunuz? Ortaya laf attınız, cevabı da aldınız. Ağlayacaksaniz oynamayalım.Herşeyi ben bilirim kafasındasın ya sana çok acıyorum :)
Haddini bil birazcık
Eveett duyar kasıcımız da gelmişBiliyor musunuz; ördekler suyun üzerinde zahmetsizce yüzer gibi görünürler, ama ayakları altında durmadan çalışır.. Bazı bacıların hayatı burda hep mükemmel, hep duyar kasmalı.. Ama bu işin arka planı var bir de. Kimi sevgisizlikten, kimi istediği bişeyin olmamasından vs kaynaklı gelip burda millete saldırma hakkını kendinde görüyor.. Bir nevii özgüven geliştirme platformu denilebilirse de, temelinde görgü görenekten uzak yorumlar :)
Biliyor musunuz; ördekler suyun üzerinde zahmetsizce yüzer gibi görünürler, ama ayakları altında durmadan çalışır.. Bazı bacıların hayatı burda hep mükemmel, hep duyar kasmalı.. Ama bu işin arka planı var bir de. Kimi sevgisizlikten, kimi istediği bişeyin olmamasından vs kaynaklı gelip burda millete saldırma hakkını kendinde görüyor.. Bir nevii özgüven geliştirme platformu denilebilirse de, temelinde görgü görenekten uzak yorumlar :)
Abi ne alaka ya ne alaka cidden anlamıyorum... Konuyla şu yazılanların ne alakası var? Hepimiz mutsuzsak ve mutlu rolü yapıyorsak bile kime ne? Tekrar sorcam ne alakaaaaaEveett duyar kasıcımız da gelmişbu engin psikolojik analiniz bizi aydınlattı
Seviyorlar konuya gelip yorumları eleştimeyiAbi ne alaka ya ne alaka cidden anlamıyorum... Konuyla şu yazılanların ne alakası var? Hepimiz mutsuzsak ve mutlu rolü yapıyorsak bile kime ne? Tekrar sorcam ne alakaaaaa
Ördekler önemli öyle demeKonuyla mesajınız arasında bir bağlantı yok.
Konuya yorum yapan üyelere yönelik , ortaya küçük bir kompozisyon yazmışsınız sadece.
Tabi :)Konu sahibine yorumunuz nedir ? Yurtdışından bakışınızı paylaşın , biz de öğrenelim.
Buradaki kimse kayinvalidesine ayılıp bayılmıyor,belki istinai olarak çok seven de vardır,onu bilemeyiz.Ama herkes vicdanları doğrultusunda yorum yapıyor.Yaşlı başlı insanlar torun bakmak zorunda değil,kendi isteğiyle bakan olursa ne âlâ.Kendine güvenemeyen evlenip,çocuk dünyaya getirmesin bir zahmet.Duyar bunun neresinde?Duyar kasmak terimi de genelde ergenler tarafından kullanılıyor.Ne duyar kasmışlar birader okurken şiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?