Bebeğime bakıyor diye...

Bizde de var bir numune
Evde zaten bakılan bir çocuk vardı, kızının çocuğu. Ee tabi geline bakmasa olmaz çünkü süper babaanne. Bizimki daha çok hastalık dinliyordur ama, şeker hastasi ve ağır vertigo. Dedenin ayağı topuktan kırıldı o zaman bile zerre umursamadi. Cocugu okula bırakıp yolda bayilmisligi var.
Hem çocuğa baktirirlar hem yemek yer tabaklarını sofrada bırakır giderler. Biz ziyarete gittiğimizde olay çıkarıp 2 gün ugramamisti keyfi kacti tabiki.
Biraz merhamet biraz vicdan diliyorum.. size sizin gibi gelin damat düşer inşallah.

Yazım hatasına yarıldım

Biliyor musunuz; ördekler suyun üzerinde zahmetsizce yüzer gibi görünürler, ama ayakları altında durmadan çalışır.. Bazı bacıların hayatı burda hep mükemmel, hep duyar kasmalı.. Ama bu işin arka planı var bir de. Kimi sevgisizlikten, kimi istediği bişeyin olmamasından vs kaynaklı gelip burda millete saldırma hakkını kendinde görüyor.. Bir nevii özgüven geliştirme platformu denilebilirse de, temelinde görgü görenekten uzak yorumlar :)

Merhaba , kayınvalidem bebeğime bakıyor diye her türlü hasta numarasına katlanmalı mıyım ? Benim yanımda sürekli inleyen bir tip , benden ayrı genç kız gibi ..
Ay sorma kardeş benim KV aynısı. Bunlar hep böyle tek torunları var ama bakmamak için milyon bahane... Diye sizinle kayınvalidenizi çekiştireceğimizi sanmanız çok tuhaf

Herşeyi ben bilirim kafasındasın ya sana çok acıyorum :)
Ben yurtdışındayım kayınvalidem Türkiye'de..
Haddini bil birazcık
Siz insanlara alay eder tarzda duyarcı derken çok mu had biliyordunuz? Ortaya laf attınız, cevabı da aldınız. Ağlayacaksaniz oynamayalım.

Eveett duyar kasıcımız da gelmiş bu engin psikolojik analiniz bizi aydınlattı

Konuyla mesajınız arasında bir bağlantı yok.

Konuya yorum yapan üyelere yönelik , ortaya küçük bir kompozisyon yazmışsınız sadece.

Eveett duyar kasıcımız da gelmiş bu engin psikolojik analiniz bizi aydınlattı
Abi ne alaka ya ne alaka cidden anlamıyorum... Konuyla şu yazılanların ne alakası var? Hepimiz mutsuzsak ve mutlu rolü yapıyorsak bile kime ne? Tekrar sorcam ne alakaaaaa

Abi ne alaka ya ne alaka cidden anlamıyorum... Konuyla şu yazılanların ne alakası var? Hepimiz mutsuzsak ve mutlu rolü yapıyorsak bile kime ne? Tekrar sorcam ne alakaaaaa
Seviyorlar konuya gelip yorumları eleştimeyi hayır sanane milletin yorumundan ne bu hazımsızlık

Konu sahibine yorumunuz nedir ? Yurtdışından bakışınızı paylaşın , biz de öğrenelim.
Tabi :)
Neden bakıyor, kendi isteği ile mi yoksa ricaları üzerine mi onu öğrenmek lazım önce :)
Ben yalnız büyüttüm ailem yok mesela burda, bir yere giderken bırakmak üzere annem veya kayınvalidem olsa daha kolay olurdu işim :)

Duyar kasılmış diyince herkes üzerine aldı demek ki duyarın farkında herkes :))

Ne duyar kasmışlar birader okurken şiştim..
Buradaki kimse kayinvalidesine ayılıp bayılmıyor,belki istinai olarak çok seven de vardır,onu bilemeyiz.Ama herkes vicdanları doğrultusunda yorum yapıyor.Yaşlı başlı insanlar torun bakmak zorunda değil,kendi isteğiyle bakan olursa ne âlâ.Kendine güvenemeyen evlenip,çocuk dünyaya getirmesin bir zahmet.Duyar bunun neresinde?Duyar kasmak terimi de genelde ergenler tarafından kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…