- Konu Sahibi Hamile_annee
-
İnşallah düşmez dediler yazmışsınız ne yaşadınız da beddua edildi para olayları mi. Gerçekten beddua ettiklerine karşı şüpheliyim hala açıkçası. Çünkü çocuğuna beddua edilen hiçbir anne onların bı çöpünü bile beklemez çocuğunu dahi göstermez kendi de iletişimi keserİnşallah doğmaz dediler beddua değil mi bu
Bunu demislerse evet beddua,demekki siz onceden de tabiri caizse kanli bicakliydiniz,cunki bu hic soylenmemesi gereken sey hele durup dururken hic soylenmez.İnşallah doğmaz dediler beddua değil mi bu
Kanlı bıçaklı değildik eşim 15 gün aramadı diye öyle söylediBunu demislerse evet beddua,demekki siz onceden de tabiri caizse kanli bicakliydiniz,cunki bu hic soylenmemesi gereken sey hele durup dururken hic soylenmez.
Esiniz bilezigi bekliyormus,neyse şoyle 50 gramlik sarnellerden alsinlar da herseye sunger cekersiniz
İnanmıyorsan sen bilirsin kadın cahil biri onu söyledi bedelini de ödedi ama hala bişi almaması bedduasının arkasında olduğunu gösteriyorKayınvalidenin beddua ettiğine inanan var mı? Beddua etmiş olsa konu başlığı “maddiyat” mı olurdu? Haa gerçekten beddua ettilerse de siz de pek takmamışsınız zaten. O kadar para ana teması içinde öylesine yazmışsınız.
Pardon merak ediyorum telefonda konuşmuyorsunuz senede bir kere görürüm dediniz peşine bir kere gittim dediniz. Yani ne ara beddua ettı. Hem niye çocuk sizin çocuğunuzken size bir şey alsın. Kızına alır almaz kendi parası sızede sorcak hali yok. Yanında o vardır ona verıyordur. Siz niye kızına yapılanların çetelesini tutuyorsunuz? Normal değil mi ? Kızı çünküİnanmıyorsan sen bilirsin kadın cahil biri onu söyledi bedelini de ödedi ama hala bişi almaması bedduasının arkasında olduğunu gösteriyor
Tamam almasın ama benim bakmamı beklemesinler olır muPardon merak ediyorum telefonda konuşmuyorsunuz senede bir kere görürüm dediniz peşine bir kere gittim dediniz. Yani ne ara beddua ettı. Hem niye çocuk sizin çocuğunuzken size bir şey alsın. Kızına alır almaz kendi parası sızede sorcak hali yok. Yanında o vardır ona verıyordur. Siz niye kızına yapılanların çetelesini tutuyorsunuz? Normal değil mi ? Kızı çünküArayıp sormayan sizlere niye bir şey yapsın belli ki karı koca minimum 10 bin aylık geliri olan sizin doyumsuz olduğunuzu bildiğinden yapmıyor yapsada yapmasada saygınız olmayacaktı.
Kafanızda kurmuşsunuz merak etmeyin sizi bildikleri için beklemezler. Böyle kafanızda bir şeyleri oluşturup gerçek gibi yansıtıyorsunuz. Yemek yaptım şu bu hep dediniz başta sonra bugüne kadar bir kere gittiğinizi söylediniz. Tezatlıklar abidesisiniz. Kaç senedir bir kere görmeye giden geline niye harçlıklar hediyeler yollasın aramaya bile tenezzül etmiyorsunuz. Başkasının anne babasının parasının çetelesini tutacağınıza kendi ailenizin tutun. Çünkü eşinizin ailesinin parasını sorgulamak sizin haddinize değil.Tamam almasın ama benim bakmamı beklemesinler olır mu
Beklemiyorlardir zaten,sinir etmek icin soylemislerdir,herkes tasidigi kumasi bilir:))Tamam almasın ama benim bakmamı beklemesinler olır mu
Beklemiyorlardir zaten,sinir etmek icin soylemislerdir,herkes tasidigi kumasi bilir:))
Siz hep mi böyleydiniz hamilelikte mi böyle oldunuz ? Ya hu sizin için parasıyla değil mi her şey istersiniz ücretinizi bakarsınız, vermezlerse bakmazsınız. Zaten öyle gram iyilik falan yapacak göz de yok sizde. Neden bu kadar dert ettiniz ki , zaten kimse size zorla batıramaz kendini yoksa kocanıza mı güvenemiyorsunuz bu kadar atıp tutarkenSinir etmek için birine bişi söylemek ne kadar doğru peki onlar kendi kumaşını bilsinler yeter
Yoo benim eşimin aklı varsa zaten annesini emanet etmez de benim derdim paralar kızlara ama bakmaya gelince gelin baksın diye beklemeleriSiz hep mi böyleydiniz hamilelikte mi böyle oldunuz ? Ya hu sizin için parasıyla değil mi her şey istersiniz ücretinizi bakarsınız, vermezlerse bakmazsınız. Zaten öyle gram iyilik falan yapacak göz de yok sizde. Neden bu kadar dert ettiniz ki , zaten kimse size zorla batıramaz kendini yoksa kocanıza mı güvenemiyorsunuz bu kadar atıp tutarken
Konunun ana teması para olduğu için inanamadım. Çocuğunuza beddua edilirken hala alınmamış çul çaputun aklınıza gelmesi normal mi?İnanmıyorsan sen bilirsin kadın cahil biri onu söyledi bedelini de ödedi ama hala bişi almaması bedduasının arkasında olduğunu gösteriyor
Ne paraymis bee.. Eve de 10000 giriyormus,neyin tamahkarligi anlamiyorum.Yoo benim eşimin aklı varsa zaten annesini emanet etmez de benim derdim paralar kızlara ama bakmaya gelince gelin baksın diye beklemeleri
O zaman ben bakamamNe paraymis bee.. Eve de 10000 giriyormus,neyin tamahkarligi anlamiyorum.
Esim tum bekarlik kazancini ve evlilik hazirligini baba evine gomdu de 5 parasiz el ele basbasa yuruduk ardimiza bile bakmadan.
Cocuklarimiz bir yumurtalarini yemedi,ben bugzetmiyorum sizin kadar...
Orasini ama gordu sagir duydu zaten:)O zaman ben bakamam
Nelere sessiz kaldım bilsen tatlım ama artık kalmıyorum kimseye sessizOrasini ama gordu sagir duydu zaten:)
O kadin evini maasini sizin uzerinize yapsa da bakmazsiniz,iyi tanimislar sizi.
Fakat ben asil sunu merak ediyorum,nasil bir evde buyudunuz,nelere nasil sessiz kaldiniz ki iciniz ofke dolu...
Bence siz once kendi ailenizle iliskilerinizi irdeleyin es ailesine kadar,bebeginize en buyuk iyilik olur bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?