Bebeğime bir çöp almadılar

İnşallah doğmaz dediler beddua değil mi bu
İnşallah düşmez dediler yazmışsınız ne yaşadınız da beddua edildi para olayları mi. Gerçekten beddua ettiklerine karşı şüpheliyim hala açıkçası. Çünkü çocuğuna beddua edilen hiçbir anne onların bı çöpünü bile beklemez çocuğunu dahi göstermez kendi de iletişimi keser

İnşallah doğmaz dediler beddua değil mi bu
Bunu demislerse evet beddua,demekki siz onceden de tabiri caizse kanli bicakliydiniz,cunki bu hic soylenmemesi gereken sey hele durup dururken hic soylenmez.
Esiniz bilezigi bekliyormus,neyse şoyle 50 gramlik sarnellerden alsinlar da herseye sunger cekersiniz :işsiz:

Hayata, insanlara böyle bakanlar asla değişmiyorlar, canlı canlı tanıdığım bir iki kişi var. Saçına aklar düştü hala her konuşmasında birilerine kızgın, kinli, beklenti içinde. Bu negatiflik en çok kendisine zarar veriyor bir bilse.

Dünyaya bir insan getirip, besleyip, öğretip topluma bırakacaksınız. Kalpleriniz biraz yumuşasın, sevgi kıpırtısı olsun.

Siz çiftleştiniz ve sonucunda bir yavrunuz olacak diye neden insanlar kaç bin TL lik bilezik almak zorundalar yahu. Habire ürüyoruz zaten, ilk sizde doğurmayacaksınız, ee neden?

Aklima rahmetli babaannem geldi. Dogdugumda bisey aldi mi takti mi bilmiyorum ama hatirladigim cocukluk genc kizlik ve yetiskinlik donemimde kendisinden ne 5 lira harclik ne bir corap gordum. Ilk torunuydum. 25 yildan fazla emekli maasi aldi, ve en cok kizinin cocuklarini sevdi, her turlu maddi manevi yardimi onlara yapti. Annem o kadar minnetsiz bir kadinmis ki bugun bile babaannemi iyi anar, iyi bir kadindi nur icinde yatsin der.

Bunu demislerse evet beddua,demekki siz onceden de tabiri caizse kanli bicakliydiniz,cunki bu hic soylenmemesi gereken sey hele durup dururken hic soylenmez.
Esiniz bilezigi bekliyormus,neyse şoyle 50 gramlik sarnellerden alsinlar da herseye sunger cekersiniz :işsiz:
Kanlı bıçaklı değildik eşim 15 gün aramadı diye öyle söyledi

Kayınvalidenin beddua ettiğine inanan var mı? Beddua etmiş olsa konu başlığı “maddiyat” mı olurdu? Haa gerçekten beddua ettilerse de siz de pek takmamışsınız zaten. O kadar para ana teması içinde öylesine yazmışsınız.
İnanmıyorsan sen bilirsin kadın cahil biri onu söyledi bedelini de ödedi ama hala bişi almaması bedduasının arkasında olduğunu gösteriyor

İnanmıyorsan sen bilirsin kadın cahil biri onu söyledi bedelini de ödedi ama hala bişi almaması bedduasının arkasında olduğunu gösteriyor
Pardon merak ediyorum telefonda konuşmuyorsunuz senede bir kere görürüm dediniz peşine bir kere gittim dediniz. Yani ne ara beddua ettı. Hem niye çocuk sizin çocuğunuzken size bir şey alsın. Kızına alır almaz kendi parası sızede sorcak hali yok. Yanında o vardır ona verıyordur. Siz niye kızına yapılanların çetelesini tutuyorsunuz? Normal değil mi ? Kızı çünkü :işsiz: Arayıp sormayan sizlere niye bir şey yapsın belli ki karı koca minimum 10 bin aylık geliri olan sizin doyumsuz olduğunuzu bildiğinden yapmıyor yapsada yapmasada saygınız olmayacaktı.

Pardon merak ediyorum telefonda konuşmuyorsunuz senede bir kere görürüm dediniz peşine bir kere gittim dediniz. Yani ne ara beddua ettı. Hem niye çocuk sizin çocuğunuzken size bir şey alsın. Kızına alır almaz kendi parası sızede sorcak hali yok. Yanında o vardır ona verıyordur. Siz niye kızına yapılanların çetelesini tutuyorsunuz? Normal değil mi ? Kızı çünkü :işsiz: Arayıp sormayan sizlere niye bir şey yapsın belli ki karı koca minimum 10 bin aylık geliri olan sizin doyumsuz olduğunuzu bildiğinden yapmıyor yapsada yapmasada saygınız olmayacaktı.
Tamam almasın ama benim bakmamı beklemesinler olır mu

Tamam almasın ama benim bakmamı beklemesinler olır mu
Kafanızda kurmuşsunuz merak etmeyin sizi bildikleri için beklemezler. Böyle kafanızda bir şeyleri oluşturup gerçek gibi yansıtıyorsunuz. Yemek yaptım şu bu hep dediniz başta sonra bugüne kadar bir kere gittiğinizi söylediniz. Tezatlıklar abidesisiniz. Kaç senedir bir kere görmeye giden geline niye harçlıklar hediyeler yollasın aramaya bile tenezzül etmiyorsunuz. Başkasının anne babasının parasının çetelesini tutacağınıza kendi ailenizin tutun. Çünkü eşinizin ailesinin parasını sorgulamak sizin haddinize değil.

Sinir etmek için birine bişi söylemek ne kadar doğru peki onlar kendi kumaşını bilsinler yeter
Siz hep mi böyleydiniz hamilelikte mi böyle oldunuz ? Ya hu sizin için parasıyla değil mi her şey istersiniz ücretinizi bakarsınız, vermezlerse bakmazsınız. Zaten öyle gram iyilik falan yapacak göz de yok sizde. Neden bu kadar dert ettiniz ki , zaten kimse size zorla batıramaz kendini yoksa kocanıza mı güvenemiyorsunuz bu kadar atıp tutarken 🤣

Siz hep mi böyleydiniz hamilelikte mi böyle oldunuz ? Ya hu sizin için parasıyla değil mi her şey istersiniz ücretinizi bakarsınız, vermezlerse bakmazsınız. Zaten öyle gram iyilik falan yapacak göz de yok sizde. Neden bu kadar dert ettiniz ki , zaten kimse size zorla batıramaz kendini yoksa kocanıza mı güvenemiyorsunuz bu kadar atıp tutarken 🤣
Yoo benim eşimin aklı varsa zaten annesini emanet etmez de benim derdim paralar kızlara ama bakmaya gelince gelin baksın diye beklemeleri

Konunun ana teması para olduğu için inanamadım. Çocuğunuza beddua edilirken hala alınmamış çul çaputun aklınıza gelmesi normal mi?

Yoo benim eşimin aklı varsa zaten annesini emanet etmez de benim derdim paralar kızlara ama bakmaya gelince gelin baksın diye beklemeleri
Ne paraymis bee.. Eve de 10000 giriyormus,neyin tamahkarligi anlamiyorum.
Esim tum bekarlik kazancini ve evlilik hazirligini baba evine gomdu de 5 parasiz el ele basbasa yuruduk ardimiza bile bakmadan.
Cocuklarimiz bir yumurtalarini yemedi,ben bugzetmiyorum sizin kadar...

Ne paraymis bee.. Eve de 10000 giriyormus,neyin tamahkarligi anlamiyorum.
Esim tum bekarlik kazancini ve evlilik hazirligini baba evine gomdu de 5 parasiz el ele basbasa yuruduk ardimiza bile bakmadan.
Cocuklarimiz bir yumurtalarini yemedi,ben bugzetmiyorum sizin kadar...
O zaman ben bakamam

Bizimkiler de vermiyor 6 ay oldungörmeye bile gelmediler ama benim hiç umurumda değil anne tarafıntarafından çok seviliyor çocuklarım bu yeter dipermtara çoksa şart değil biz de babamızın akrabaları babaannemiz tarafından filan pek sevilmedik anne tarafı çok sevdi gayet güzel bir çocukluk geçirdik Truva bir çocuğa anne baba sevgisi yeter kimseden bir şey beklemeyin

O zaman ben bakamam
Orasini ama gordu sagir duydu zaten:)
O kadin evini maasini sizin uzerinize yapsa da bakmazsiniz,iyi tanimislar sizi.
Fakat ben asil sunu merak ediyorum,nasil bir evde buyudunuz,nelere nasil sessiz kaldiniz ki iciniz ofke dolu...
Bence siz once kendi ailenizle iliskilerinizi irdeleyin es ailesine kadar,bebeginize en buyuk iyilik olur bu...

Orasini ama gordu sagir duydu zaten:)
O kadin evini maasini sizin uzerinize yapsa da bakmazsiniz,iyi tanimislar sizi.
Fakat ben asil sunu merak ediyorum,nasil bir evde buyudunuz,nelere nasil sessiz kaldiniz ki iciniz ofke dolu...
Bence siz once kendi ailenizle iliskilerinizi irdeleyin es ailesine kadar,bebeginize en buyuk iyilik olur bu...
Nelere sessiz kaldım bilsen tatlım ama artık kalmıyorum kimseye sessiz

Back
X