Bebeğime bir çöp almadılar

Heeee hayranlık yokkkk. Paraları kızlarına veriyor ama bakmaya gelince bizden bekliyor burda oh dediğin nedir acaba bize ayıp değil mi

Ama sinav puani verilmedi performans verildi o da derse katilim ve odev yapma olarak verildi. Uzulmeyin ikinci donem farki olacaktir elbette.
biz sınav olmuştuk okula gidip .ben üzüldüm cidden çocuk takdir aldım diye seviniyorduuu ama ben de öğretmenlik yaptığım annemde öğretmen olduğu için durumunu gayet görebildim.teşekkür bile almamalılardı değil takdir.konu sahibi özür dilerim konunu böldümmmmmm bu aradaaa

Valla Kirilacak o kadar çok şey var ki .
Bosverin gelmediği görmediği sıkı fiki olmadığınız daha iyi .
Almayan etmeyen ilgilenmeyen hak da iddia edemez ooooh ne rahatlık .
Kayınvalide kayinbabalriniz değecek insanlar olsaydı elbette bu şekilde konusmazdim yanlış anlaşılmakta istemem

Bebeğim gerçekten mutlu bi çocuk olabilecek mi babasının tarafı bize değer vermiyor ki ona versinler...
Sen cocugunu doldurmazsan hiç de bir şey olmaz.
Ben baba tarafımı tanimazdim bile, ilk kuzenimle 11 yaşında tanıştım, şimdi en iyi arkadaşlarımdan. O kadar kuzenim var ki, her sene birisiyle zaman geçirip birbirimizi tanıyoruz; hatta yolda görsem tanımayacagim bir kuzenimle, bu sene (29 yaşimda) bir vesileyle aynı şehirde bulunduk , cadir kampı yaptik, arkadaş olduk:)
halalarimdan biriyle de 22 yaşındaydım ilk tanıştığımda ^^
Cocukken de bir eksikliklerini hissetmedim, çünkü zaten yoklardi. Annemin de hiç umrunda olmadığı için onların yokluklarina takılıp bizi doldurmazdi.
kimseden asla ne bir doğumgünü tebriği işittim, ne bir 'ihtiyacin var mı kizim' dendi, ne bir cikolata verdiler. Hatta dedim ya, yirmiiki yaşında tanistigim halam var :)
Ama beni hiç rahatsız etmedi bile . Ne pozitif ne negatif bir düşüncem yoktu baba tarafina karşı. Zamanla (üni bittikten sonra) sık sık gider oldum şehirlerine, zamanla onlar beni tanıdılar benimsediler,zamanla ben onları tanıdım sevdim...
Siz de çocuğunuzu doldurmayın, kendi beklentilerinizi ona yansıtmayın. "Senin için beddua ettiler" falan demeyin... Çocuğun umru bile olmayacaktir babaannesi halası.

Başkalarından birşey bekleyerek mutlu olamazsiniz. Çocuğunuzun herşeyini alabilecek durumdasınız anladığım kadarıyla. Beklentinizide anladim maddi değil manevi değer. Ama boşverin almasinlar siz herşeyin en iyisini alirsaniz ve kimseye ihtiyacimiz yok derseniz ozaman kiymete geçersiniz. Yüce adalet biryerde tecelli ediyor.

Ben sizi çok iyi anladım. Siz maddiyattan ziyade karşı tarafta bi heves göremiyorsunuz ona üzülüyorsunuz. Ne bileyim babaanne çarşıda pazarda bi tulum görür ayy çok beğendim torunuma aldım geldim der bi hevesi olur vs. Ama benim yeni hayat felsefem minimum beklenti maksimum mutluluk. Zararı dokunmasın da kim naparsa yapsın ama ben de kendime kendi eşimin çocuğumun mutluluğuna bakarım gerisi beni alakadar etmez.

Hiç bir şey bekleyen yok zaten ki annem herkese eşit yaklaşır abime de bize de ama yengemin derdi erkek çocuğa daha çok para verilir sonuçta erkek.
Canım siz dinlemeden yargılıyorsunuz.
Ben diyorum ki kızına verip bize diyemezler siz bakın diye. Ben eşekbaşı mıyım

Aynen heves yok annem ne görse alıyor

Aynen heves yok annem ne görse alıyor
Beddua etmişler ya bebeğinize gidip alışveriş yapsalar, kabul edip kullanır mısınız aldıkları eşyaları ?

Hala bunları yazdığınıza göre ya öyle bir beddua yok yada kardeş için alınıp size alınmayanlar gözünüzü döndermis.
Aklım almadi bu aileden birşey beklemenizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…