- 22 Ocak 2021
- 196
- -326
- 11
- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Canım o kızlar gelin baksın size ilerde diyorlar ben eşek miyim pekibravoo.biraz da kızlar pozitif ayrımcılığın keyfini sürsünnn.herşeyin erkek çocuklara ve erkek torunlara olduğu düzenden bıktıkk yahuuuu
Helal olsun o aileye. Asıl yapmaları gerekeni yapıyorlar. Alışılagelmişin dışında, erkek evlat hayranlığı yokmuş. Kızlarına değer vermeleri kadar şahane bir şey yok bence. İnsanlardan bir şey beklemezseniz hayal kırıklığı da yaşamazsınız. Ben tebrik ediyorum aileyi, kızlarını evlendikten sonra da yalnız ve desteksiz bırakmamışlar.
Hiç bir şey bekleyen yok zaten ki annem herkese eşit yaklaşır abime de bize de ama yengemin derdi erkek çocuğa daha çok para verilir sonuçta erkek.O zaman yengenden beklemicekler bakmasını
Hadi oradan ya.Biz de aldık her şeyini ama en azından bi tane oyuncak alsaydı 10 liraya düşünüyor derdim
biz sınav olmuştuk okula gidip .ben üzüldüm cidden çocuk takdir aldım diye seviniyorduuu ama ben de öğretmenlik yaptığım annemde öğretmen olduğu için durumunu gayet görebildim.teşekkür bile almamalılardı değil takdir.konu sahibi özür dilerim konunu böldümmmmmm bu aradaaaAma sinav puani verilmedi performans verildio da derse katilim ve odev yapma olarak verildi. Uzulmeyin ikinci donem farki olacaktir elbette.
Demeden bilemezsin ve düzgün konuşHadi oradan ya.
Bu sefer de bebeğime 10 TL'lik oyuncağı mi layık gördüler diyecektin ahdgaggs
Sen cocugunu doldurmazsan hiç de bir şey olmaz.Bebeğim gerçekten mutlu bi çocuk olabilecek mi babasının tarafı bize değer vermiyor ki ona versinler...
Başkalarından birşey bekleyerek mutlu olamazsiniz. Çocuğunuzun herşeyini alabilecek durumdasınız anladığım kadarıyla. Beklentinizide anladim maddi değil manevi değer. Ama boşverin almasinlar siz herşeyin en iyisini alirsaniz ve kimseye ihtiyacimiz yok derseniz ozaman kiymete geçersiniz. Yüce adalet biryerde tecelli ediyor.Bu konudan yakınacağım hiç aklıma gelmezdi. Ama insanın zoruna gidiyor. Boğazı düğümleniyor. 10 liraya bir şey alsaydılar ben bunu sorun etmezdim. Mesele para asla değil, nasıl ufacık çocuğa böyle kin tutulur bilmiyorum....
Eşimin ailesi ile küs değiliz ama çok da samimi değiliz. İkimiz de çalıştığımız için onlara ayda 1 - 2 bin lira vermemizi falan bekliyorlardı bence. Vermeyince biz onlara gidince bile yüz vermiyorlar bizle oturmuyorlar. Durumları iyi halbuki... Ben kimseye para vermek için çalışmıyorum o zaman ne anlamı kalır ki...
Bebeğime beddualar ettiler, hamileyken bi sorun oldu inşallah düşmez demek için aradılar beni.
9 ay boyunca bana sadece kızıma kapı süsü yaptırdım sana da yaptırayım dedi.
Tepem attı gerçekten.. Kızına daha neler yaptı kim bilir ama istiyorsa sormasına gerek yoktu madem sordu kızını karıştırmasına gerek yoktu. Aldık biz dedim oysa almamıştım. Her şeyi almışız kendimiz bunu da alırız diye düşündüm.
Hep ayıp bulurdum benim ailem bunu şunu aldı diye ama benim ailem on bin harcadı durumları onlar kadar iyi olmadığı halde. Akrabalarım soruyor eşinin ailesi ne aldı diye. Daha almadılar diyorum. Halbuki almayacaklar da.
Bebeğime çok üzülüyorum hamileyim... Beddua edildi yok yere, kimse sevinmedi.
Gerçekten çok üzülüyorum onun suçu ne ki...
Eşim de bekliyorum doğumu bilezik de almazlarsa ne seni ne çocuğumu götürmem bir daha diyor.
O da üzülüyor mu bilmiyorum. Üzülse de demez.
Bugün kardeşinin eşini görmüş bebek arabamızı beşiğimizi aldılar demiş.
İnsan neden evlat ayırır kız erkek diye ona alıyorsan ona da al değil mi gelenek mi olması gerek illa...
3 senedir bir hediyelerini görmedim.
Evlerine gidince yemek bile yaptım ama duyduğuma göre kızları gelince harçlık veriyormuş. Ben de yapmamaya karar verdim.
Her şey para değil ama ayrımcılık olunca soğuyorum....
Bebeğim gerçekten mutlu bi çocuk olabilecek mi babasının tarafı bize değer vermiyor ki ona versinler...
Ben sizi çok iyi anladım. Siz maddiyattan ziyade karşı tarafta bi heves göremiyorsunuz ona üzülüyorsunuz. Ne bileyim babaanne çarşıda pazarda bi tulum görür ayy çok beğendim torunuma aldım geldim der bi hevesi olur vs.Bu konudan yakınacağım hiç aklıma gelmezdi. Ama insanın zoruna gidiyor. Boğazı düğümleniyor. 10 liraya bir şey alsaydılar ben bunu sorun etmezdim. Mesele para asla değil, nasıl ufacık çocuğa böyle kin tutulur bilmiyorum....
Eşimin ailesi ile küs değiliz ama çok da samimi değiliz. İkimiz de çalıştığımız için onlara ayda 1 - 2 bin lira vermemizi falan bekliyorlardı bence. Vermeyince biz onlara gidince bile yüz vermiyorlar bizle oturmuyorlar. Durumları iyi halbuki... Ben kimseye para vermek için çalışmıyorum o zaman ne anlamı kalır ki...
Bebeğime beddualar ettiler, hamileyken bi sorun oldu inşallah düşmez demek için aradılar beni.
9 ay boyunca bana sadece kızıma kapı süsü yaptırdım sana da yaptırayım dedi.
Tepem attı gerçekten.. Kızına daha neler yaptı kim bilir ama istiyorsa sormasına gerek yoktu madem sordu kızını karıştırmasına gerek yoktu. Aldık biz dedim oysa almamıştım. Her şeyi almışız kendimiz bunu da alırız diye düşündüm.
Hep ayıp bulurdum benim ailem bunu şunu aldı diye ama benim ailem on bin harcadı durumları onlar kadar iyi olmadığı halde. Akrabalarım soruyor eşinin ailesi ne aldı diye. Daha almadılar diyorum. Halbuki almayacaklar da.
Bebeğime çok üzülüyorum hamileyim... Beddua edildi yok yere, kimse sevinmedi.
Gerçekten çok üzülüyorum onun suçu ne ki...
Eşim de bekliyorum doğumu bilezik de almazlarsa ne seni ne çocuğumu götürmem bir daha diyor.
O da üzülüyor mu bilmiyorum. Üzülse de demez.
Bugün kardeşinin eşini görmüş bebek arabamızı beşiğimizi aldılar demiş.
İnsan neden evlat ayırır kız erkek diye ona alıyorsan ona da al değil mi gelenek mi olması gerek illa...
3 senedir bir hediyelerini görmedim.
Evlerine gidince yemek bile yaptım ama duyduğuma göre kızları gelince harçlık veriyormuş. Ben de yapmamaya karar verdim.
Her şey para değil ama ayrımcılık olunca soğuyorum....
Bebeğim gerçekten mutlu bi çocuk olabilecek mi babasının tarafı bize değer vermiyor ki ona versinler...
Canım siz dinlemeden yargılıyorsunuz.Hiç bir şey bekleyen yok zaten ki annem herkese eşit yaklaşır abime de bize de ama yengemin derdi erkek çocuğa daha çok para verilir sonuçta erkek.
Demeden bilemem mi ?Demeden bilemezsin ve düzgün konuş
Aynen heves yok annem ne görse alıyorBen sizi çok iyi anladım. Siz maddiyattan ziyade karşı tarafta bi heves göremiyorsunuz ona üzülüyorsunuz. Ne bileyim babaanne çarşıda pazarda bi tulum görür ayy çok beğendim torunuma aldım geldim der bi hevesi olur vs.Ama benim yeni hayat felsefem minimum beklenti maksimum mutluluk. Zararı dokunmasın da kim naparsa yapsın ama ben de kendime kendi eşimin çocuğumun mutluluğuna bakarım gerisi beni alakadar etmez.
Kızının durumu yoktur sizin gibi çift maaşları yokturCanım siz dinlemeden yargılıyorsunuz.
Ben diyorum ki kızına verip bize diyemezler siz bakın diye. Ben eşekbaşı mıyım
Size bize bakacaksınız mı dediler, ne dediler ?Canım siz dinlemeden yargılıyorsunuz.
Ben diyorum ki kızına verip bize diyemezler siz bakın diye. Ben eşekbaşı mıyım
benim eşim yaklaşık 9 yıldır anneme bakıyor aynı evdeyiz .eşek falan olmuyor sizin deyiminizle .5 kuruş maaşını da almaz kadının istemezzzzCanım o kızlar gelin baksın size ilerde diyorlar ben eşek miyim peki
Kızına harçlık veriyor diye yemek yapmaktan vazgeçmişsiniz nasıl para değil sorun ?Okudum mesele para değil yazmışım görüyorum
Beddua etmişler ya bebeğinize gidip alışveriş yapsalar, kabul edip kullanır mısınız aldıkları eşyaları ?Aynen heves yok annem ne görse alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?