Bebeğime bir çöp almadılar

Canım siz dinlemeden yargılıyorsunuz.
Ben diyorum ki kızına verip bize diyemezler siz bakın diye. Ben eşekbaşı mıyım
Size şuan bize bakın diyen var mı? Hadi diyelimki bakın diyorlar bu mu yani parayı veren düdüğü çalar mantığı. Nerede kaldı insanlık. Ben de kayınvalidemlerden bir şey görmedim ama bugün bakmam gerekse Allah rızası için bakarım. Ama belli sizin fikriniz bu konuda farklı neyse iyi akşamlar.

2 maaş giren bir evdesiniz sağlıklısınız daha ne bekliyorsunuz eş ailesinden anlamıyorum yapmak zorunda değilller.bilezik almaları lazımmış bir de doğuma pesssssssss
Mesele deger verilmesi kizina yaptigi kadar olmasada bir parcada gelinine alinmasi torunsa oda torun ikiside torun ama yeri gelince oglunun cani kani oluyor hersey lafta kalmasin evet durumu iyiysede kotuysede tabi hediyesinide altininda alcak ayrimcilik dislamak falan bunlar can yakici bunlar cok kotuuu iste

Sonuna kadar haklisiniz yazik oldu emeklere o konu cok kotu zaten uzatmayayim daha fazla konu sahibinin konusunu sabote etmemek icin
Ama tebrikler kizinizin taktiri ve notlari icin uzulmeyin basari her zaman basaridir.

Sen bak o başkasına para versin bakalım bakar mısın konuşmak kolay

Ne hevesi gornek istemesi bacim ya.Dupeduz maddiyat bekliyorlar..Bilezik almazsa torununu gostermem diyen bir adam maddiyat beklemiyir oyle mi

Sonuna kadar haklisiniz yazik oldu emeklere o konu cok kotu zaten uzatmayayim daha fazla konu sahibinin konusunu sabote etmemek icin
Ama tebrikler kizinizin taktiri ve notlari icin uzulmeyin basari her zaman basaridir.
Ben öğretmenim ama konuyu anlamadım

hikayeyi tek tarafdan dinledik ama dikkatinizi çekerim.belki bu şekilde davranmalarına sebep olan olaylar vardır

Sen bak o başkasına para versin bakalım bakar mısın konuşmak kolay
Siz şuan bakıyor musunuz mesela. Bakarım çünkü önceliğim para değil. Bekarken anneanneme baktım mesela ben baktım o bana hakaret edip dayımın kızına çeyiz yaptı. Hiç gocunmadım.

Sizi anlayabiliyorum ama beklentiye girmeyin derim.Beklenti gerçekten insanın kafasında kurdukça kurdukça beynini kemiriyor. Boşverin bebeğinize odaklanın . Zaten ikiniz de çalışıyormuşsunuz ; en güzelini yaparsınız her şeyin.

Ko

Konu sahibi siz yandiniz.Cunku kv kp kessin yaslanip elden dusunce siz bakacaksinjz..Sizin durumunuzda cok tanidigim var.Sizin yasadiklarinizi bizzat yasadilar ve hepsi de mecbur baktilar..Sonunuzu iyi görmedim..
Niye ben bakayım ki ben çalışıyorum canım senede 1 görüyorum bakmam da dedim zaten kendime ev alıcam gerekirse boşanırım bakmam merak etme

Ben bakmak istemiyorum canım sonuçta herkesin kendi hayatı
Sanki üstüne kalmışlar da bakıp bakmayacagini hesab kitap ediyorsun.
Ayıp ayıp.
Düşmez kalkmaz bir Allah.
Belki onlardan önce sen bakıma muhtaç olacaksın ha kimbilir ?

Sağlıcakla doğurursun bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Fakat böyle bir anne olursan bebeğin mutlu bir çocuk olmaktan biraz daha uzaklaşıyor.
Bırak kimse bişey almasın, sen kendin yap bekleme kimseden birşey.
Alana teşekkür et, almayana isyan etme.
Keşke benimde bir evladım olsada kimse bir çöp almasa. Allah sana ne güzel evlat vermiş, bu isyanın neden kii

Şükür sebeplerimizin farkında olmak bence çok önemli bir nokta.

Ne hevesi gornek istemesi bacim ya.Dupeduz maddiyat bekliyorlar..Bilezik almazsa torununu gostermem diyen bir adam maddiyat beklemiyir oyle mi
Diğer çocuklarına bebeği olunca bilezik taktı veya o denk masraf yaptıysa ondan beklentiye girmiş olabilirler. İnsan kardeşler arası ayrım yapılınca da kötü hissediyor. Böyle ayrımcılık yapılsa bu kadar takar mıydım, hayır. Ama işte herhalde beni daha mı az seviyorlar diye düşünüp üzülmüş olabilir eşi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…