- 3 Eylül 2018
- 9.131
- 48.613
- 548
- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Size şuan bize bakın diyen var mı? Hadi diyelimki bakın diyorlar bu mu yani parayı veren düdüğü çalar mantığı. Nerede kaldı insanlık. Ben de kayınvalidemlerden bir şey görmedim ama bugün bakmam gerekse Allah rızası için bakarım. Ama belli sizin fikriniz bu konuda farklı neyse iyi akşamlar.Canım siz dinlemeden yargılıyorsunuz.
Ben diyorum ki kızına verip bize diyemezler siz bakın diye. Ben eşekbaşı mıyım
Mesele deger verilmesi kizina yaptigi kadar olmasada bir parcada gelinine alinmasi torunsa oda torun ikiside torun ama yeri gelince oglunun cani kani oluyor hersey lafta kalmasin evet durumu iyiysede kotuysede tabi hediyesinide altininda alcak ayrimcilik dislamak falan bunlar can yakici bunlar cok kotuuu iste2 maaş giren bir evdesiniz sağlıklısınız daha ne bekliyorsunuz eş ailesinden anlamıyorum yapmak zorunda değilller.bilezik almaları lazımmış bir de doğuma pesssssssss
Sonuna kadar haklisiniz yazik oldu emeklere o konu cok kotu zaten uzatmayayim daha fazla konu sahibinin konusunu sabote etmemek icinbiz sınav olmuştuk okula gidip .ben üzüldüm cidden çocuk takdir aldım diye seviniyorduuu ama ben de öğretmenlik yaptığım annemde öğretmen olduğu için durumunu gayet görebildim.teşekkür bile almamalılardı değil takdir.konu sahibi özür dilerim konunu böldümmmmmm bu aradaaa
Sen bak o başkasına para versin bakalım bakar mısın konuşmak kolaySize şuan bize bakın diyen var mı? Hadi diyelimki bakın diyorlar bu mu yani parayı veren düdüğü çalar mantığı. Nerede kaldı insanlık. Ben de kayınvalidemlerden bir şey görmedim ama bugün bakmam gerekse Allah rızası için bakarım. Ama belli sizin fikriniz bu konuda farklı neyse iyi akşamlar.
Ne hevesi gornek istemesi bacim ya.Dupeduz maddiyat bekliyorlar..Bilezik almazsa torununu gostermem diyen bir adam maddiyat beklemiyir oyle miBen sizi çok iyi anladım. Siz maddiyattan ziyade karşı tarafta bi heves göremiyorsunuz ona üzülüyorsunuz. Ne bileyim babaanne çarşıda pazarda bi tulum görür ayy çok beğendim torunuma aldım geldim der bi hevesi olur vs.Ama benim yeni hayat felsefem minimum beklenti maksimum mutluluk. Zararı dokunmasın da kim naparsa yapsın ama ben de kendime kendi eşimin çocuğumun mutluluğuna bakarım gerisi beni alakadar etmez.
Ben öğretmenim ama konuyu anlamadımSonuna kadar haklisiniz yazik oldu emeklere o konu cok kotu zaten uzatmayayim daha fazla konu sahibinin konusunu sabote etmemek icin
Ama tebrikler kizinizin taktiri ve notlari icin uzulmeyin basari her zaman basaridir.
İlgi istemiyorum ona ilgi gösterip benden bişi beklemesinlerBen sizi biraz haset buldumm. Gorumcenize gosterilen ilgiyide kiskaniyor gibisinizz
hikayeyi tek tarafdan dinledik ama dikkatinizi çekerim.belki bu şekilde davranmalarına sebep olan olaylar vardırMesele deger verilmesi kizina yaptigi kadar olmasada bir parcada gelinine alinmasi torunsa oda torun ikiside torun ama yeri gelince oglunun cani kani oluyor hersey lafta kalmasin evet durumu iyiysede kotuysede tabi hediyesinide altininda alcak ayrimcilik dislamak falan bunlar can yakici bunlar cok kotuuu iste
Siz şuan bakıyor musunuz mesela. Bakarım çünkü önceliğim para değil. Bekarken anneanneme baktım mesela ben baktım o bana hakaret edip dayımın kızına çeyiz yaptı. Hiç gocunmadım.Sen bak o başkasına para versin bakalım bakar mısın konuşmak kolay
Parayla mı bakıyorsunuz siz ?Sen bak o başkasına para versin bakalım bakar mısın konuşmak kolay
Ben bakmak istemiyorum canım sonuçta herkesin kendi hayatıbenim eşim yaklaşık 9 yıldır anneme bakıyor aynı evdeyiz .eşek falan olmuyor sizin deyiminizle .5 kuruş maaşını da almaz kadının istemezzzz
KoSen bak o başkasına para versin bakalım bakar mısın konuşmak kolay
Konu sahibi siz yandiniz.Cunku kv kp kessin yaslanip elden dusunce siz bakacaksinjz..Sizin durumunuzda cok tanidigim var.Sizin yasadiklarinizi bizzat yasadilar ve hepsi de mecbur baktilar..Sonunuzu iyi görmedim..O zaman yengenden beklemicekler bakmasını
Ben gocunurum herkes bir değil napacaksınSiz şuan bakıyor musunuz mesela. Bakarım çünkü önceliğim para değil. Bekarken anneanneme baktım mesela ben baktım o bana hakaret edip dayımın kızına çeyiz yaptı. Hiç gocunmadım.
bakmayın zatennn size bakın diyen üye de zaten olmadııı.kimse sizi bakmaya zorlayamaz ki ama siz de beklenti de olmayın herşey karşılıklı gibi davranmayınnnBen bakmak istemiyorum canım sonuçta herkesin kendi hayatı
Niye ben bakayım ki ben çalışıyorum canım senede 1 görüyorum bakmam da dedim zaten kendime ev alıcam gerekirse boşanırım bakmam merak etmeKo
Konu sahibi siz yandiniz.Cunku kv kp kessin yaslanip elden dusunce siz bakacaksinjz..Sizin durumunuzda cok tanidigim var.Sizin yasadiklarinizi bizzat yasadilar ve hepsi de mecbur baktilar..Sonunuzu iyi görmedim..
Sanki üstüne kalmışlar da bakıp bakmayacagini hesab kitap ediyorsun.Ben bakmak istemiyorum canım sonuçta herkesin kendi hayatı
Sağlıcakla doğurursun bebeğini kucağına alırsın inşallah.Bu konudan yakınacağım hiç aklıma gelmezdi. Ama insanın zoruna gidiyor. Boğazı düğümleniyor. 10 liraya bir şey alsaydılar ben bunu sorun etmezdim. Mesele para asla değil, nasıl ufacık çocuğa böyle kin tutulur bilmiyorum....
Eşimin ailesi ile küs değiliz ama çok da samimi değiliz. İkimiz de çalıştığımız için onlara ayda 1 - 2 bin lira vermemizi falan bekliyorlardı bence. Vermeyince biz onlara gidince bile yüz vermiyorlar bizle oturmuyorlar. Durumları iyi halbuki... Ben kimseye para vermek için çalışmıyorum o zaman ne anlamı kalır ki...
Bebeğime beddualar ettiler, hamileyken bi sorun oldu inşallah düşmez demek için aradılar beni.
9 ay boyunca bana sadece kızıma kapı süsü yaptırdım sana da yaptırayım dedi.
Tepem attı gerçekten.. Kızına daha neler yaptı kim bilir ama istiyorsa sormasına gerek yoktu madem sordu kızını karıştırmasına gerek yoktu. Aldık biz dedim oysa almamıştım. Her şeyi almışız kendimiz bunu da alırız diye düşündüm.
Hep ayıp bulurdum benim ailem bunu şunu aldı diye ama benim ailem on bin harcadı durumları onlar kadar iyi olmadığı halde. Akrabalarım soruyor eşinin ailesi ne aldı diye. Daha almadılar diyorum. Halbuki almayacaklar da.
Bebeğime çok üzülüyorum hamileyim... Beddua edildi yok yere, kimse sevinmedi.
Gerçekten çok üzülüyorum onun suçu ne ki...
Eşim de bekliyorum doğumu bilezik de almazlarsa ne seni ne çocuğumu götürmem bir daha diyor.
O da üzülüyor mu bilmiyorum. Üzülse de demez.
Bugün kardeşinin eşini görmüş bebek arabamızı beşiğimizi aldılar demiş.
İnsan neden evlat ayırır kız erkek diye ona alıyorsan ona da al değil mi gelenek mi olması gerek illa...
3 senedir bir hediyelerini görmedim.
Evlerine gidince yemek bile yaptım ama duyduğuma göre kızları gelince harçlık veriyormuş. Ben de yapmamaya karar verdim.
Her şey para değil ama ayrımcılık olunca soğuyorum....
Bebeğim gerçekten mutlu bi çocuk olabilecek mi babasının tarafı bize değer vermiyor ki ona versinler...
Diğer çocuklarına bebeği olunca bilezik taktı veya o denk masraf yaptıysa ondan beklentiye girmiş olabilirler. İnsan kardeşler arası ayrım yapılınca da kötü hissediyor. Böyle ayrımcılık yapılsa bu kadar takar mıydım, hayır. Ama işte herhalde beni daha mı az seviyorlar diye düşünüp üzülmüş olabilir eşi.Ne hevesi gornek istemesi bacim ya.Dupeduz maddiyat bekliyorlar..Bilezik almazsa torununu gostermem diyen bir adam maddiyat beklemiyir oyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?